|
ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (7.5.2013 9:02:05)
|
Jutro! Odvela N u jaslice, idem malo raditi pa se bacam na lijevi bok, bole me leđa i noge, jedva sam se izvukla iz kreveta, izgleda da sam se jučer malo preforsirala.[sm=zmeden2.gif] Kaj mogu kad volim raditi po dvorištu i ići na [sm=kava.gif] kod frendova. emaemiliy ima tvoja sveki koji lijek za to? Obično donat pomogne, a nisam baš za tablete. Miruj, nemoj nam se još početi otvarati [sm=pikapoka2.gif] zoki, ja sam ti pozitivna na toxo ali se ne zna jel infekcija stara il nova, jer ak je stara je ok, ak je nova je loše. Pretpostavljam da je stara jer ima psa od svoje 10. godine, prije sam imala mace, pola života sam provela na kampiranjima, planinarenjima, pila vodu iz potoka (prokuhanu al opet), jela neoprano voće po šumama... a to ne radim više od kad sam zatrudnila s N (dakle od 2010.) pa se nisam ni imala gdje zaraziti, ali možda sam negdje pojela nešt kaj je bilo zaraženo, jer toxo može biti i u sirovom mesu- kobase, špek i sl. i u neopranom voću i povrću, ma svugdje... sve perem i kuham i pazim kaj jedem pa se nadam da je stara. 30% ljudi je ima a većina ni ne zna jer ne mora biti simptoma. Uf, sad sam se raspisala [sm=smiley36.gif] plavka i jelenko javite kak su bebice. mamasita držim fige da se ne pojavljuju više nove koze [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|