|
endless -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (23.4.2013 14:29:15)
|
Maminangel - jest, u vt sam rodila, ako čujete na vjestima da je gorjela ta bolnica - znat ćete tko je kriv [sm=hudicek1.gif] No dobro, Gabriel mi je ZA SADA dobro, dobar je, ne mogu se požalit, nadam se da će tako i ostat. Mmaestral, šta da ti kažem, mog Gabriela su stavljali pod svjetla jer krepili nisu napravili nalaz urina - zračili su ga kreteni bezveze, bez razloga! Ma ako ikad više budem rodila, ići ću bilo gdje, samo ne tamo. Em što su svi doktori (osim mog) čudni do bola i nemaju ni malo smisla za humor, em što su sestre neljubazne što prema rodiljama i trudnicama, što prema bebama. Nikako ih ne peru, koja je slučajnost da i mmaestralina beba i moja imaju crvenu guzu do bola nakon što su izašle iz rodilišta? Kada bih počela uspoređivati svoju priču sa pričama drugih žena pretpostavljam da bih došla do istog zaključka - to rodilište je rupa obična. Pošto sam 3 dana prije poroda došla u rodilište, preslušala sam 6-7 poroda i to mi je sve bilo kao u horor filmu jer su žene vrištale, derale se... Dobro, razumijem sada i zašto, ali grozno je trudnici koja prvi puta ide roditi da to sluša, jer kod nas je to sve skupa, rodilište i rađaone. A sestre umjesto da zatvore vrata od rađaone, ostave ih širom otvorena, k tome spoje ženu na drip, i odu iz rađaone i šetkaraju okolo, a žena se pati od bolova i vrišti, dere se a nitko ne mari. Ja sam tokom svog poroda kroz razgovor babice i sestara skužila cijelu radnju Sulejmana, čak znam i da je Hurem tužena jer se udebljala i zbog nje je stalo snimanje serije iii koješta (makar tu seriju nisam nikad gledala) [sm=smiley36.gif] ma brutale [sm=jezicek.gif] Bitno da sam to prošla, sad dok razmišljam osjećam se depresivno do bola dok se sjetim kako su me ostavile u rađaoni na onom stolu priključenu na onaj drip i nestale ... Uhh, ne smijem razmišljati o tome [sm=smiley1.gif] moram sada bit jako puno puno pozitivna [sm=smiley36.gif] Puse šaljem trudnicama, majkama, bebama i bušama [sm=smiley1.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|