RE: Ljetne bebice u 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 13:24:05)

ja sam upravo svoju [sm=kava.gif] srknula... malo peglam i malo stavljam opranu na balkon....
još moram skuhat nešto za sebe i muža jer mi je od jučer ostalo malo rižota a to bude moja D. popapala......
niti meni se niš neda... već mi dva tjedna stoje uputnica za urinokulturu i nikako da je odnesem, trebala bih i do svog socijalnog ginića odnjet kopije zadnjih nalaza od mog privatnog doktora jer idući tjedan komisija bi mi trebala produžiti komplikacije..... pa onda redovan pregled...... a to je jedino kaj jedva čekam!!!

YesNo -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 14:12:22)

Bok cure!!! Sve mi nesto kukate, pa da vam se i ja pridružim.... I meni je ova trudnoca gora od prve, prvu nisam ni osjetila, nekako mi prošla za čas, a sad svaki dan ko godina. Svako malo imam mučnine, nisu svaki dan, samo kad prigladnim,pa se naglo nabacam svega, e onda ne mogu maknit sobom... Ko ce izdrzat cilo lito[sm=smiley13.gif]

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 14:16:23)

I ja već popila svoju[sm=kava.gif]...
ovo mi je prva trudnoća i ssve nešto čekam hoće li mi se nešto zgaditi ili ću dobiti želju za nečim posebnim....
No već smo 30.tjedan i ništa...jedem normalno,niš mi se ne gadi...[sm=zmeden.gif]
Valjda je sve individualno...nemam ni žgaravice...Jedno što mi je trbuh poprilično narastao pa mi se problem saginjati i dugo hodati.
Počela me polako hvatati panika jer još skoro ništa nismo pripremili za bebača...sve nešto budemo a nikako uhvatiti vremena.
MM cijeli dan radi a ja bez auta...mOram se malo mrdnuti ovih dana[sm=smiley36.gif]

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 22:10:06)

danas sam se najela pršuta[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]i sad se samo nadam da će mi biti ok i da ću normalno spavati[sm=smiley36.gif]
curke sam stavila spavati,mm radi popodne,danas smo cijeli dan lunjali okolo koristim ove lijepe dane da što više budemo na svježem zraku iako napravim deset koraka pa se umorim[sm=smiley16.gif]
jelenko blago tebi što nemaš nikakvih smetnji i ja bi voljela da mi je tako[sm=bravo.gif]
sad odoh leć i nadam se da ćemo više aktivirati ovu temu[sm=smiley1.gif] noćkaaa

ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (25.4.2013 8:57:46)

Jutro curke! Vrijeme je za[sm=kava.gif]
Jučer sam izgleda malo pretjerala sa šetnjicama, ujutro sam jedva ustala iz kreveta, bole me i oni dijelovi tijela za koje nisam znala da postoje [sm=smiley36.gif] ova trudnoća je skroz različita od prve, izgleda da starim [sm=smiley17.gif]
N je u jaslicama, kad sam ju dovela klinci iz njege grupe su se priljepili uz prozor i zvali ju, super je vidjeti kak joj se vesele [sm=smiley14.gif]
Zalila sam vrt (napravila ga prošli tjedan), stavila prat veš, idem malo raditi ,pa po N pa do svekrve na ručak, poslije možda neka šetnjica padne, šteta ne iskoristiti lijepo vrijeme
Uživajte [sm=smiley31.gif]

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (25.4.2013 10:15:31)

Jutro curko, ja danas išla dati urinokulturu te sam se malo prije vratila i ubila 2 šnite kruha sa sjemenkama i sirnim namazom te paradajz koji još nije za jesti (grrrrr... oči su mi bile velike kad sam ih ugledala)....
Puknula mi je kapilara u oku i izgledam kao vampir!!!
Trbuh mi je velik, sva sam kao buhtlica..... Sad si više nemrem niti sama srediti dole (čučicu)[sm=jezicek.gif] jer niš nevidim[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]....
Molit ću mm da me sredi večeras i tako sve do kraja trudnoće ću mu dosađivati...
Kak vi to rješavate???

perlica55 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (25.4.2013 10:43:08)

Pozdrav drage ljetne trudnice [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Andel@ je jučer trebala bit na pregledu, al nam
nije javila vijesti na odbrojavanju, pa je molim
da nam javi kak je bebek [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image].

Želim vam svima ugodnu trudnoću, lagane porode,
te dobre bebice.....

