RE: Ljetne bebice u 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (9.5.2013 22:05:03)

astri onda se morda i sretnemo,vidim da nam je blizu termin,meni je 03,08[sm=smiley1.gif]
cure ja odoh spavati,nemogu više,iscrpljena sam,svi spavaju.
ljubim vas i tipkamo se sutra :)

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (9.5.2013 22:08:33)

Htjedoh napisati and1 da se možda sretnemo u rodilištu a napisala sam zabunom astri,sorry cure trudničkA demencija[sm=jezicek.gif]noćka

and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (9.5.2013 22:13:01)

hahahha bit ce bolje sutra..:)) ako se tvoja cura odluci izaci ranije mozda se i sretnemo :)) meni je malo onako komplicirano.. po ZM bi mi termin trebao biti 4.7 a po UZV je 14.7 tako da zapravo niti ne znamo koji je tocan datum,pa je gin.rekao da stavimo nesto izmedju i napisao je 10.7..

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 9:45:34)

jutrooo debele !!!!!
and1 a fulah skroz[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]nema šanse da se vidimo[sm=jezicek.gif]neznam zašto sam vam zamjenila :P
curke papaju ja idem obavit mučnine i tipkamo se kasnije

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 9:49:46)

jutro
ja jutros radim onaj ogtt, fuj i bljak
imam još jedno pikanje u pola 11 i onda ću konačno nešto pojest, gladna sam ko vuk
Poliklinika u kojoj radim to je u istoj zgradi kao i posao pa onda odem tamo, piknem se pa se vratim radit.
Mamasita, ti si od papaline seka? kako je Chiarica? Nemam pojma o toj bolesti, jel to nešto opasno? Nadam se da će sve bit ok.

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 9:56:34)

sarah zg jesam,Chiarita je još u bolnici a seka je sa njom,prima terapiju jedanput na dan,u ponedjeljak bi trebale doma.lijepo napreduje na težini,papa cicu kao luda [sm=bravo.gif]a morati će primati terapiju godinu dana,sada kako će oni to odrediti to neznam.dobro da se to sad otkrilo i nije to ništa strašno,bit će Chiarica super,ona je borbeni cvrčak mali [sm=smiley1.gif]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 10:02:59)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ajde dobro, bitno da se sve sredilo na vrijeme. Vidjela sam ju na fotkama, duša mala.

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 11:12:12)

Dan curice,
ja sam se pak jutros najela i za sinoć koliko sam bila gladna...
Jučer mi je mišica imala predstavu i prekrsna je bila, svi su bili prekrasni, cijela predstava čak su mi i suze poletile od radosti!!!
Moja D. je nastupala sa najmlađom grupom, bile su pčelice, slatkice male.....

maminangel -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 13:41:49)

Mamasita draga pa sad tek vidim ti si znači sekić od naše papaline??KRASNOOOOOOOO,baš me nekako razveselilo to [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Maloprije sam na našoj temi pitala za cure,i sad čitam šta si napisala,punooo ih pozdravi,a i tebi i curama tvojim veeeeeeelikiiiii kisač [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Kako su one?

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 13:51:16)

maminangel hvala draga[sm=smiley1.gif]
evo baš sam se maloprije čula sa njom,poslala mi je slikicu i Chiarica se baš ubucila i siki kao velika,a seka ima puuuunnnnooo mlijeka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
moje cure su dobro,borimo se sa vodenim kazicama,već smo 8 dana u karanteni [sm=kuza.gif]nadam se da će dvadesetog konačno u vrtić i da ćemo ozdraviti skroz.N nije dobila vjerovatno će,kakve sam sreće dobiti kada E prođe[sm=jezicek.gif]

pepeljuga -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 14:53:53)

Evo da se kratko javim i ovdi. Bili danas na kontroli i sve je super.Sutra punih 35 tjedana,curka ima oko 2800[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], kontrola za dva tjedna.

Mamasita i mi saljemo pozdrave papalini i Chiarici[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Sto se tice kozica moj stariji ih je imao i onda je mlađi dobio tocno nakon onih 21 dan karantene,tako da ce ti sigurno i ona dobiti.

maminangel -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.5.2013 17:31:17)

Da,da mamasita,nemoj se unaprijed veseliti a i bolje ti je da to sad odradite pa ste mirni,meni je S dobila a braco nakon više od dva tjedna iza nje,tako da farma koza još nije krepala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ajme super za Papalinu i Chiaru,znači ti i seka tri curice,i sad će još jedna?to je zbilja predivno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

marina75 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (11.5.2013 9:14:18)

Dobro jutro, buce..Do sada sam vas redovito čitala, sada imam potrebu za vašim savjetima i iskustvima..Trudna sam 23+1 i jutros iz čistog mira mi je počela krv iznosa teći ko luda..kao prolom oblaka i nikako zaustaviti..Kod ginekologa idem u utorak ali ko će dočekati..Da li znate šta o tome?Hvala..

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (11.5.2013 10:55:56)

Meni se to često događalo, al u zadnje vrijeme je prestalo. Sad sam 29. tjedan.
Ok, nije mi baš lijevalo iz nosa, ali znala mi je curit krv. Nisam ja tome baš pridavala preveliku važnost. Ali, ako se baš brineš jako, uvijek možeš nazvat hitnu i pitati što ti je činiti.

