aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (22.3.2013 9:52:21)
|
Jutro cure, nisam stigla javiti novosti s pregleda. Gotovo sve isto kao kod papaline, dao mi je uputnicu, jucer je bilo tocno 2 tjedna do termina, e sad kako on kaze medicina nije matematika, +/- 2 tjedna znaci moze me i sutra uhvatiti..Malo mi ponovio oko simptoma - trudovi, vodenjak, krvarenje, rekao da slusam babice i doktore sta mi govore, a da zanemarim price susjeda, strina, baka i tako...I moja se curica vrtila cijelo vrijeme pregleda, , ma i volim da me lupka nego da strepim gdje je sto se ne javlja, je li sve u redu...nije mi rekao nista za tezinu,samo da je sve u redu, da je jos lijepo okrenuta, smjestena i to je to. i da, da se ne brinem i do 7 dana nakon termina ako ne krene beba - ja mu kazem pa taman bi mi onda za rodjendan stigla, sto bi bilo lijepo, ali opet, mislim da bi mi tih 7 dana bilo muka je li sve ok, joooj...ni sama ne znam, plus sto sam mislila odmah na pcetku da im termin nije dobar jer imam jako duge cikluse pa mi je ovulacija oko 20og dana, ne oko 14og[sm=zmeden.gif]ma bit ce sto bude. lanac drzi se, nadam se da ce ti taj popodnevni doktor pokrenuti trudove :) hladna, mislim da ti je bebica super, nije prevelika :) pusica svima
|
|
|
|