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (25.4.2013 11:00:01)

heheheh..Plavka,smiješna si[sm=jezicek.gif]
Prije dva tjedna kada sam išla na pregled nekak sam se i mogla "srediti",ali sada već niš ne vidim,i nemam pojma kak ću za sljedeći put.
Nekak napamet,pa kako god da ispadne[sm=smiley36.gif]...MM kaže da se boji,da kak će on to i tak...pa ga nebum jadnička opterećivala[sm=jezicek.gif]

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (25.4.2013 11:30:21)

Ajde, ajde sve je to za žive ljude [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].... MM me uvijek zeza da sam za preglede uvijek sređena čitaj obrijana nego kadkad za njega!!!
U prvoj trudnoći sam ga već od 34 tijedna jedan puta tijedno tražila da me sređuje, sreća to mu nije tlaka i jako je pažljiv što se toga tiće i sam je upicanjen po tom pitanju...
Vani je prekrasno sunčano idealno za izležavanje malo na suncu.....

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (25.4.2013 11:40:23)

hejlooooooo[sm=smiley1.gif]
di ste curke?ja odmaram evo,curke u vrtiću,mm ide raditi popodne.
stavila robu sušit,drugu prat i tako to[sm=smiley1.gif]
i ja sam obrasla dole[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]još uvijek stignem pokositi sama [sm=jezicek.gif]

Teona -> RE: Ljetne bebice u 2013. (25.4.2013 21:18:58)

Hej cure,
Sredjivanje radim kod kozmeticarke, secerna pasta je zakon

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (25.4.2013 21:57:27)

eh ja ne stignem do kozmetičarke,ma u biti ja sam sama sebi najbolja kozmetičarka[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]radim u fušu [sm=smiley36.gif]
nego sam primjetila da mi dlake manje rastu i to dosta,dali se to vama desilo?
cure spavaju,cijeli dan smo lunjali[sm=smiley1.gif]

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 7:45:24)

Jutro žene. I ja muku mučim sa tim, super mi je kaj imam nasuprot tuša veliko ogledalo pa onda napamet potežem i nekak uspijem , veći problem su mi noge, predaleko su nekak, još te vrućine, pa kupanja i druženja a ono kad sunce obasja noge užas :D prošli put sam mamu molila al se bojala da me ne poreže, a jbg, morala je nekak (nije bilo krvi ) [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Neznam kaj mi je s dragim, jučer smo napravili druženje s njegovim frendovima ( kupio mi je ležaljku pa kad mi je teško više stajat ne cvilim doma nek se zalegnem što mi je super jer mi je stalo da se i on bez brige opusti i zabavi malo), no uglavnom cijelo vrijeme ima izjave ljubavi pa i sad ujutro prije posla. ČAK je spomenuo i neki sex wohoho [sm=smiley32.gif][sm=bravo.gif] posrećilo mi se napookon [sm=smiley36.gif].

Trbuh mi je ogromni već, ljudi koji me ne poznaju vele da brojim zadnje dane haha a imam još 2 mj. [sm=jezicek.gif] . Pozdravčić [sm=smiley27.gif]

paola06 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 8:59:17)

Cure ja sam nova na forumu,ali redovito vas čitam i pratim,pa bi vam se htjela pridružiti u svom slatkom iščekivanju.... ja sam sad 31 tt....

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 9:57:09)

jutro curke.... dobrodošla nam paola!
evo ja se jučer uspijela postrugati sama kako bi rekla mamasita ali uz pomoć malog ogledalca, najviše me zeza što imam rez kao od carskog i onda ide trbuh pa me strah da tu ne zapnem[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]..... večeras možda mm iznenadim ako bude dobar....
Jutros svoju curku spremam za vrtić a veli ona meni kaj mi je to ispod majce ja velim cice a ona ma nisu one tolike hellou onda si morete zamisliti kolike su, izgledam kao Samantha Fox mm je zadovoljan a svojoj princezi sam morala dići pidžamu da se uvijeri da su samo one ispod i veli kolike su a i veliki tubuh imaš.....
Sad gibam van jer moram odnjet socijalcu kopije nalaza od ginića jer idući tijedan imam komisiju pa se čujemo kasnije!!!

