|
sarah_zg -> RE: Ljetne bebice u 2013. (30.4.2013 11:26:15)
|
ne znam koja je kratica za duljinu, probaj malo uguglati, bila je ta tema negdje. Jel ima koja od vas s neg.krvnom grupom? Čini mi se da sam trebala u Petrovu na onaj test senzibilizacije u 6. mj. trudnoće, a dr. mi ništa nije rekla prošli put kad sam bila na kontroli. Možda je zaboravila jer smo mljele ko babe o milijun drugih stvari. Neki dr. sve žene i mršave i debele šalju na OGTT test, a neki kažu da je to bzvz. pa ne šalju. Imam kolegicu na poslu koja ne ide ni na kakve pretrage, a ova moja mene na sve šalje: svako malo krv, urin, željezo, urinokultura, brisevi na kraju (to sam s prvim radila) Ja bih tako voljela ići u bolnicu kod dr. koji će me poroditi, ali to mi se čini ko nemoguća misija. S prvim sam u bolnicu krenula s 35 tj. svaka dva tjedna i uvijek novi dr. Onda sam prenijela 16 dana pa sam išla svaki drugi dan i uvijek neki drugi dr. To mi je tako bezveze, svaki je imao svoje mišljenje i sve mi to bilo tak užasno. ja se trudim ne razmišljati o porodu, uhvati me panika pa se pravim da ima još vremena i da bum nekako [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|