RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (5.8.2013 13:58:27)

zaboravila sam napisati. Super su mi ovdje supermarketi. Prodaju jogurte, povrće, jaja, voće, maslac iz eko proizvodnje. Naravno, skuplje je ali ne duplo.

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (5.8.2013 23:42:29)

vecer..ja vec sigurno mj.dana pisem sa moba i jedva cekam komp...
sretna N cestitam njegov zadnji mjesecdan..11.mj...puse saljemo...e jos malo i sve bebe sele na dijecu..hehe
LorVer hvala ti ..probat cu sa Bt..uzivaj na moru..i nadam se da se vidimo jos..
Anne i ti se javi kad se vratis..
mene ubijaju ove vrucine..uopce ne izlazimo van..samo u vrt..koma..Di izbija 4.zubic i bas je nervozan..i jedva jede..i jos ove vrucine..klima radi sve u sesnaest..
Suny super za Em..uzivajte

ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (6.8.2013 12:46:00)

Lo sretan rođendan!! [sm=darilo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]
i N zadnji mjesecdan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mi smo ovaj vikend opet bili aktivni, krenuli provesti vikend kod svekrve u Jasku, na kraju kod sveki samo spavali, a bili na Kupi sa kumovima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Prekrasno je na Kupi, imali smo čamac pa smo mogli otići i malo dalje, di je mirnija plaža, ma da je i na slapovima lijepo se kupati [sm=smiley1.gif] L je bio odličan, lijepo je spavao, jeo, jedino su ga komarci ispikali [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Mame šta koristite poslije uboda komaraca, šta preporučate, dobar stari Synopen, ili ima nešto bolje?

Suny, bravo za Em! Jedva čekamo slikice [sm=smiley1.gif] Lijepo se provedite [sm=smiley1.gif]

Mi isto idemo u subotu na more, ovo ljeto smo fakat aktivni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja ne mogu bit u Zg-u,poludim od vrućina, a s obzirom da je ovo već 2.ljeto zaredom da sam trudna, baš mi paše morski zrak [sm=smiley1.gif]

Andy, jel idete ranije ujutro u šetnju? [sm=kava.gif] sutra?

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (6.8.2013 13:06:50)

ajme nigdje nikoga
Ivana drago mi je da uzivate..e sad za kavu..morat cu naviti sat..hehe ...Di mi se budi tek u 9:30h..a onda je vec vruce za van...
jedino ako mozes da idemo solo..tu u Zebru ili City tam kod placa..ak ti ima tko pricuvati maloga..
Mi ubode mazemo sinapenom i najbolji je oduvijek..stvarno pomaze..

Sunshine28 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (6.8.2013 21:52:02)

Em i dalje ovdje loše spava po noći, poslje ručka odspava ok, 2 sata, ali po noći jako loše, stalno se budi, po onome sto ste mi vi pričale očekivala sam da će spavati ko top....bas bar..

bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (6.8.2013 21:58:12)

večer [sm=smiley1.gif]

mi smo se zadržali malo kod mojih nakon roćkasa, danas sam riješavala papire, burza, mirovinsko...službeno je gotov porodiljni [sm=smiley13.gif] , roćkas je stvarno bio super, ne znam jesam li pisala , klinci su u bazenu uživali, ljuljali se, svi su bili dobri nije bilo cendranja, nije nam bilo vruće pirkalo je baš, ja sam se nahodala i preznojila [sm=smiley36.gif], ali se isplatilo...poklone je jako lijepe dobio, smart trike, OBOŽAVA ga , nikad ga nisam vidjela da tako mirno sjedi, drži se rukicama ko veliki za volan i gleda oko sebe , definitivno ga koristimo dokle ide...[sm=smiley1.gif], drvenih igračaka je dobio, robice, ma super smo zadovoljni svime...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sretan zadnji mjesecdan N !! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sunny možda joj treba da se privikne na novu okolinu...

