|
sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (14.5.2013 10:03:43)
|
Ja mislim da mi ove godine ne idemo na more. Inače, ljetujemo na Korčuli, moji su u hercegovini pa to spojimo, ali dalek mi je to put s malom bebicom pa mislim da smo osuđeni na Zg. ja Zg inače obožavam, sve mi je tu po mjeri, ali ne mogu se naviknuti na te sparine po ljeti. Baš ih teško podnosim. Kad je u Heri +35 meni je skroz ok, vruće je i ćao. Al kad se ovaj asfalt užari, a mi u potkrovlju... ajme majko. Plavka, idem privatno u polikliniku Nola, a nakon 35. tj. se planiram naručit na Sv. Duh kod Miškovića pa ćemo vidjeti. I ja samo želim da sve prođe ok, preživjet ćemo vrućine nekako. Nemam ti ni ja pomoći sa strane, ali meni muž dobije 5 dana fraj na poslu pa će onda uzet godišnji tako da se nadam da će bit doma 20-ak dana sigurno. On super kuha tako da sam bez brige. A planirala sam sad, kako ću bit doma, 2 mj. skuhati nekoliko jela pa zamrznuti tako da ne moramo nakuhavati svaki dan po toj vrućini. Nisam nikad zamrzavala ništa skuhano pa nemam iskustva. Šta mislite o toj ideji? Ili da jednostavno kuhamo juhe i lešo kad iziđem iz boilnice. Tako se nadam da ću uspjeti dojiti ovaj put pa bih htjela da mi ti dani doma budu što opušteniji i s manje posla. Ja sam s prvim sve sama radila. Imala sam dovoljno robe (sad imam još i više) pa sam peglala kad sam se osjećala dobro i kad mi se peglalo. Mali sad napravi nereda po kući (igračke i sl.), ali ja se, hvala Bogu, više tim ne opterećujem. Nek dijete uživa. Pitao me jučer: kad će ta seka više izići? Predugo je unutra! Mamasita, ma super da se sad u jednom naletu riješite tih koza pa ste mirni. Mi smo išli van čim su se posušile. Malo na dvorište itd., ne na sunce.
|
|
|
|