Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (23.4.2013 15:34:39)
|
Dan...[sm=smiley1.gif] Uh nikako da ulovim vremena da se javim...stalno nekud lutamo ili lovim L po kući...[sm=jezicek.gif] Inače nam još curi nosić, ali ostalo sve ok...pa se nadamo da će i to proći više...[sm=smiley13.gif] Andy, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Di i 8 mj....i držimo fige da vam ovaj period čim brže prođe...[sm=smiley1.gif] Što se tiče cipelica hodalica, mi smo za vikend L kupili jedne tenisice i balerinkice ali još uvijek za nehodače...usput smo škicnuli i prave cipelice...e sad, ja sam razmišljala uzet joj negdje u 6 mj. jedne prave sandalice da ima za ljeto kad počne stajati više i hodati....baš su nam se dopale jedne u bambiju...samo su cijene ufffff, strašno...a oni to tako brzo prerastu....al dobro...[sm=smiley1.gif] Moramo se pohvaliti da smo prije koji dan propuzali i to onako pravilno, po sve 4...laminat više uopće ne predstavlja problem...srećom pa nismo kupili tepih, jer bi to bila propala investicija...na puzlama se zadrži onoliko koliko joj je potrebno da snimi kuda će i prebaci se u položaj...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Preslatka mi je tako, dopuže do nečeg što je zanima, onda sjedne i proučava...[sm=bravo.gif] Jedino što je sad puno brža nego kad je puzala vojnički, pa je stalno moram imati na oku, pošto su ladice i kablovi najzanimljiviji...[sm=smiley36.gif] U vrtiću bude malo, i to se cijelo vrijeme penje po onim ručkicama, i kad joj dojadi mora van...igračke nam baš sad i nisu zanimljive...[sm=smiley36.gif] Suny, mi imamo nukovu čašu s kljunom, onu koja ide od 6.mj i super nam je...L baš voli piti iz nje...imali smo i nuby čašu ali je bila koma...stalno nam je nekud curilo i teško je pila iz nje...[sm=smiley1.gif], a što se tiče kišobrana mi smo duugo muku mučili s našim, jer su nas tete u dućanima uvjeravale da nam neće pasat nikakav drugi osim abc design, odnosno da će nam drugi brzo puknut, jer je takva konstrukcija kolica...tako da smo uzeli njega i ok nam je, 150 kn je koštao i ima SPF 50...[sm=bravo.gif] I da vas pitam, dosad smo voće jeli hippovo, a povrće kuham doma...e sad bi ja i voće joj spremala doma...pa me zanima kako spremate, odnosno dali jabuke, kruške kuhate ili daje sirovo? Što uopće treba kuhati a što može sirovo?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|