RE: Ljetne bebice u 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 11:12:34)

dobar dan ljetne :)
evo došla doma sa ogtt-a,uglavnom ništa strašno,jedino me ono čekanje od dva sata ubilo.za one koje neznaju,najprije ujutro rano vade krv,i mokraću se daje,onda ti daju tekućinu sa punoooooooo šećera koju moraš popit i onda slijedi ono najgore,barem je meni bilo,čekanje od dva sata[sm=smiley13.gif]u ta dva sata nema majci mrdanja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]značinatašte,nema pišanja,jedenja,hodanja šetanja,mirovanje i samo mirovanje.da je barem krevet pa da možeš zaspat nego one ful moderne udobne drvene stolice kao da si u osnovnoj[sm=jezicek.gif]
krepana sam ko pseto,sad sam se najela i idem malo leć jer me sve živo boli,kao hipopotamus sam[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
bebica je super,poludila od tolikog šećera pa skače,lupa,udara [sm=smiley27.gif]
inače,šta ima novo kod vas? ljubim sve nove bebuške ljetne :)

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 11:16:57)

Mamasita,čestitam na nećakinji[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
kako ste ljetne mamice?
Mi se približavamo 30.tjednu i sve mi je nekako prebrzo prošlo.7.mjesec samo što nije.
Trbuh mi je sada,onaj pravi veliki,trudnički...Pojavile su mi se neke fleke na licu,ko pjege...Inače imam čisto lice pa mi je sve čudno kada moram puder stavljati,ali ništa strašno....
Sve očekujem strije ali hvala Bogu još ih nema[sm=bravo.gif]...za sada
Za sada super spavam,i počela sam se ranije dizati nego inače.na početku sam znala do 10 odspavati.
i da....cice su mi od početka narasle za cca 2 broja i nakon male stanke vidim da mi sada opet bujaju....sretna sam jer sam imala mini uvijek :)

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 11:34:07)

hvala Jelenko vg [sm=smiley1.gif]
blago tebi na većim cicama[sm=jezicek.gif]sa mojima se ništa ne događa[sm=jezicek.gif]kao ni u prve dvije trudnoće,meni raste samo pozadina i i trbuh naravno :)
i ja imam prištiće po licu ali nestavljam puder,ni inače ga ne koristim nego se samo sa niveom namažem i mirna bosna [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 11:49:21)

mamasita cestitke na necakinji :) cula sam da se rijecko rodiliste jako pogorsalo, neznam znas li ti sto o tome? kad sam bila prije 2i pol g. bilo mi je super od babica,sestara, doktora (ok, osim gin.koja me primila) a sad sam cula da su svi redom katastrofa [sm=zmeden.gif]

ni meni se sise nisu nesto povecale, male sam imala male i ostale, povecale se mozda za pola broja.. sjecam se da mi je sestra u rodilistu rekla ajooj male sise,ali nema vam to veze moci cete dojiti :) i jesam dojila preko 2 g [sm=smiley36.gif]

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 11:52:43)

Ma rastu ko lude,nadam se da će bi bar pola ostati iza poroda[sm=smiley1.gif]
Ali kakve sam ja sreće,imat ću manje nego što sam imala[sm=smiley36.gif]
Stavljam neki puder u kamenu za prekrivanje mrlja...moram,ne izgleda baš lijepo[sm=smiley13.gif],a i blijeda sam ko krpa pa da bar malo živo izgledam

and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 12:01:19)

ten je i meni katastrofa..pocelo je negdje u 20om tjednu,neka alergija po cijelom licu i rukama..nisu mi nista dali vec su rekli da sacekam dok prodje.. izgledala sam kao cudoviste, a na puder nisam smjela ni pomisliti.. povuklo se je ali svako toliko izadje ponovno. reagira na sve sto stavim na lice.. tako da samo vodu i shea maslac koristim..

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 14:02:33)

and1 što se riječkog rodilišta tiče,ne znam što da kažem,oba dva puta koja sam bila,pa nemam nekakvih loših iskustava.....da ima dvije,tri grozne sestre to ima,ali mislim da jako ovisi o tome kakve smo i mi,mamice,jer,znam da je mopžda ružno za reć ali sa mnom je u sobi bila jedna žena zbog koje sam poželjela skočit sa petoga kata[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],ne branim niti sestre niti doktore ali brate neke se žene kada rode ponašaju kao da su došle na godišnji,mors biti po ps-u sve od reda,em wc ne valja,pa ne valja hrana,pa sestra ne valja jer joj se nije nasmijala.....ma ja se uopće nisam opterećivala sa time niti ću se opterećivati.....znam da sam tamo tri dana a nakon toga odoh.i sve mi je bilo ok,i prvi i drugi puta a i ovaj će,nadam se[sm=smiley2.gif]

and1 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 21:15:27)

hvala mamasita! tako isto i ja gledam i razmisljam.. nisam dosla u hotel vec u bolnicu! ali malo sam se obeshrabrila jer sam cula da su postali jako grubi i netolerantni, da nikoga ne slusaju,nicije "zelje" da ne prihvacaju vec da sibaju po svom..

sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.4.2013 21:41:01)

Hej ljetne! Evo mene! Bili na Krku3 dana, bilo super, sad mi se ne da nit u zg! Ja idem ujutro na pregled. U plusu sam 8 kg, a vage su nam uskladjene. Sigurno će mi rec da manje jedem[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], a vise pijem. Tako mi je rekla i prošli put. Ja sam se bas poruznila u ovoj trudnoći. Nije mi tako bilo prvi put. Sad imam i pristeve i to me izludjuje! Nisam ih imala nikad u životu, a sad jedan prodje drugi se pojavi[sm=smiley19.gif]
Inače, nemam nekih problema. Spasio me onaj magnezij od twin laba tako da grceva vise nema!

danijela8 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (19.4.2013 11:50:21)

hej ljetne mame, zanima me jesu li se vaše bebe već spustile na glavicu? moj bebač je još na zadak, al dr kaže da je pravilo da se spuste do 32.tjedna, tako da još ima vremena, razmišljam o tome jer imam fobiju da ću morat opet na carski [sm=smiley13.gif]

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (19.4.2013 13:03:29)

Sarah zg nadam se da ste se odmorili na Krku :)
samo sam vas željela pozdraviti.noćas je bila koma noć,E je baš jako bolio zub tako da je cijelu noć plakala i jaukala[sm=smiley13.gif]nisam spavala ništa,onda se umirila malo kada sam joj dala dalsy sirup i zaspala i konačno da ću zaspat i onda mm počeo sa hrkanjem[sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]ajme ispilio je valjda pola šume došlo mi je da ga ubjem na spavanju[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
tako da je danas samo N išla u vrtić a sa E smo bili kod zubara,ma mišica moja hrabra i lijepa,nije zucnula,stavila joj je otrović da joj umrtvi zub i lijekić i sad moramo na popravak zuba za 7 dana tj drugi petak.
već smo ručale,mm je otišao na posao a kasnije popodne mi sekica iz rodilišta dolazi doma[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
to je ukratko to,sve ok,bebolina skače i lupka :)
osim što sam ja umorna da ne mogu više bit,to je strašno[sm=hudicek1.gif]

maminangel -> RE: Ljetne bebice u 2013. (19.4.2013 22:12:42)

Pozdrav drage moje ljetne [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif] Vidim da i vaši bebeki dobro napreduju [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif],brzo nam to vrijeme ide..Danijela meni je rađen zadnji uzv sa 32+2 tj.i beba je bila na zadak,i makar mi je dr.rekla da se stigne još deset puta okrenuti brinem se jer mi je trudnoća rizična i mogla bi ranije roditi a neznam procjeniti u kojem je položaju sada jer lupa na sve strane a sada sam 34+ idući tj.imam uzv i nadam se da se malac okrenuo..
Imam jedno pitanje,zadnjih mjesec dana vas nisam čitala pa neznam dali se kome javljala ZVONČICA ako tko zna nek napiše nešto o njoj.Pusa svimaaa[sm=smiley31.gif]

Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (20.4.2013 8:26:01)

popust u salonu Ljubav u Zagrebu 2000kn na najam vjenčanice prodajem ga za 1000kn. Ako tko treba ili zna nekog tko treba nek se javi :)

danijela8 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (20.4.2013 11:45:02)

maminangel meni je dr rekla da ću skužit da se okrenuo na glavicu kad udarce počnem gore osjećat, trenutno ih osjećam skroz nisko, i ja se tješim ima vremena, nekad se dogodi da se okrenu na samom kraju trudnoće

Astri -> RE: Ljetne bebice u 2013. (21.4.2013 16:51:09)

[sm=sloncek.gif] pozdrav ljetne! Kako ste mi?

Vidim spominju se prištići...Ne volim ih nikako i nikad ih, do sad, nisam imala.Niti u pubertetu. Nosim curicu a kažu da se sa ženskom bebom ten pokvari...jbg, što je tu je. Kad rodimo proći će sve to :D Kad idem vani ponekad stavim onu toniranu kremu i to je to. Nije da mi ne smetaju ali već sam se pomirila s tim...

Vani je lipo vrime ali i južina pa nam se ne mrda iz stana, možda kasnije odemo đir. Kuk me zna zaboliti zadnjih dana pa zašepam. [sm=zmeden.gif]

Cice kažete?[sm=smiley36.gif] Ništa to kod mene, narasle su za 1 br i sad stagniraju. Možda probujam uskoro [sm=jezicek.gif]

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (22.4.2013 10:26:03)

Evo da se i ja malo javim, za vikend skočili u prirodu u zagorje zeleno, odmorili se, curka se izkakala, napunili baterije i to je to....
Koliko vidim od vas ljetnih mamica, bormeč ja sam najviše kila natukla a one i dalje idu i idu....
Veli muž da nebrinem da bumo poslije poroda zajedno skidali sexom [sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif]...

marina75 -> RE: Ljetne bebice u 2013. (22.4.2013 11:32:54)

Pozdrav svima, htjela bi se pridružiti ovoj grupi.Termin mi je 06.09.2013.

