|
maminangel -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (26.4.2013 23:37:27)
|
Draga Mmaestral srce mi se stislo od tuge,žao mi je kaj morate kroz to prolaziti i znam da vam je teško i da vam je svaki dan kao vječnost jer niste zajedno,ali morate vjerovati da će biti sve uredu i da je dobro što je u Zagrebu i da će te biti uskoro zajedno..Evo jedna moja sad već velika prijateljica,cimerica iz bol.,rodila je u 29-om tj.a na čuvanju trudnoće je od početka prvog mjeseca i još je uvjek u bolnici,znači još malo pa 4 mj.i uvjek kad mi je bilo teško ona me dizala iz depre,a samoj joj je bilo sto puta gore jer i doma ima malog klinca,a oporavak malog je bio spor ali evo sad je bolje i za koji dan bi trebali ići kući, ovim putem joj šaljem puno poljubaca,jer znam da nas škica,Hvala ti draga I. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Hladna mislim da je i Bebić pisala o streptokoku,bit će to sve ok samo čuvaj nalaze i pokaži u Petrovoj kad dođeš,a i oni će ti tamo još radite pretrage dodatne ako je potrebno,paničarka moja nemoj misliti uvjek na najgore,hej još malo i malene bube su snama [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif].. Cuba ti znači ni sa ovim momkom nemaš problema sa dojenjem??,znam da si pisala kako vam je to i prvi put super išlo od samog starta,prava si sretnica znaš?mene jeza hvata kad se sjetim onih prvih mjesec dana ragada,izdajanja i nasisavanja,a valjda će proći dobro [sm=zmeden2.gif] Gdje je Fever dugo nam se nije javila? Ovo sa šetnjama i pupkićem cure zanemarite i slobodno u šetnju pomalo,vidjet ćete kako godi na obostrano zadovoljstvo [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Spavanje na trbuhu kod beba po novim istraživanjima nije preporučljivo,ali moj G.je doslovno od prvog tjedna spavao na trbuhu i mislim da mu nije još bio ni pupak otpao ali to je baš volio a i danas voli,kao i njegova mamica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i sa nepunih dva tjedna već si okretao glavicu u krevetu,ja nevidim ništa loše u tom spavanju na bušici,naše mame su nas stavljale po preporuci da spavamo na trbuhu a vidi kako se to svremenom mjenja [sm=zmeden2.gif][sm=zmeden2.gif] Netko je pisao da se Tiana vratila,Afrodita mislim,i meni se javila ali isto tako šturo,valjda je sve ok [sm=smiley31.gif] Joooj toliko toga sam htjela još napisati ali tko će to [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] E da danas sam bila u šopingu i većinu toga sam kupila ali dekicu onu iz H&M nisam našla jer su prošli tjedan bile na rasprodaji sa 129 na 30-tak kuna joj bila sam bjesna a baš mi se sviđala plava sa štrumfićima,lagana a pamučna ljetna,imam sve neke debele doma morat ću tražiti dalje,ako koja ima kakvu ideju gdje su povoljne i lijepe nek napiše. Papalina Taj paket pelena iz DM-a babylove koje dobijemo koja su veličina?1 ili 2? Eto toliko od mene [sm=smiley36.gif] kao malo [sm=smiley29.gif] Paola dobro došla i dugo se tipkala snama [sm=smiley31.gif][sm=smiley36.gif] Laku vam noć drage moje mamice i bebice pusa svima [sm=muca.gif] [sm=muca.gif]
|
|
|
|