Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (15.4.2013 21:14:46)
|
Večer...[sm=smiley1.gif] Evo mi danas konačno bolje...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nakon 3 noći s tempicom, ovo nam je bila prva bez nje, a i cijeli dan danas L puno bolje izgleda, vesela je...i ponovno puna energije... Još nas malo muči nosić, i povremeno kašalj, ali nadamo se da će i to brzo proći...[sm=smiley1.gif] Suny, Em bude prava mala ljepotica za krštenje...[sm=bravo.gif] Što se tiče veličina od MVG, ima na njihovoj web stranici tablica veličina, i ti brojevi iz kataloga ne označavaju opseg, nego su veličine po starosti...[sm=zmeden.gif] Sretnaz i mi svaki promjenu u ponašanju kod L pripisujemo zubiću, i to traje već mjesecima, a zuba još nema na vidiku...ma oni će nas samo iznenadit, nadam se...[sm=jezicek.gif] L se cijeli dan trudi postaviti na noge, i to se stavi u položaj za puzanje i onda digne i koljena gore, i drži se tako na šakama i stopalima, ko mali mostić...kad smo na kauču obavezno se za sekundu postavi na nogice...spustili smo joj kindać dolje, pa je sad sva jadna jer još nije skužila kak da njega savlada...[sm=jezicek.gif] Inače sam skužila da vrtić koji smo mi dobili, uopće nije vrtić, nego putni krevetić [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], i pošto mi se ga jednostavno nije dalo ribat, našli smo jednog stričeka koji će ga očistiti...trebao bi biti gotov sutra ili prekosutra...[sm=smiley36.gif] I zvala nas je sestra od mm, da je skroz zaboravila da ima doma vrtić (ali baš vrtić [sm=smiley36.gif])i da će nam ga dofurat, tako da ćemo imati doma cijelu spremu... A sve si mislim da L neće htjeti biti unutra, pogotovo sad kad se naviknula lutati okolo...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|