mi ne mrdamo od doma do navečer , pod klimom smo i ne želimo na vrućinu [sm=smiley1.gif]

sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 8:04:57)

[sm=kava.gif]

eto i mi odbrojavamo zadnji mjesec. [sm=bravo.gif] Kupili smo jučer ovdje jednu drvenu kocku, igračku, ima one loptice na žicama, pa jedna stranica je kao školska ploča, jedna ima pločice s nacrtanim voćem, na jednoj strani je abakus..... ne znam točno opisati. Uglavnom, to ćemo mu pokloniti za rođendan. Možda je još mali za sve to, ali mislim da će mu svejedno biti zanimljivo, tj. nadam se da će mu služiti više godina.

Inače, on ovdje spava kako koji dan. Jučer se budio puno puta i plakao, a noćas je ipak odspavao 6 sati u komadu. Veći je problem što ja onda više ne mogu zaspati [sm=smiley36.gif] pa sam kronično neispavana.

Sunshine, N nije baš puno spavao kad smo bili na Rabu. Teško mu je bilo zaspati po danu, a i po noći nije bilo baš super. Primjetila sam da N najljepše spava doma u svom krevetu, ali što je tu je. Relativno često putujemo. I kad smo išli u Fužine na vikend jako je loše spavao i zaključila sam da mu treba par dana da se navikne i da je nalošija odluka nekamo otići na 3 dana. Ako već mjenjamo ambijent, bolje je da odemo na 7-10 dana, a i više.

Bella, super za dobro odrađen rođendan. Malo se pribojavam te gužve. Imam dojam da su ipak oni mali i da im nije previše jasno što se dešava. Ali po ovome što pišete izgleda da njima i nije loše kad je gužva, puno djece i slično.
A kakav ti je status sada kad je porodiljni gotov?

Vidim da je toplo u Hrvatskoj. Već sam zaboravila što su to prave vrućine. [sm=smiley1.gif]J učer sam stavila N i traperice i čarape, a preko bodija kratkih rukava majicu dugih jer je bilo hladno. I sebi sam stavila jaknicu navečer (oko 7 h!)

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 8:55:17)

ajme Sretna posalji malo tog hladnog zraka..mi tu doslovce krepavamo..provirim van ko mis tek oko 19h
bella i mene zanima kaj sad ?...jel vise nista ne dobivas?
I meni Di slabije spava..vruce mu je ..a i taj 4.zubic muci..
Mi svasta pregovaramo za taj rod. i posto su vrucine mislili smo bez tih nakuhavanja..vec samo palacinke party i torte.i da gosti bi dosli tek oko 19h

keyt -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 9:01:34)

Jutro,

mi ubode komaraca liječimo čistim aloa vera gelom, a njime tretiramo i sve "pufice" po tijelu. Noćas je El super spavala unatoč vrućini jer sam joj u vrijeme kada bi se budila za cicanje davala vodu. Nisam mogla vjerovati koliko je dijete zapravo po noći žedno vode a ne cice. Cicala je samo jedanput po noći što je za nas ogroman uspjeh. Eto, napokon sam shvatila uzroke njezinog nemirnog sna. Ipak su oni sada veći, veći je izbor namirnica koje jedu, a samim time povećava se i potreba za tekućinom.
Uglavnom, uživamo u praznom Zagrebu, centar grada vrvi turistima, a parkići su poluprazni. Ma predivno, još kad padnu vrućine...
El se već dva-tri dana kao velika penje i spušta po kauču, hoda pridržavajući se za samo jednu maminu ruku i pitanje je dana kada će se ohrabriti i pustiti sama. Baš vidim napredak, nekako je zrelija u svemu, brblja, ponavlja za nama jednostavne riječi i jako uživa s bakom dok mi radimo. Ma baš sam sretna. Samo da nam sistematski i cijepljenje krajem mjeseca prođu dobro i onda nam slijedi novi izazov - jaslice [sm=smiley1.gif]
Što se hrane tiče, ovisi o danu, jedan dan jede super, drugi malo zabušava, ali uglavnom sam zadovoljna. Napokon sam joj pronašla žitarice s mlijekom i jabukom od Milupe za večeru koje joj se sviđaju. Tako da smo za sada i taj problem riješile.

