|
plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (9.5.2013 10:05:01)
|
Jutro okruglice, evo ja sam se baš najela njamiiii..... Curka mi danas ima priredbu i jedva čekam da je vidims obzirom da je najmlađa kako će ona to pohvatati![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pripremat još nisam niš počela, kimbač mi je u podrumu spremljen a robica u viksi u ormaru... Moja malena će biti akrobata jer isto skaće po trbuhu.... Neznam šta bih rekla za strah, koliko me je strah toliko i nije naime prvi porod mi nije bio lak ali je mm bio uz mene i to me je držalo, ispravljao me u disanju, davao vode i sl. bila sam na stolu od 13 h do 19:45h kad sam rodila a nemoram vam reč da je otišla i cijela flaša dripa, 2 infuzije jer nisam jela od dana prije jer sam stigla u bolnicu u 6h i dr.... Potom me je još toliko toga snašlo u životu da kadkad imam dojam da sam djelomično otupila najbitnije mi je da s bebicom bude sve o.k.! Jučer nam je mm donio jagode, kako je krenula sezona na štandovima jagodara, moja curka je papala sa takvim guštom da je bila milina ju gledati ja sam isto pojela par komada i rekla danas mm da danas donese novu mjericu... curke moje jučer sam napravila jako ružnu stvar, naime mala mi se igrala sa fotoaparatom i pao joj je na pod na objektiv i ja sam se izgalamila da ne pazi i svašta nešto (ništa više i jače nego kad nekad zagalamim jer su mm i ona inaće glasni a nečuju me ili me ignoriraju) i ona je udrila u plać i počela mucati, srce mi se umalo slomilo, oči mi bile pune suze, a ona je bila svijesna što je napravila i valjda se prepala i nikak da se umiri te stala mucat, nije niti mm htijela ići, nakraju sam je primila u naručje i pokušala joj objasniti i ispričati joj se da nisam tako mislila.... Srce mi je htijelo iskočiti uistinu nisam mislila da će ju to toliko pogoditi, obično zna reći ma nema veze mama ali ova reakcija me je zaprepastila.....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|