ivana1112 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (10.6.2013 16:02:21)
|
DD! Eto nama opet utrke s RR! [sm=smiley36.gif] Svi smo aktivni [sm=smiley36.gif] Mi smo lijepo proveli vikend, kod svekrve u prirodi, L je bio super, konačno ozdravio, a i vrijeme nas je pomazilo! [sm=smiley1.gif] Lorver, ja sam makla ogrlicu davnih dana, mislim da je L imao 8.mj, počela mi je smetati, kad bi ga uspavljivala na rukama, znao mu je ostati onako trag od tih kuglica, pa sam mu skinula, ionako je io horor i s ogrlicom i ez nje. Doduše, od tad nam još nije ni jedan izašao, ove trojke već dugoo žuljaju, al nisu još na vidiku [sm=smiley13.gif] Još smo na broju 8 [sm=smiley36.gif] Koliko Mar ima zubića? Joooj, pa vama je za 2 dana ročkas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Andy, tako sam htjela u subotu doći, čak mi je i odgovaralo ujutro, al sam se bojala da ne bi L nekog slučajno zarazio, zapravo nije bio više zarazan, al gle, nikad ne znaš, a kasnije bi me sve mame na križ razapele [sm=smiley36.gif] Idem stavit slikice od L, već neko vrijeme planiram, al evo prilike da za to skupim i bodove [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|