|
and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (15.5.2013 10:20:15)
|
moja sveki je 500 km od mene [sm=bravo.gif] odnos nam je super, ne voli se mjesati,uvijek kaze svoje misljenje ali ne namece ga,znamo pricati po sat i duze na telefon,jako se trudi biti dobra jer je ona imala vjesticu za sveki,uvijek pazi sta ce reci da se ja slucajno ne naljutim ili uvrijedim ali da zivimo zajedno to ne bi islo :) i ja i ona smo to rekle,jer smo zimus bili 3 tjedna kod njih i zadnjih dana je vec postalo prilicno napeto.. ali znam da joj mogu apsolutno sve reci,nece se naci uvrijedjena (bar nece pokazati to) i uvijek je za dogovor.. bas smo jucer razgovarale..mm im je rekao da kad ja rodim da oni odmah dodu i budu jedno 3 tj,mj dana,medjutim dogovorile smo se da ipak ne bude tako jer mm ce imati godisnji sigurno 15ak dana i zelim da on preuzme svu odgovornost a ne da mu tu bude mamica kojoj ce reci ajde napravi rucak,igraj se sa malom,pospremi a on da digne sve 4 u zrak i uziva.. [sm=hudicek1.gif] dosta sam ga ovih godina stedila,sa malom niti jednu noc nisam trazila da se digne, da ju uspava i sl. da se jadan odmori.. nisam ga trazila ni da po kuci radi,cak sam znala malu samu izvesti van u setnju a on nek legne na kauc,ide na internet da se opet jel "odmori".. uglavnom, dogovor je postignut sa sveki,oni ce doci na kraj njegovog godisnjeg i ona se u potpunosti slaze sa svim tim :D JELENKO ja cu ovih dana poceti sa robicom i to,izvaditi od male,razdvojiti,prati jer me neki dan toliko bolilo da sam mislila da cu se poroditi..i svaki dan imam sve manje i manje snage,a bolovi su sve cesci.. imam osjecaj da sam i otvorena,vidjet cemo na kontroli iduci tjedna,pa bolje da sada ja krenem sa pripremama..
|
|
|
|