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (11.5.2013 11:09:17)

ej marina, meni je cijelu zimu išla krv, sad zna bit kad ispušem. beznam od čega je to al netrebaš se brinuti zbog bebice. ako ti vaginalno ide krv onda da, ovak ona nema veze s tim, možda od suhog zraka ili čeg, nemam pojma....

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (11.5.2013 11:21:55)

Inače, kako ste okruglice?
ja na poslu, ovo mi je treća radna subota za redom, luda sam već. Radila sam jučer ogtt, nemam šećer ni blizu. I dalje sam na dijeti. Skinula sam 1 kg, trebala bi do 20. kada idem na pregled skinut još 1 tako da u plusu budem 9. Mislim da ću uspjeti.[sm=smiley1.gif]

marina75 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (11.5.2013 19:19:36)

Hvala, danas mi se više nije ponovilo pa ću pitati dr u utorak na pregledu..Valjda nije ništa važno kao šta i vi kažete..

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (11.5.2013 20:03:32)

Ja mislim da je to normalno.Meni je isto išla krv ali ne tako jako.Nebi se trebala zabrinjavati oko toga.
MI danas bili u shoppingu,kupili krevetić,noge mi otpale i sad ću muža tlačit da me masira.[sm=bravo.gif]
Zadnjih par dana sam baš natečena,pogotovo ujutro i nakon dužeg hodanja..
Čim duže hodam imam osjećaj da mi beba hoće van,mala gura prema naprijed ko luda[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Sljedeći tjedan moram srediti papire za porodiljni,to su isto zakomplicirali.pa odi kod ginekologa,pa kod svog doktora,pa u hzzo...ma živa tlaka[sm=zmeden.gif]
A i rekli su mi da se u vinogradsku na pregled i ultrazvuk treba dosta ranije naručiti,tako da i to moram ranije obaviti...
Uglavnom,jedva čekam [sm=duda.gif] da mi dođe....
Odoh sada na masažiću...puseeee šaljem okruglicama

emaemily -> RE: Ljetne bebice u 2013. (11.5.2013 22:04:21)

Evo i mene.. muz na svadbu otiso, curka spava, mama pojela ostatke smokija i keksa sto su joj ostali hehehe .. i ja bi trebala ogtt uskoro..jos koji dan radim jedva cekam prestati mirnija cu biti jer znam da sve cinim kako bi dogurali do 9 mjeseca :) SLusam vh1 classic , muzika iz 90-ih i bas uzivam,,laku noc curke :)))

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.5.2013 8:55:30)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif]
Drage mame sretan vam Majčin dan i da ga provedete lijepo s svojom dječicom [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.5.2013 10:21:13)

jutrooo ljetne babuškice [sm=smiley1.gif]
nadam se da ste sve ok,N gleda štrumfove,E još spava,mm otišao po špežu,danas radi popodne,mi smo već izduale 11 dana karantene jejjjjj[sm=bravo.gif]
marina dobro došla,vidim da si iz opatije :) onda smo blizu :)
SRETAN MAJČIN DAN [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

emaemily -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.5.2013 22:00:40)

[sm=smiley1.gif]Jel koja bebela danas 15 puta na wc otisla, ja jesam, imam osjecaj cim legnem moram odmah , mali mi je sjeo na mjehur ocito :)

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (12.5.2013 22:39:10)

ej mila emaemily meni je tako ajme meni mislim da sam išla jedno 30 puta [sm=jezicek.gif]
užas,potrošila valjda dve role papira.moram sutra ginića zvat da nemogu u utorak na pregled,kada mi E još bolesna a mm nije mogao dobiti slobodno pa neka me naruči drugi utorak.
danas mi je bio fjakitis dan [sm=smiley21.gif]
noćkaaaaaaa[sm=smiley1.gif]

emaemily -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.5.2013 8:08:31)

Mamasita koji si tjedan? Ja sam se u pocetku hvalila kako ne idem cesto kao s prvom trudnocom al sad sve nadoknadjujem, jos radim ovaj tjedan pa ne mogu vise ustajati stalno ,vec me cudno gledaju :)

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (13.5.2013 10:06:54)

Jutro loptice......
Vikend nam je bio o.k. još da nije bilo kiše gdje bi nam bio kraj!
U subotu smo napravili veči šoping tada punimo frižider dotle je curka bila u igraonici koju obožava te joj niti šoping nije važan!
A jučer smo skočili malo do Bundeka bile su vrtičke igre pa smo se išli tamo malo poigrati i naskakati a nakon toga baki i dedi na roštilj pa još malo igranja, dan joj je prošao bez popodnevnog spavanja...
Mm i ja smo se opet družili ovaj vikend a pritom mislim na hopa-cupa [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif].... Sad smo se već uštosali sa trbuhom!!!
Curka skaće kao velika, trbuh ide na sve strane, još sam uvijek mišljenja da se nije okrenula a čak po noći mislim da spava poprečki.
O wc-u da niti ne prićam, po danu mi je podnošljivo ali po noći kad se moram dići cca 2 x nekak mi se neda....
Kako ste mi vi???

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>