Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (20.4.2013 18:20:36)
|
Em jede špinat redovno od kako je napunila cca. 5mj. - dakle oko dva mjeseca....sve ok, do sada sam ga kupovala na tržnici, pokuhavala kratko u vrućoj vodi i samo miksala - tako ga je jela, sada sam uzela one ledo špinat smrznute brikete, njih otopim u malo vode i dodatno izmiksan i posluživanje... kada su mi prije mame pričale da im bebe jedu smrznutu hranu zgražala sam se, ali nakon sto sam gledala jednu emisiju u kojoj su imali test smrznuto povrće vs. povrće iz trgovine i gdje je smrznut ispalo kvalitetnije i bogatije vitaminima promjenila sam mišljenje - tak da sada kupujem smrznuti šinat, brokulu i onu od leda "carsku mjesavinu" (mrkva, brokula, karfiol) inace sada nam je sa 7mj. i 8 dana redovno u jelovniku: žitarice: proso, riža, palenta, griz, zob povrće: mrkva, brokula, špinat, karfiol, batat (probali bundevu i krumpir ali baš ne voli) voće: jabuka, kruška, šljiva, marelica, breskva (probali bananu ali ne jedemo jer ima problema sa zatvorom) meso: piletina, puretina sta vi papate? cipelice - mi za sada furamo papučice na gumicu i imamo dvoje "ukrasne" balerinke [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] imamo na lageru prve prave cipelice - zapravo sandalice - Ciciban, zgodne su, mislim da ce joj biti taman kada krene sa stajanjem jer to ne bude još sigurno dva mjeseca.... bella skroz te kuzim, stvarno je tesko biti sama sa bebacem cijeli dan - da je najmirnij i dalje to jako umara....meni je tako svake subote, pa i ove...ali sreca dnas mm nekim čucom došao ranije sa posla pa mi je malo laknulo!
|
|
|
|