keyt -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 9:06:53)

Andi, ma ne brini zbog vrućine, vjerojatno će do Di-jeva rođendana popustiti, a i do tada će dan skratiti sigurno za pola sata. Nego, preporučuješ li kakav dodatak prehrani za imunitet s obzirom da El kreće u jaslice. Znam da bi dojenje i zdrava prehrana trebali pridonijeti imunitetu, ali ipak?

keyt -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 9:09:57)

Andi, ma ne brini zbog vrućine, vjerojatno će do Di-jeva rođendana popustiti, a i do tada će dan skratiti sigurno za pola sata. Nego, preporučuješ li kakav dodatak prehrani za imunitet s obzirom da El kreće u jaslice. Znam da bi dojenje i zdrava prehrana trebali pridonijeti imunitetu, ali ipak?

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 10:45:21)

keyt drago mi je da vam sve ide po planu...vidis i ja bi svome mogla dati vodice malo..ali onda radje izaberem svoje mlojeko po noci..
za imunitet se i ja spremam otici u ljekarnu po propolis kapi..ipak zima je zima...a o jaslicama i da ne pricam..
Di prica papa i mase..pljesce..salje pusu...pokazuje koliko je veliki i digne rukice..poceli smo mu davati zlicu da se sam hrani..u veselja..ja isto jedva cekam sistemacki..
keyt iz kojeg si kvarta u zg..pa da se nadjemo ?bella i nas dvije bi mogle vise !!!

ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 12:55:30)

DD! [sm=smiley1.gif]
Evo i nas da se malo požalimo na ove vrućine [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Krepajemo od jutra, nismo izašli iz stana, L se kupao u kadi malo da se rashladi prije spavanja, i sad spava [sm=smiley1.gif]

Andy, nemam kn na mobu, ugl i mi smo dugo spavali jutros do 9, a dok smo obavili doručak već je bilo 10 i vruće [sm=smiley13.gif]
Ja jedva čekam petak, tad idemo na more, ove noći u Zg-u su neizdržive, mi nemamo klimu, i bome i nespavamo najbolje. L mi spava samo u peleni, al se cijeli preznoji, budi se 1-2x, popije sam bočicu vode, ili čaja, i nastavi spavati.

Kod nas su noviteti, osim što već mjesec dana ne pijemo Nan, nećemo ni kašicu jesti. Sve što i mi jedemo,al svoje kašice nema šanse! [sm=zmeden.gif] čim vidi da je zmiksano, neće ni probati. Tako da je neku večer umjesto svog čokolina jeo s nama šniclu, a čokolino je tata riješio! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Eto, L definitivno više nije beba, još samo da prohoda [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 13:47:42)

ajde da vas malo ubijem u pojam [sm=jezicek.gif] Ovdje je u 10 ujutro bilo 19 stupnjeva. Ima to i jednu manu. Stavila sam N čarape i sandale, a on prvo skine sandale i naravno onda čarape. Uglavnom, svaki dan tražim njegove cipele ili po dućanima ili po cesti. Danas sam se vraćala cca 1 km po istom putu da bih mu naškla jednu cipelu. Izluđuje me.[sm=hudicek1.gif]

Andy, baš sam htjela pitati da li vaši žele jesti sami. Meni se zna dogoditi da N ne želi jesti i onda mu dam žličicu pa pokušava sam jesti i tako paralelno mu dajem ja, a malo i on sam. Naravno hrane ima svukud. Jogurt najljepše pojede ako mu stavim u šalicu i sam pije. I to je ovdje počeo pa improviziram. Stavim jogurt u čašu kljunašicu za vodu i samo skinem poklopac.

