Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 8.4.2013 20:27:25
|
|
|
|
Hladna
|
evo popis Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg didi@@- 30.03. aries -03.04. papalina -06.04. piturica -15.04. cuba -15.04. zvijezda- 15.04. Mmaestral -16.04. MaTana -19.04. fusa -27.04. zumbolina- 03.05. bebić -07.05. Afrodita86- 18.05. nela86 -27.05. Hladna -28.05. maminangel -29.05. dada2101- 08.06. pepeljuga -15.06.
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 8.4.2013 20:32:50
|
|
|
|
aries
|
Brisem popis, da ne dupliramo..
< Poruku je uredio aries -- 8.4.2013 20:41:12 >
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 8.4.2013 20:39:36
|
|
|
|
aries
|
ja mislim kako sam uspjela dvaput poslati, kad hladna me pretekla nego da vas pitam sad kad smo nastavile našu temu, nedavno se pisalo o sluznom cepu, ali nisam zapamtila. maloprije sam na gacicama imala mrlju velicine dva prsta, sluzavo, polu prozirno,polu bijelo, a sve jos njezno rozkasto..da li to moze biti taj cep pa da se nadam necem ili je onaj danas doktor bio grub nesto se mislim da je do doktora, ne bi bilo sluzavo?da li je to malo sto je bilo..ja bih se obradovala bilo kakvom desavanju.eto, javite mi sto mislite....
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 8.4.2013 21:11:20
|
|
|
|
lanac3101
|
Ma prezivi zena svasta, stvarno je za poluditi to rucno otvaranje, ali kao sto napisah prezivi zena svasta, eto I ja sam isla na drugo poslije takvoga prvoga poroda. Moji decki su zaspali, pa da malo vidim sta mi pisete . Hladna za otvaranje porodiljnoga ti moze netko drugi uzeti doznake od tvoje opce prakse I odnijeti u hzzo te popuniti formulare, barem je tako meni bilo, zena mi rekla koja radi u hzzo- u. Ja sam vam vec sto na sat, mogla sam trcati isti dan kad sam rodila. Vec sam bila sa kumom na kavici, mm cuvao decke da ja malo uhvatim zraka I ispusem se od svega. Vozim auto od kad smo izasli iz bolnice, ma oporavak za desetku, sto kaze moja kuma ko' da I nisam rodila ,a malisan danas dva tjedna. Domagoj siki, imam mlijeka za jos troje ako ustreba. . , ma sve super, jedino mi sise 3 broja vece, katastrofa. Sutra idemo porijesavati papire za malenoga do maticnoga ureda I dalje .
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 8.4.2013 21:25:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo i mene napokon, vratili se sinoć iz Zadra, bas smo gustati, odmorila sam se malo od kuhanja, spremanja ma svega Cure vi sad kad krenete sa porodima nastat će nam gužva na temi Tko je pitao sad za hemeroide, ja sam izribala krumpir sa malo maslinovog ulja, stavila u gazu i spavala sa tim, spasilo me to. Meni pregled trebao biti u petak al mi danas prebacio za cet jer ga nema u petak. Inače sam ok, počela me ful muciti kiselina, tjera me i na povracanje, nekad trpim a nekad ne mogu pa imam osjećaj da se otvaram kako se napinjem
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 8.4.2013 21:34:30
|
|
|
|
bebić
|
Zenee :) uspjeh i ja doci do neta, tj imam net na iphonu al posto sam bebic sa kvacicom a na iphonu nemam to slovo, pa sam sad iskopirala na netu i uspjela uci!!!:D oprostite na greskama ako ih bude!! Ja usla u 36. tjedan :) sutra smo naruceni u bolnicu za razgovor o porodu(tu to tako ide) pa ce me sutra sigurno pregledat opet! U srijedu sam bila na pregledu sve je ok :) fala bogu!! Ja se ovako super osjecam al imam JAAKO puno vode! ( Rekla mi je da je to sasvim normalno) Noge mi oticu da zglobove ni nemam :D a prsten vjencani od mm mi je na knap (onda znate kakva sam) !! Napokon smo gotovi sa selidbom ( bravo mi) bila sam umorna od toga katastrofa i jedva sam cekala da to zavrsi!! Majka mi dolazi u nedjelju :) bit ce tjedan dana jer mi mm ode za hrv. na tjedan dana ima neke poslove za rjesit, tako da me mama dolazi cuvat :D za malecku Elenor sve je spremno jos samo sve oprat i popeglat al to cu sa mamom :) i tako zene!! Vidim da smo jos sve u komadu... Eh da andydea vidim da si svoju curku prvu rodila 11.1. Kad je i mene moja. i isto me je prenjela 11 dana :) :) e i vidim da ste pisale o spavanju na ledima, mene to tusi strasno kad legnem gledat tv na ledima..tak da s tim nemam problema!! Ljubimo vas do iduceg javljanja, ako nista prije iduci utorak dolaze nam prikljucit sve!!!
