|
MaTana -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (26.4.2013 13:40:30)
|
Evo mene sa malo opsirnijim izvjestajem, carski je bio prosli utorak i vec sam vam pisala kako je to proslo, u nedjelju sam trazila da me otpuste iz bolnice ranije jer mi je mm isao na brod, u dogovoru sa super sestrom je i to uspjelo tako da smo proveli barem 2 dana sa taticom. U utorak smo trebale nazad u bolnicu da meni dignu ponte i nju cijepe, ali dr. Koja je bila na pedijatriji nije htjela cijepit jer je bubica jos izgubila na kilazi. Ustvar je meni od stresa dan prije nego je mm isao skoro nestalo mlijeka... Od tada je dojim, mlijeko se vratilo i jos ponudim bocu, nekad popije nekad ne jer se dovoljno zasiti. Bitna stvar je da je danas bila opet na vaganju u 3"dana je dobila 150gr i danas smo se konacno cijepili. Dobrica je samo papa i spava. Sa velikom sekom imam malo problema, obozava malu sekicu, mazi je i ljubi, pomaze mi kad je presvlacim, ali s obzirom da je ocajno jako vezana za tatunece vise da spava sama u sobi, a meni je zao stavit samnom da je beba ne budi, tako da sada sveki ili mmama spavaju sa njom u sobi, tj. Ususkaju je, pricekaju da zaspi (cijeli ritual citanje price, rekapitulacija dana, dogovor za sutra... Samo kako bi sto kasnije zaspala) i premjeste se na kauc... Znam da ce i to proci, ova reakcija je jos i najbolji scenarij od svih koje sam zamisljala s obzirom da smo se u 20 dans, preselili, ona je dobila svoju sobu, ja sam bila u bolnici, dobila je seku i jos joj je tata otisao. Eto toliko od mene za sada, pozdrav svim mamicama sa bebicama i trudnicama...
|
|
|
|