I ja sam dala par puta vodu po noći kad je bilo jako toplo i kad se N znojio. Znam da jednu večer nikako nije mogao zaspati i plakao je jako. A dojim prije spavanja i nudila sam cicu opet ali nije htio. Sjetila sam se da je možda žedan pa sam mu dala vodu i nakon 2,3 gutljaja zaspao je u trenu. Kako koristim platnene pelene primjetila sam da pelene imaju intezivniji "miris" po vrućinama pa mi je i to znak da mu fali tekućine.

Bravo za L, velikog dečka. [sm=bravo.gif] Zna on koja hrana je prava.

Bravo za El, veliku curu. [sm=bravo.gif]

tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 20:55:17)

LO SRETAN ROĐENDAN!
[sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]

Evo i mene, imali smo zanimljivih par dana. Bo hoda na veliko, ne da ju se zaustaviti, morala sam joj kupiti one remenčiće da ju mogu imati pod kontrolom.

U subotu je bila neuhvatljiva i ja sam ju u jednom trenutku povukla za rukicu i u laktu joj je nešto škljocnulo. Uglavnom plakala je ko luda dok nismo skopčali da je problem u rukici koji ne pomiče. Dežurni pedijatar ju je prepipao i poslao nas za svaki slučaj u Klaićevu. U Klaičevoj je prestala urlati i baš kad smo doktoru opisivali u čemu je proble, moja Bo nikad veselija maše s obje ručice ko da ništa bilo nije. Uglavnom- česta ozljeda-isčašenje palčane kosti, možemo ju očekivati u idućih 5 godina, kad smo ju stavljali i vadili iz AS vjerojatno smo vratili kosti na svoje mjesto i Bo nam je ko nova [sm=bravo.gif]

U ponedjeljak smo opet zbrisali na Sljeme- pun pogodak. Odspavali smo svi troje na dekici na nekoj mirnoj livadi kod Puntijarke 2 sata. Mislim da ovo hodanje dobro izmori Bo i kad se dobro umori fino papa i fino pajki.

bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 21:07:14)

večer [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za još jednu hodalicu Bo! joj dobro da joj nije ništa strašno, i dobro da znam ako se kaj slično i nama dogodi...L je isto po cijelom stanu , više trči nego hoda pa me strah da se negdje ne mazne isto ga hvatam kako znam i umijem, ali zanimljivo vani neće hodat, vjerujem da ga je strah jer nije još sasvim siguran , a doma je poznat teren i kod bake se opustio ali naknadno...

kaj se tiče vode , i mi smo probali jednu noć i prošlo je tj izgleda da je bio žedan ali se normalno ponovno kasnije probudio za bočicu, i tada nije pomogla voda...on se još uvijek probudi 1x u noći za jesti, zna i prespavati noć, ali se onda ranije razbudi, pa je gotovo sa spavanjem...

L zna sam primiti kljunašicu i vuče ali još ne kuži da je mora nagnuti...[sm=smiley36.gif], žlicu mu već dugo dajem da drži dok ga hranim ali on lupa s njom okolo po hranilici ili zdjelici...[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Lu i šniclu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] , moj L je tamanio tortu na svom roćkasu baš mu je išlo...ali još mu odvojeno kuham mada ne vjerujem još dugo...

andy vjerujem da će do Dianovog roćkasa popustit vrućine, ali ideja je super , ja sam se fakat umorila, nije mi žao ali mislim da ćemo malo drukčije iduće roćkase slavit, ipak je ovo bio 1. pa ajde...[sm=smiley1.gif] , kaj se viđenja tiče samo da sparine prođu, mi smo zatvoreni do navečer pa s tatom po kvartu šećemo i biciklilramo [sm=smiley1.gif]

inače na današnji dan mi je bio termin, a izašli smo tada iz bolnice prije godinu dana , nikad to neću zaboraviti , i to ću počet obilježavat [sm=jezicek.gif]

bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 21:32:30)

sretanz status mi je nazaposlena , kao i prije porodiljnog...

tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 22:10:24)

Bo još ne pokazuje interes da se sama hrani, ali bez problema klopa naše kekse, štrudle, danas je čak žicala knedle. sve me strah pitati što joj sve tata daje dok su njih dva sami doma. srećom pa je još uvijek ispod očekivane kilaže i mi smo sretni s bilo čim što pojede...

