|
Luci.Buci -> RE: Ljetne bebice u 2013. (16.4.2013 14:52:18)
|
mi smo podstanari još, tak da blago tebi da ideš i čekaš svoje [sm=bravo.gif] sigurno ti svekrva fino kuha, pa buš izdržala to malo. Ja neznam, koda sam u oblacima, nema dana dok ne odmjerim svog dragog i odma bi grrr... kako god samo uvijek postoji taj neki strah da više nebude tak, još dok si sama i imaš previše slobodnog vremena... Poludim dok ne dođe doma . Voljela sam jednog dečka prije, i to je bio pravi kaos. Njegovi me nisu prihvatili jer sam "gradska cura" i non top mi nešto radili iza leđa. Njegovi, mislim na starce, nečakinje, sestru, njezine frendice (s kojom jednom me varao).... sad kad imam sve kak treba biti i jako sam sretna, opet koda da čekam da neko počne napaditi ili dirati moje, neznam kak da to opišem. to vam je moja priča. Tak da pokušavam sve da svojem budućem tateku pokažem kolko ga poštujem, koliko cijenim jer je uvijek uz mene. Mislim da smo najbitniji ipak mi i naš odnos a da su sve ostalo čari usput. Inače vas non stop pratim al neznam kaj da pametnog napišem [sm=smiley36.gif] . Pozdrav bušikama <3 i uživajte u danu [sm=metulj.gif]
|
|
|
|