tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (17.4.2013 10:00:21)
|
Jas sam isto čitala da je naveći mogući prirodni filter u kremicama za sunčanje 30 faktora, sve iznad toga je kemija. Ona kremica koju je mm naručio iz Amerike (100% organic blablabla) ima 30 faktora, a ova Klorane ima 50 faktora. ma potrošit ću obje, u to uopće ne sumnjam kak je krenulo lijepo vrijeme. E, sad, ona La Roche Possay za klince, dobila sam njihov tester na danima mama i beba, ja sam bila za kupnju te kremice, ali sam vidjela da sadrži titan dioksid (nano). Nanotehnologija je super stvar ali još nije dovoljno istraženo da li je možda štetna pa sam odlučila da ipak ne bih riskirala. S druge starne, pojma nemam što ima u toj kremici koju je naručio mm, ali se kune da je to 100% prirodno i sigurno za bebu, pa pretpostavljam da je dobro istražio cijelu stvar....na kraju krajeva nema šanse da ih cijeli život štitimo od gluposti (mi npr sad otkad puzamo i stojimo apsolutno sve turamo u usta, nema šancse da ju cijelo vrijeme nadgledam, pomirila sam se s tim da će to tako biti) Mi osim cicanja po noći i tijekom dana ujutro između 8 i 9 papamo doručak. nekad uspješno, nekad neuspješno, odnosno ako joj dam žitarice s mlijekom to najčešće bude uspješno, a ako joj ponudim voće, to obično bude neuspješno. nakon toga cica i uspava se Oko 12:30 joj nudim ručak. To bude povrće. Ako ja kuham, to bude neuspješno hranjenje, a ako joj dam Hipp brokulu, onda mi fino papa. oko 14 joj ponudim cicu u nadi da će se uspavati. Poslije popodnevnog spavanca, negdje između 16 i 17 u hodu joj dam malo voća, ili komadiće banane na prstu ili neku hipp voćnu teglicu, tog popapa, ali ne baš puno. draža joj je cica u tom terminu. Nakon večernje šetnje između 19 i 20 joj dajem večeru, žitarice s mlijekom i to smaže sa užitkom. Sad ju učimo na bočicu za laku noć (ima onih baš za laku noć) u nadi da će nam bolje spavati po noći. na žalost, to baš i ne pali jer se cijelu noć budi i traži cicu...uspavljujem ju na cici (drugačije ne ide)
|
|
|
|