Ovo isčašenje palčane kosti je česta ozljeda kad su bebama rukice u zraku (ja sam ju povukla za rukice da ju dignem na nošenje)-imali smo više sreće neg pameti i sad ju više uopće ne držim za ruku, srećom sama hoda bez problema, a držim ju na lajni da spasimo koljena u slučaju pada vani na betonu.

Stavila sam par friškijih slikica, već dugo nisam ništa stavljala

Bella, sretno u pronalaženju novog posla, nadam se da ćeš uspjeti nešto pronaći, znam da situacija na tržištu baš i nije bajna :(

andydea -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (7.8.2013 23:43:09)

vecer
Tenkic grozno...nadam se da se nebu ponovilo i da bu sve ok..
Bella tak i Di ne zeli vani sam hodati..samo domeka..ma ustvari to se jos kod njega ne moze nazvati hodanjem..hehe..ljencuga mala
joj i ja se sjecam ovih zadnjih tjedana..nisam mogla uopce hodati ..grcevi i vec sam jedva cekala..uf
Suny, LorVer ,Anne nadam se da uzivate na moru..pusa svima

keyt -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (8.8.2013 9:36:41)

Ajoj Tenkić, baš mi je žao [sm=smiley19.gif] Je li ti liječnik dao neke upute, što ne činiti s malom djecom u smislu prevencije takvih ozljeda?
Ma baš me to ljuti, svi, pedijatri, razni stručnjaci, literatura, internet, forumi..., svi su puni kojekakvih savjeta, bitnih i manje bitnih, a onda nigdje nitko ni riječi o prevenciji mogućih ozljeda kod male djece koje im roditelji mogu nehotice, zbog neinformiranosti, nanijeti.
Samo sam jednom čula da zbog mogućih iščašenja nije dobro malu djecu povlačiti i vodati za rukice od moje rodice koja živi u Njemačkoj i tamo je teta u vrtiću. Ali nisam je uzela previše ozbiljno za riječ jer je malo preoprezan, da ne kažem preparanoičan, tip. Ali, eto, trebala bih je više slušati.
Andy, ja sam na Trešnjevci i možemo se naći jedan dan, dapače, [sm=bravo.gif], samo da malo padnu ove vrućine jer ni mi ne izlazimo prije 19 sati, a kako je zadnjih dana dan okratio, brzo smo doma zbog spavanja [sm=smiley13.gif]

bella 1 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (8.8.2013 11:54:56)

tenkić slike su super, Bo je baš narasla!a Sljeme mi se čini kao super izbor na ovo vrijeme , moramo se i mi zaletit...

morat ćemo i mi ubacit koju sliku s roćkasa [sm=smiley36.gif], navečer kada stignem...

danas ne izlazimo iz klime, ujutro smo obavili plac, navečer ćemo s biciklićem po kvartu...

Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (8.8.2013 12:45:52)

DD...[sm=smiley1.gif]

Evo i mi se trudimo izdržati dan (nemamo klime [sm=smiley13.gif])....tješim se da još danas, pa onda stiže nekakvo osvježenje navodno...[sm=smiley1.gif]
L je već sat vremena kod sestrični u kući pokraj...sad sam je išla vidjet, a ona dobra, lijepo se igraju....i ne pita za mamu...a i oni imaju klimu pa joj je ugodnije...[sm=bravo.gif]

Mi smo u pripremama za roćkas, slavit ćemo u nedjelju, taman bi trebalo biti malo ugodnije vani...

