|
mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (27.4.2013 20:53:23)
|
oooo znam kako je to kada je muž bolestan[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] moj je najjači,jao ima on temperaturu,umire od bolova i ode izmjerit frajer i uvijek ali baš uvijek 36.9[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]to je već postala sprdačinaa ja sa 38 mogu radit ko konj[sm=hudicek1.gif] umorna sam baš jako ako,bebolina se rita i pleše cijelo vrijeme[sm=smiley1.gif],seke su išle pajkiti,a ja odmaram konačno. E sam dojila malo,dva mjeseca,ali sam zato sa N nadoknadila,frajla je cuclala godinu dana i na rođendan pustila cicu sama kao da nikada nije postojala,meni žao bilo jer sam imala dosta mlijeka,ali jednostavno nije htjela. zato sad pobenavi kada vidi malu bebu i hoće sisati kao mala beba[sm=zmeden.gif]mislim da sam nagrabusila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i da smršavila sam dosta,i još kada sam počela raditi,imala sam manje kila nego prije trudnoća,ma to sve ovisi od žene do žene. ima vremena za skidanje kila,ipak smo mi žene,majke kraljice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ima li koga ili spavate već?
|
|
|
|