kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (4.12.2013 20:33:21)
|
Hej curke moje, eto mene malo k vama da vidim što ima novo. Inače ja se psihički spremam za sprovod sutra. Neznam kako će mi biti vidjeti sve to, pogotovo njezinu kćerku, ali odlučila sam da idem jer nemogu zamisliti da je ne ispratim kako je to zaslužila. Naravno babe oko mene već su počele sa time kako nevalja da trudnice idu na sprovode, stres, zima, ovo – ono..hrpa priča. Znam da su nekim čudim u pravu jer niti jedan stres nije dobar, a ja sam inače žalovita jako i već sad znam da ću preplakati sve to. Zatim nakon sprovoda je misa, i crkva je hladna, i to ej znači nekih 2 sata smrzavanja sveukupno, ali nemogu da ne odem. Ika- kako si mi ti i kako je prošla punkcija? Nadam se da je sve oke i da nije bilo baš toliko bolno. Katarina – hi,hi..visoka..metar i žilet..Mazim pupicu, i želim ti veliku pupicu što prije. Sad vidim da si dobila sve nalaze, ali ja o tome pojma nemam pa neznam ni što reći. Sigurna sam da je to sve oke, ako nije reći će ti to dr.već. Sandra dobro došla, slobodno se druži i ti sa nama. Pa iskreno ja mislim da je kod biokemijske ne znati uopće, tako večina žena i ne zna da je bila trudna. Ipak kad ti vidiš plusić, raduješ se, nadaš se, i onda te dočeka tako nešto..boli ma koliko kratko bilo. A sad baš da je bilo rano, nebi rekla jer svi mi već drugi treći dan kad je nema piškimo, tako da mislim da nisi uranila sa njime nikako. Cosak jako mi je žao zbog dg.ali iskreno vjerujem da je tebi u jednu ruku lakše jer sada znaš neke stvari o svom stanju, i znaš kojim putem krenuti i kako. Možda je malo teže jer imaš dvije stvari, ali sigurno postoji rješenje i za to, a kad to riješite onda možda i dođe bebica brže nego sada kada je tako. Perlice – tvoj muž je bogme jako jako zabavan, iskreno ja bi sa njim u šoping ako ništa barem bi se malo nasmijala. Kvalitetne tene za 100 kuna..hehehe.. Moj muž ti misli kad kupi tene za 70 kuna da je to bog bogova, a onda kad se razlijepe za dan dva, da vidiš frke. Prošle godine ja mu kažem, uzmi si bolje tenisice, ideš na slijeme u onom snijegu noge će ti biti mokre, ne..on sebi uzeo za 150 kuna tenisice i prvi dan na sljemenu njima se džon odlijepi skroz hahaha..Čudi me da sebi nisi uzela ništa, ali me ne čudi da si kupila dječici svašta. Super za pregled i za akciju još više. Snjeguljice – kako je bilo kod zubara? Nadam se – super za testić, piški odmah ujutro i javi nam.
|
|
|
|