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 8.4.2013 22:05:06
|
|
|
|
Piturica
|
ajme meni.. vec smo na novoj temi koliko brbljamo aries, ja mislim da je to taj fucking cep. on bi trebao biti kao sluzav i sa sukrvicom, ako se ne varam...tako da mislim da se kod tebe nesto desava ovo kad citam lanac kako je odvalila porod,a bome i opravak tako stvarno zelim da svima bude. inace, to mi totalno za ne povjerovati da je to moguce. ja imam osjecaj da cu ja biti u klincu dva mjeseca nakon poroda uzas zivi! bebic i pepeljuga... bome vas isto nije bilo dugo pa mi bas drago da ste se uspjele malo javiti odoh ja sad u krevetac jer nas sutra ceka naporan dan, a i spava mi se za poludit laku noc svima
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 0:15:52
|
|
|
|
lanac3101
|
Aries moguce da je sluzni cep, meni isto tako bilo, nesto kao zelatinasto sa sukrvicom, ispadao mi je facking tjedan dana po mali, da te ne iznenadi koliko toga moze biti, ima poprilicno. I moze ti grublji pregled potaknuti ispadanje cepa, par zenica u bolnici se zalilo zbog toga.
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 0:42:14
|
|
|
|
Papalina
|
hhahhaha ja na staroj temi neš napisala prije sat vremena otprilike i gledam i čudim se kako nema nikog a kad vi sve tu.... uglavnom, zvijezdu je počelo bolit-leđa i stomak, ima jak pritisak...ako bude šta javila odmah vam to prijavim kod mene se još niš ne dešava osim žgaravice al to nije niš novo... i da, mi čekamo srijedu i pun mjesec eto iako nevjerujem u to, taj pun mjesec mi ostao ko zadnja nada idem sad na wc, pa pajkit...pusaaa... i da, aries ajde izbaci to van da krenemo više
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 10:26:05
|
|
|
|
Papalina
|
cure!!! sad sam se probudila...!! i... neznam ništa nisam sigurna....ali mislim da me krenulo¨!!! uz sav uložak uspsjele su mi se smoćit hlače...nisu jako ali jesu...kad sam s rukom prošla dolje, na prstima mi bilo vode, bez mirisa... kao da sam ih stavila pod špinu...sad ću zvat mamu svu sreću pa je baš danas doma...! jel je to to...ajmeeeeeeeeee ja sam luda... idem u bolnicu javim piturici ako bude šta... pusaa....
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 10:33:52
|
|
|
|
Hladna
|
Ja nemam pojma nista o tom sluznom čepu, ja prvi porod išla na drip i to 2 puta jer nisam reagirala na njega ništa . Jel vas boli kičma?? Mene oče razvalit svako jutro kad se probudim i jos malo odležim u krevetu, umjesto da mi je lakse kad lezim, meni je to smrt za kicmu
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 10:39:38
|
|
|
|
Afrodita83
|
Papalina , da to je to, puknuo ti je vodenjak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRETNO DRAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vidim morali otvorit novu temu.......a baš smo babe, babe jedne, kokoši!!!!!!!!! 100 stranica!!!!!!!!!!! jel se za to dobije kakva jubilarna nagrada od RR ? Ja sam našla sliku sluznog čepa na netu i video na youtube....stavila bi link, ali ako je netko gadljiv, strah me da vam ne upropastim obroke u narednih dan-dva. ja nisam gadljiva uopće pa mi je svejedno....ako hoćete stavit ču čisto da vidite kako izgleda...
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 10:42:56
|
|
|
|
Hladna
|
Papalina valjda ti je pukao vodenjak, nemoj sad panicarit nego ljepo polako se spremi i polako za bolnicu, nemoj se žurit , prvorotkinjama treba duze do poroda pa ces tamo jos cekat par sati . I draga sretno
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 11:12:43
|
|
|
|
nela86
|
Papalina sretno Evo ja sam sad dosla s pregleda, sve je hvala Bogu u redu osim zeljeza, poceo mi je opadati i to jako , tako da pijem i tablete neke i jos nesto kao sok od krvnih trava - kako bi bilo u prijevodu ( uzas okus ) !! Za dva tjedna preporucava pretragu na streptokok grupe b, pa cu i to obaviti i upravo danas sam dobila termin za bolnicu da se napravi plan porodjaja, vrijeme prolazi ko ludo...