Keyt, stvarno povratak na posao lakše zvuči kad ti to tako lijepo napišeš...a i vidim da je L dobra kad mene nema na vidiku...ako sam ja u prostoriji onda odmah dođe do mene i ni makac...[sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za male hodalice...mi još ništa, puže, digne se iz čučnja bez oslonca za sekundu i spusti natrag, ali koraci je ne zanimaju još...

Bella [sm=bravo.gif] za super roćkas i poklone....

Sretna [sm=bravo.gif] za zadnji mjesecdan...

Idem i ja stavit par naših novih slikica, i usput škicnut slikice od Bo....[sm=smiley36.gif]

keyt -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (8.8.2013 15:13:55)

Evo jedan baš zanimljiv tekst o zubićima, a inače je i ovaj portal skroz ok.

http://www.cuvarkuca.hr/preporuka/zubi-i-djeca-savjeti-za-vase-najmanje/

sretnaz -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (8.8.2013 15:46:14)

Ajme tenkic, super da je tako ispalo. Sad možemo svi biti oprezniji poučeni tvojim iskustvom. Ionako, zagovaram da sami moraju naučiti hodati, i da se snalaze hvatajući se za zidove i namještaj. To N stalno radi. Ovdje je počeo raditi nekih 5,6 sramežljivih koraka od jednog komada namještaja do drugog i tako prohoda valjda jedan metar i to je to. Nemam pojma koliko će mu trebati za veće udaljenosti. Ipak, on se već 4 mjeseca diže na noge, a skoro toliko i hoda uz namještaj. Ali vidi se velika razlika jer se samo lagano pridržava, dok se u početku jako čvrsto držao. prema svemu što pišete N je dosta svojeglav i samostalan. Već dosta dugo pije sam vodu iz kljunašice, ja mu ponudim i on ako želi pije, želi jesti sam i to izgleda smiješno jer žlicu okrene poprečno ili slično.
Ali što se tiče pričanja, jedino kaže mama, ostalo je, nene, dada, baba, ali bez prevelikog značenja. Imam dojam da on nema vremena pričati i da je samo akcija bitna [sm=jezicek.gif]

A Tenkic, ovo kad pročitam da ste svi spavali na dekici, ljubomorna sam. [sm=smiley1.gif] Koliko god se njemu spavalo, nema šanse da zaspi tako negdje. Samo bude nervozan. Čak više i u kolicima ne može zaspati. I zato mi je najpametnije biti doma u vrijeme njegovog spavanja. Upravo spava 2 i pol sata i sad će se vjerojatno probuditi, a možda je već i budan pa se igra u krevetu.

Keyt, super link. Baš gledam kako i nema pravila kod rasta zubi. N su prvo izrasle donje jedinice, pa gornje jedinice i sad je vani gornja dvojka i čini mi se da će ubrzo izbiti i druga gornja dvojka. A dobri su ovi savjeti kako objasniti šta će zubar raditi.

tenkic -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (8.8.2013 17:42:56)

mi još uvijek imamo samo jedan zubić...al to nam ništa ne smeta, tamanimo paradajze ko veliki

bo hoda ko luda po cijeli dan, a mi za njom da ne bi bilo...na kraju smo umorniji od nje i stalno viče mama!tata!deda!baba!
kad dođem s posla tolika je sreća na njenom licu, vikne mama! i odmah ide do mene da me zagrli...ma ludnica...sva se rastopim!

nemam običaj u parkić nositi igračke pa Bo u parkiću stalno žica tuđe igračke, tuđu hranu i tuđe bočice s pićem (ja ponesem samo bocu s vodom-taktika je izgladniti ju pa da doma na miru želi popapati cijeli obrok)

Rođendan ćemo slaviti u nedjelju, prognoza je nešto malo bolja nego za subotu, a kako smo odlučili to obilježiti na Sljemenu, sve mi se čini da ćemo feštati u dugim rukavima [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>