kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (1.12.2013 17:39:11)
|
Snjeguljice vidim da je i tebe san doslovno zastrašio čim si kopala značenja, ali opet u tome ti nemora biti baš ništa. Perlice kako si ti, sve nas pitaš kako smo, a od tebe ništa. Što se tiče tvoje želje, ja ti isto prije nekako pred mengu nikad nisam imala volje. A sad da ne govorim, mislim da je mm lud već. Ika – ajde onda jedva čekam to sve. Samo nek to prođe, pa ćemo brojati i navijati. Katarina – da, da…lijepo je kad si trudan i imaš ogroman trbuh, sjedneš na wc da se popiškiš pa zoveš muža da te digne..lol…ili se sagneš da opereš kosu pa te pokoči…Jutros smo ti mm i ja imali takav razgovor, tj.on je surfao u kuhinji, a ja sam ležala sa malim još i osječam kako me koči, a moram piškiti..i ja ti lijepo „O dragi, ja moram u wc..dođi da se podignem..“ a on ti surfa i ništa. Ja probam lijevo, neide, ja desno neide..i onda „Dragi, ja ću piškit u krevet“ da vidiš al je doletio..hehe..samo da dobijete te plusiće a onda ćemo o lijepim trudničkim zgodama… Daxy – od srca ti želim ovakooo vejiiiki trbuh sa bebicom unutra, može i sa dvije..samo da dobijete svoje paketiće.
|
|
|
|