Tiana Weber -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (19.3.2013 19:58:40)
|
Večer Vam drage moje... Draga maminangel, želim ti što brži izlazak iz bolnice i da sve prodje u najboljem redu, i očekujem samo lijepe vijesti od tebe. Mislim puno na tebe i pomolila se jučer u crkvi za tebe i bušu. Pusa velika... Papalinice, žao mi je šta si se prehladila, ali ako te tješi, iako nismo u istoj poziciji i ja sam se prehladila [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Iššš, Iššš prehlada, neka što prije nestane.. Bebić draga samo miruj i neka te svi služe, i čak ako trebaš na Wc, neka te nose do tamo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. To barem nije problem ne raditi ništa još pogotovo ako je doktor tako naredio. Znam da dopizdi, ali barem možeš sve ove sapunjare pregledati.. Hladna i Papalina, Aries, želima vam sreću u četvrtak na kontroli i da sve prodje u najboljem redu, Cure drage, samo što pozitivnije misli o što više optimizma želim čuti od svih vas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Aries, malo ti nisam u toku draga, kakvu boljku ti imaš?? Afrodita draga, pokušaj se malo razvedriti, pročitat neku dobru knjigu, nadji neku zanimaciju koja će te podignuti i sve će biti u redu i bolje. vidjet ćeš da oće. Slažem se sa tobom u vezi Maminangel, uvijek je bila pozitivno nastrojena, ali vjerujem da je još uvijek takva i u bolnici i samo takva neka ostane. Koliko sam ju shvatila u jučerašnjoj poruci na fejsu, napisala je da je posudila mob od neke cure šta leži sa njom pa ne može opet valjda tražiti. Ma samo neka je ona nama dobro i neka odleži koliko gdo treba i neka čuva [sm=duda.gif] u buši. MAMINANGEL, DRŽIMO TI FIGICE I VOLE TE TVOJE RAJKE [sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Bebić, ja sam svojoj Tari bila kupila staklene bočice. Nekako su mi bile ljepše i ljepše su mi izgledale kad sam ih oprala... Neke su mame skeptične prema staklu da ih dijete ne razbije i ne poreže se, ali zato ima za te staklene kupit plastična obloga za sigurnost. Ispalo mi je malo skuplje, ali su mi bile ljepše. Moje mišljenje.. Piturice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lanac, želim brzo ozdravljenje tvom mališanu. Pusam vam VELIKA i ljubim buse, a za tebe maminangel jedan veliki[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i brzo nam se vrati...
|
|
|
|