|
Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (15.5.2013 11:14:34)
|
ej curke, nije me bilo, dosta sam aktivna i non stop negdje. trenutno sam kod svojih u vž, danas navečer za zg pa sutra ujutro na šećer. Kada se to vadi? u koje vrijeme moram biti tamo, znate možda? Ja sam ogromna, imam išijas i leđa me ubijaju, ujutro se jedva ustanem još pogotovo kad osjetim da mi je mjehur ko balon. Bebica je aktivna, jučer mi je izobličila trbuh nekakvih cca 15 min neprestalno [sm=smiley36.gif] a mama ju je onda zezala pa je pritiskala kvrge i govorila -vrati se na mjesto [sm=jezicek.gif] ovaj tjedan moram na pregled što znači opet na vagu :P užas. mislim da je 22 kg i previše od toga je 2 kg njeno. kaj se tiče hrane jedem sve, a neki dan kad smo išli rezervirat salu za vjenčanje i krstitke sam se najela punjenih lignja na žaru ko blesava . Jedino mi mlijeko smeta. pitanjce, 14.9. je naš veliki dan a sala je par naselja dalje od kuće pa neznam kako ću s lauricom, nebi ju dala nekom da ju pazi jer se nikako neću moć opustiti . jel bila koja u situaciji koja mene čeka? s 2 mj. djetetom na svojem vjenčanju? plisss, svako mi je mišljenje bitno. Možda šef sale nađe neku sobicu al ne vjerujem, mislila sam da bar jedan kutak prekrijemo s plahtom pa da tamo bude kasnije ....kaj vi mislite [sm=zmeden.gif]? Puse bebolinama u bušikama, neka se samo namještaju i javljaju [sm=duda.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|