Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (13.4.2013 20:47:26)
|
Večer...[sm=smiley1.gif] Evo konačno se dočekali poštenog sunca a sad nemožemo van jer smo bubani...[sm=smiley13.gif] Kroz dan još to bude koliko toliko ok, ali i prošlu noć smo imali temp i to 39...[sm=smiley13.gif], pa smo stavili čepić i malo se hladili oblozima... I evo sad kroz dan opet skoro ok, nema temp., jedino nam nosić počeo curit i to one obojene šmrkljiće [sm=smiley36.gif], i sad prije spavanja opet temp 38,2...očistili smo nosić, nakapali ga, namazali prsa mucoplantom i stavili čepić...sada L spava...nadam se da će se sve to smiriti polako...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Inače je danas baš bila bezvoljna i cendrava,nije htjela baš papati dohranu pa je nisam ni mučila s tim, srećom cicu još uvijek hoće i to baš puno ovih dana, i popila je dosta čaja u koji sam joj ubacila vitamin c, pa je to ok...[sm=smiley1.gif] Suny [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za terasicu, i mi bi svoju grt već izvukli, ali će nam kroz 10 dana doći radit komplet fasadu, pa mi se neda to sve izvlačit i za par dana opet spremat unutra...[sm=zmeden.gif] Ali se isto baš veselim, kupili smo lani i onu ljuljačku (klupu za ljuljanje) pa jedva čekam da se moja curka i ja zavalimo...[sm=bravo.gif] Tenkić, znači i nisu baš neki popusti na sajmu...nama je ostalo još sutra da skoknemo, ali sve si mislim da nećemo, jer nemogu L takvu nikakvu ostavit kod bake, a i druga baka se već najavila da će doći u posjetu maloj bolesnici...[sm=smiley1.gif] Dacana, dobrodošla...žao mi je što ste morali proći konvulzije, meni je bilo teško samo čitati o tome, pa neću ni misliti kako strašno bude kad tvoje dijete prolazi kroz to...super da ste sada dobro..i ne ponovilo se..[sm=smiley31.gif] Odoh sada na spavanac, duga je noć pred nama.... Puse svim bebanima...i uživajte u suncu i za nas...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|