|
mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (20.5.2013 15:10:30)
|
hej okruglice moje[sm=smiley1.gif] evo dočekala gotovs sa kozicama od velike E[sm=smiley1.gif]ali nije išla u vrtić jer već dva dana muku mučimo sa zuboboljom[sm=smiley13.gif]pa to je da poludiš,već dva dana smo koma,i mene i E boli zub za poludit,E je nateklo pa danas popodne sa mojom mamom ide do tete zubarice da joj zubić popravi,trebala je već staviti plombicu na zubić ali je taman kada je bila naručena dobila kozice,jako ju boli,i jedva čekam da to rješi.N je dobro,iako je luda jer već tjedan dana nije bila na zraku ali proći će i to.popišala se u krevet danas po noći pa sam uz zubobolju još navečer morala mjenjati i posteljinu,a onda je mdm još malo pilio,to je bio šlag na kraju.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jako sam umorna i nenaspavana,evo ostalo još 10 tjedana do kraja,P u buši lupa kao luda,imam osjećaj da će vani iskočiti[sm=smiley1.gif]cure stalno ljube bušu,a E mi govori da sam jako debela,kao prasica[sm=jezicek.gif] mm nam radi popodne,a sutra je slobodan a ja idem na pregled jejjjjjjjj[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] jedva čekam da vidim kako P napreduje,trebala sam ići prošlui tjedan ali su me kozice preduhitrile,jedva čekam,ako mi vjerujete da se malo odmaknem od kuće,evo već sam dvadesetak dana dioma i pun mi je kufer kuće,a tako i onako znam da ću čekati kao idiot najmanje sat i pol,jer toliko puno trudnica ima da će ove godine biti pravi baby boom kod nas [sm=smiley1.gif] jel vas prpa cure'mene je iako mi je treći porod ali nekkao mi je što je bliže to me više trta. baš mi je drago što ste se sve lijepo za vikend zabavile,
|
|
|
|