M.mama -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 10:22:57)

ja sam dobila 18 kila i ginekolog me ukorio kako sam ipak malo pretjerala došla sam na 77 kg i nisam bila velika jer sam visoka 178 mada sam startala sa 59 kg nakon poroda sam izgubila više nego što sam imala prije trudnoće i to u super kratkom vremenu od tj. dana tako dok smo išle doma jedva sam se osovila na noge .. ako ste sami po sebi jači ne treba pretjerivat jer je porod teška stvar ali ja sam apsolutno za to da se jede jer vjerujte žene više vam nikad neće bit tako slatko kao u trudnoći meni su se sva osjetila pojačala na entu i u svemu sam uživala [sm=smiley1.gif] , naravno da je svako drugačiji to sam shvatila u rodilištu da smo toliko različite po pitanju svega kao da smo druga vrsta

Astri -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 13:45:38)

Okruglice, di ste sve? Sve smo nešto lijene, ha? [sm=smiley36.gif]

Vani lipo sunce a meni se zadnjih dana baš ništa neda i ne znam što bih sa sobom. ne mogu stalno ni pospremati kad ni nemam što, đirati mi se uvik neda, nekad mi ful paše mir i tišina. Samo to...ali onda me opere panika kad ću sve stići , a imam još 3 mj do kraja [sm=smiley17.gif]

Ovo mi je prva trudnoća i nekako sam mislila da će sve ovo biti drugačije, ne znam...Znate ono kako se naslušate o trudničkim željama, hormonima, kilama...bo...ja jedem ka i inače, posebnih želja nemam, (još uvik) nemam nekih ekstra trudničkih ispada (nazovimo to tako) , jedino vidim trbuh pred sobom a ni on nije velik .Svašta, svašta :D

Neko je spomenio brijanje nogu? E, to mi postaje tlaka, posebno jer imamo tuš kadu koja nije baš velika. Sve se bojim kako ću se za misec dana okrenuti u njoj [sm=smiley36.gif]

Je li neka od vas sve već pripremila za bebača? Kad ste otprilike počele s pripremama?

POzdrav s mora! :D

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 14:19:23)

Eto me natrag, dovukla sam se iz grada umorna ko pseto, vručina me ubila!!! Astri blago tebi sve bih dala da mogu biti sad malo na moru odmoriti se!!!
Kupila sam si uzput par sadnica jagoda da si posadim u žardinjeru na balkonu, njih moja princeza voli pa neka ih.......
A sad idem prionut ručku, zamjesiti vrtičke knedle od sira jer vrijeme ide kao ludo.......

Astri -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 16:59:57)

Lipo je na moru, evo su nam lagano pocele vrucine al neka ih.sve je bolje od kise! ;)
Mmmm...jagode! Da imam kucu i bar balkon sigurno bih si posadila koju.ovako sam osudjena na ove kupovne, umjetne...:(
Evo lezim,dragi na poslu, a meni se bas nista neda...

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 19:50:16)

žena koja je vodila trudnički tečaj je naglasila da nikak jesti jagode sad, pogotovo ne kupljene u dućanu, općenito da ih se izbjegava sad [sm=zmeden.gif] i ja sam tužna zbog tpoga al pošto je to posebno naglasila mislim da je bitno, baš zbog špricanja i tretiranja .

kad prolazim po placu ljudi vide kak se zagledam u njih i uvijek mi spuste cijenu a ja moram odbiti [sm=smiley13.gif]

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 22:54:09)

Okruglice, pozdravljam vas! Dugo me nije bilo. Bila sam na godišnjem i nauzivala se. Danas sam se vratila na posao, ne znam za sebe! Mene je dr. stavila na dijetu jer sam na +9 . Nije da se ja te dijete bas držim, ali eto! Inače je sve ok! Ja nisam još nista spremila, još radim i nemam vremena. Od 1.6. sam slobodna pa cu onda polako.

Astri -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.4.2013 23:22:05)

Luci. Buci Zašto? a ja sam ih par puta tako s guštom pojela....:( [sm=zmeden.gif]

Ja još nisam ništa počela spremati, pripremati...računam kako imam vrimena pa ću sve to kroz 6.mj. rišiti. termin mi je ionako na kraj 7.mj pa računam da imam vrimena....

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (27.4.2013 11:41:46)

samo laganini pozdravić[sm=smiley1.gif]
javim vam se kasnije,idem skuhati bolognese,cure uživaju sa tatom vani na zraku[sm=smiley1.gif]
jučer nam je baš lijepo prošao dan,pričam kasnije kada budem imala vremena[sm=smiley1.gif]
nove curke dobrodošleeeeeee[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (27.4.2013 11:44:26)

pa vjerojatno zbog tretiranja da izgledaju tak lijepe i velike i sočne, mmm...
pogotovo ako dolaze od nekud izvana, obožavam ih al se neću upuštat u to ovo ljeto [sm=smiley13.gif]

kakva je to dijeta? moja dr. ništa ne govori al bi ja trebala malo pripazit.

Mi imamo već pripljemljeno, fačli par sitnica al ima vremena

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (27.4.2013 15:22:52)

ojla ženice okruglice[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ča ima?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>