|
Papalina -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (30.4.2013 16:56:14)
|
haj curke...evo mi došle sad u kuću..ova dva dana se luftamo[sm=smiley36.gif] jučer smo prvi put malo išle na zrak...al kao da sam sama ona vječito spava[sm=smiley36.gif] pa da ulovimo još to malo sunca jer u četvrtak kažu opet kiša[sm=zmeden.gif] ja vam više ne krvarim, ima već 3 dana...[sm=smiley1.gif] ali stanje sa mjehurom ( ono šta sam vam pričala ) sad nakon poroda je punooo gore [sm=zmeden.gif] stalno mi curi, baš isti osjećaj kao kad su mi puknuli plodnu vodu samo naravno u manjem mlazu[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] baš grozno...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif] i joj, nakon kojeg dana ste vi išle van prvi put sa bebom? mislim onako u dućan, na kavu, u šetnju ma bilo di? meni je danas 13.dan i svi mi govore da je to još rano, da nije ni 15 dana od poroda prošlo[sm=smiley13.gif] da ona je još sitna, nema ju šta za vidjet... za mjesec dva da krenem[sm=zmeden.gif] a ja sam takva da ću rađe poslušat i nekomentirat a ne da poslije slušam predavanja... sutra nas troje idemo u šetnju ko velika mala obitelj[sm=smiley1.gif] al naravno opet sam slušala o tome kako to je rano i bla bla... baš bezveze... danas npr mama išla kod moje tete i ja je zamolila ako mogu snjom, i ona odmah promjenila temu, samo je rekla daj molim te, ni 15 dana nije prošlo a već bi išla po kućama...bzvz, ko da idem kod neznam koga a ne moje tete..ma...baš se osjećam nekako glupo..tu u ova 4 zida ili ispred kuće bit sasvim je isto... maestral mislim da bi trebala bar nazvat ginića za to tvoje jako krvarenje..pa ćeš bar bit mirna oko toga... a ako ne, jesi gledala kakvi su ti šavovi? možda su se upalili pa ti je to zato.. znam kad su se mojoj sestri upalili pa ih je sprejala sa byvacinom.. al neželim te plašit , sve će to bit u redu..svaki čovjek je individiua [sm=smiley1.gif] afrodita super za 1 prst[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] maminangel,cuba treba otpusno pismo ponjet u dm za te pelene, i treba ja mislim njihova kartica, ali nije problem ako je nemaš, lako ju tamo ispuniš ti il netko drugi ko ti ide po pelene..tako je moja sveki meni napravila karticu jer ja se nesjećam ni da sam dobila tu karticu kad sam ispunjavala to za taj paket pelena... ajde krenite polako vi majske trudnice&bebice...neznam šta se čeka[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] idem sad malo na fejs nisam bila od prekjučer na laptopu...nebi ni danas da se ne osjećam šugavo od svih pametovanja... puse!!!!!!!!!!
|
|
|
|