JELENKO VG -> RE: Ljetne bebice u 2013. (22.4.2013 17:12:54)

Dobrodošla Marina :)
Polako ulazimo u 30.tjedan....sve više se bliži pa me već i pomalo trta[sm=smiley13.gif]
Beba me danas cijeli dan trka i gurka da imam osjećaj ko da hoće van izaći...trbuh mi se skroz izobliči[sm=smiley36.gif]
Počeli su polako i grčevi u listovima,ali neću još ništa piti,jedino ako ne postane bolno.

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (22.4.2013 22:45:59)

hejlo mamice moje :)
samo sam vas došla pozdraviti prije spavanja.
žgaravica mi je na vrhuncu [sm=smiley13.gif]i to me već polako ubija ali dobro glavno da je bebolinica ok a drugo ćemo potrpit.
curke i mm spavaju,muku mučimo sa zubima,ali i to ćemo srediti.
svima šaljem pusu za laku noć :)

pepeljuga -> RE: Ljetne bebice u 2013. (22.4.2013 22:51:20)

PI mene muči i zgaravica,i kiselina i hemeroidi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 12:32:23)

HEJ ljetne kako ste mi?
evo ja papam tost,odmaram,jako sam umorna,loše spavam u zadnje vrijeme,moram paziti što jedem jer mi skoro pa sve smeta i takva mi žgaravica bude da je to za lakati koliko boli,mučnine imam i ujutro još uvijek,evo bez prestanka već 5ipol mjeseci[sm=smiley13.gif]a o grčevima u nogama da ne govorim [sm=hudicek1.gif]
sad mi je lakše kada sam se malo izjadala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
cure su u vrtiću,uživaju :)
di ste?nema vas baš...
pozdravić

Hladna -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 12:39:48)

Cure da vam se malo ubacim, ja muku mucila sa faking zgaravicom i pomazu bademi, jest a su skupi ali fakat pomazu- al ja si ih natoarim za oko 20 kuna i imam ih 2 tjedna , evo vec tjedan i pol nema ni ž od žgaravice, ali ne odma pojest citavu vrecicu nego kroz dan svako malo pojesti po 2,3 badema, ja pojedem oko 10-15 dnevno od podneva do vecera i ne pijem nikakve sokove osim cedevite i vode vise nema zgaravice . Probajte

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 12:51:38)

ajme hladna hvala,probat ću jer vidiš toga se nisam ni sjetila,probala sam sve i od donata,gastala neznam ni ja čega,ma i ja pijem samo vodu i tu i tamo sok ako odem negdje ma i to ću izbaciti.imala sam žgaravice i u prve dvije trudnoće ali ne toliko jako.baš ću probat!tnx[sm=bravo.gif]

plavka -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 12:59:56)

Skoro pa nema nikoga na ovoj temi!!!
Meni je odličan onaj magnezij u prahu kaj ide na jezik bioelectra u vrečicama, njega koristim....
Bademe isto imam ali pojedem ih cca 5 kom na dan + 5 lješnjaka ( ti orašasti plodovi su jeb*** skupi) a zdravi su!!!
Moja curka je isto u vrtiću a ja malo peglam...
Meni pak jako smeta salata pritom mislim na zelenu ili zelje obožavam ih, mogu samo to pojest ali poslije toga satima nemrem doći k sebi od mučnine i bolova[sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif].... sad me već i mm upozorava da smanjim salatu jer me nemre gledati kako se patim....
Ova trudnoća mi je totalno drugačija od prve, razlika je nebo i zemlja da čovijek ne povijeruje.....

mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (24.4.2013 13:14:33)

plavka,tako je i meni,samo npr sa pohanim mesom,obožavam pohano meso ali kada god pojedem ja sebi ne mogu doć,i znam da će me boljet i da ću umirat od bolova alim ne mogu si pomoć,a o soku od jabuke da ne govorim,pila bi ga na litre ali me ubija tako da sam ga izbacila.
ja moram stavit robu sušit i onu od jučer pobrat.i moram skuhat a nedaaaaaa mi se.
i da,razlika u sve tri trudnoće je dan i noć,niti jedna ista .jedva čekam osmi mjesec,već mi je dosta,a jošššš....
moje curke su divne.baš paze na mene i i sekicu im u trbuhu [sm=smiley27.gif]
ajmo curke malo aktivirati temu[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
jel netko za [sm=kava.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>