|
maminangel -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (24.4.2013 14:18:15)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sunce malo bravo za Ivana [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] samo se ti Zvjezda odmaraj,neprocjenjivi su ti trenuci kad mama uskoči..Zara tvoja curka je stvarno velika za 35 tj.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],super da te nisu pipkali doli,kažu da i nije dobro često pogotovo tko je otvoren,kad budeš išla slijedeći put na ctg pojedi nešto slatko i popij deci-dva vode da vidiš kako će se mrdati ta mala ljenguza,to su mene cure u bolnici naučile,nego to gledanje plodne vode se zapravo niti ne radi prije 38 tj.meni su u prošloj trudnoći gledali tek u 38 tj.i to zato kaj su mi tada skidali šav pa sam se odmah odvezala na 3-4 prsta a znam puno trudnica iz trudničke ambulante šta su im tek u 39,40 tj.radili jer su bile skroz zatvorene a sam taj pregled otvaranja cerviksa i gledanja vode nije ugodan ali proći će i to. Papalina moram ti reći još jednom da ti je Chiara stvarno predivna,tatino remek djelo,a moram ti priznati da mi malo i vuče na njega,jedino joj je kosica tamna..A ovo za goste kaj si pisala tako rano dozvolim stvarno samo roditeljima i sestri da dođu,pa mislim stvarno su ljudi bezobzirni pa to je neka kultura pričekati babinje 40 dana da prođu pa onda ići u oglede,kako to ide kod vas mame drage?odmah vam se sjati cjela svita familije ili malo pričekaju dok se obitelj privikne na prinovu i odmori malo???A di nam je bebić ona danas otišla u bolnicu i rekla da se možda i ne vrati,kako god bilo nadam se da će se uspjeti javiti nekako..Pusa svima curke,ja sam u velikom spremanju zimske robe pa ću ovih dana ići KONAČNO spremati,prati i peglati a i kupovati ostatak stvari sa popisa za bebana.Vi ste to već sve pripremile a ja još ni počela [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
|
|
|
|