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 12:21:54
|
|
|
|
cuba
|
Možda sam ja ranije trebala otvoriti novu temu za naše proljetne bebice pa bi ranije odlučile krenuti van Papalinaaaa draga, znači krenulo je Joj, želim ti svu sreću svijeta, što lakši i brži porod i da nas uskoro obraduješ sa malom Chiaricom Ajme, jedva čekam aries sluzni čep je dosta gušći i obilniji nego normalni iscjedak. A može biti da je i od pregleda. Svakako držim fige da se i kod tebe nešto pokrenulo pa da nas i ti danas obraduješ sa lijepim vijestima nela super za pregled. Za željezo se nemoj brinuti, mislim da ga svaka od nas pije, nije ništa strašno. Skoro pa je svaka trudnica anemična pogotovo pri kraju trudnoće. Za streptokok ti držim fige da ga nemaš Piturica nemoj nas držati u neizvjesnosti Kako je prošao pregled, ima li naznake da bi i ti mogla uskoro na upoznavanje sa svojom Evicom Hladna bravo za popis Nadam se da će do kraja dana biti barem još jedna bebica na njemu Kod nas je nakon kišnog jutra izašlo sunce i sve se razvedrilo Idem po svog mališana u vrtić pa na skakanje po kišnim lokvicama Jel vidite šta vas čeka za koju godinicu Puse svima, navratim opet kasnije da vidim ima li novosti
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 13:14:53
|
|
|
|
Piturica
|
hej curke! samo da vam kazem da je kod Papaline lazna uzbuna imala sam cijelo vrijeme sms report dok sam bila kod ginica i u gradu ajme meni... kaze da je sa bebicom sve ok, sad ceka neke nalaze kristalizacije (sta god to bilo) i ide doma. ctg joj uredan, kao imala neki mali trudic, zatvorena skroz i tako... cekamo dalje! nekako sad se uzdam u aries da ce nju krenut jos Papalina luđakinja mi kaze da ima dosta zena za porod danas i da se deru ko lude. ajme meni.. bas mi to morala napisati da se jos vise uspanicarim
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 13:24:36
|
|
|
|
Mmaestral
|
Jejejejeje, Papalina - napokon si i ti dočekala malu! Jedva čekam priču! :* Afrodita, daj link, tko želi kliknut će ;) Ja bi vidjela, da znam ako bude ;)
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 13:25:03
|
|
|
|
Piturica
|
evo od cijele muke i uzbudjenja oko Papaline sam zaboravila skoro napisati svoj report od ginica dakle... kod mene nista novog ctg mi super, sve okej... ne znam sta znaci ali mi sad ginic nije rekao da sam otvorena. prosli puta mi rekao 2 cm, a sada nista. valjda se ova moja prepala nakon sto sam citala jucer na netu o tom rucnom otvaranju pa je zatvorila vrata. bio mi rekao da je bebica okej, da se lijepo ulgavila glavicom dolje, polodna voda super, posteljica i to sve ok. jos mi rekao da ima prasica cca3900 g- 4000g. uglavnom, koma! pravi king-kong i onda mu kazem da je to beba od king-konga..a on meni da sta bi ja htjela od 3 kg kad sam ja 2 m, a bome i muz jos mi opet rekao da kako sam ja u super kondiciji i bebica isto da cu ja to brzo. ma sere... samo da me ne isprepada. narucio me opet za petak pa onda u ponedjeljak idem u bolnicu na pregled ako se nista ne dogodi jer mi u ponedjeljak termin. eto... bas nista pametno nemam za napisati. jos ova luda sestra kod njega mi kaze da necu ja tako skoro...kao zene promijene oblik u licu kad idu rodit, a ja joj se nisam nista promjenila sta to znaci uopce da trebam izgledati kao kvazimodo poslije otisla sa sogi na kavu, kupila mi onu fucking podlogu za presvlacenje tako da sad i to imam za preko krevetica staviti da se ne sagibam ko konj. imam jos ja ormaric u kupaonici taj sta mi treba stolar napraviti pa cu gore staviti onu meksu podlogu da mogu i tamo bebicu presvuci kad bude trebalo... eto, jos mi samo bocice fale, a to mi isto sogi rekla da ce uzeti. u svakom slucaju ja razocarana jer se nista nije dogodilo pametno na pregledu. cekam i ja onda sutra taj puni mjesec a ovo da zvijezdu bole ledja i taj pritisak dolje da ima..to imam i ja vec par dana pa nista. ali nadam se da ce njoj krenuti tako da drzim fige
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 13:55:07
|
|
|
|
Piturica
|
da, jos nista kod Papaline. ne znam jos kako je kod aries stanje? bas me zanima da li se kod nje bar sta desava. btw, taj sluzni cep sam i ja bila gledala na netu. ma ja necu skuzit ni taj cep, ni trudove pocetne, ni vodenjak ako pukne. ja sam ko specijalka neka. ajme meni... vise mi stvarno dosta iscekivanja..i svog, a bome i vaseg
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 14:06:20
|
|
|
|
cuba
|
Nevjerojatno Ja očekivala tri bebe do kraja dana na listi a kad ono lažne uzbune, zatvorile se ponovo, još da aries kaže da to nije sluzni čep, ajme E, cure moje, vidjet ćete da ćemo mi na kraju sve u isti dan roditi
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 14:06:40
|
|
|
|
Mmaestral
|
Piturica - pa da, ako ja sam 165 cm imam bebu sad već od 3300 tvoja mora bit oko 4000, inače bi bila mala Jesi stvarno 2m visokaaa??
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 14:07:36
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Pa kad samo kokodačete na forumu Valja po stepenicama se penjat ili po mužu pa će krenuti!
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 9.4.2013 14:08:08
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja Pa kad samo kokodačete na forumu Valja po stepenicama se penjat ili po mužu pa će krenuti!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!