Tiana Weber -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.3.2013 14:24:40)
|
Bok drage moje, evo mene malo prije rucka. Ispekla sam neku torticu sta cu ponijet kod prijateljice na rucak pa da ju malo rasteretim posto ja imam vise vremena od nje. PAPALINICE, jesi se napokon spremila, ajde super. Sad odmaraj, uzivaj i gustaj u svojoj busi. Draga moja, ne mogu ti reci da u potpunosti znam kako ti je, ali posto je krizno doba i sve je skupo svatko pazi ne na svaku kunicu vec na svaku lipicu pa tako znam da i ti pazis. Zao mi je sta si tuzna, ali vjeruj mi da bude sve u redu. Nemoj misliti da prozivam ili kritiziram tvog supruga, ali vjerujem da ce se urazumiti malo, a ti mi se sad u ovim trenutcima nemoj uzrujavati. Voljela bi kada bi ti mogla jos kako pomoci osim rijecima podrske. PITURICE, i ti si nam pri kraju. ;) Samo polako i bez straha. nemoj sta zaboraviti spremiti u torbu. HEHE,DRAGE MOJE!!! Vi sta ste trudne, pa ste zaboravne, a ja sta je sa mnom??? Ja vam svako malo pa nesto zaboravim i osjecam se kao da imam rupu u sjecanju. Malo neugodan osjecaj, ali na to su me i doktori upozorili da ce mi se dogadjati :( :( :( :( CURE DRAGE, NISAM U TOKU MALO PA MI NIJE JASNO O KAKVIM UROCIMA PRICATE, DAJTE ME PROSVITLITE??? E da curke, htjela sam vam reci sta se tog ERRORA tice. Kad napisete porukicu, onda se sjetite prijeci misem preko nje, pa desni klik i coppy, pa ako se i dogodi taj nezeljeni ERROR, samo stisnete PASTE i vasa je poruka opet tu. CUBA draga, sretno ti 9 mjeseci.. Ooo, pa to ce biti vejika beba, samo nek je ona nama zdrava ;) weeee drago mi je da je sve u redu. Pusa PEPELJUGA, saljem vibrica i puno pusa, uzivaj draga, a za torbicu jos imas vremena na pretek... MAESTRAL mila, nema na cemu ne moras zahvaljivati. Zato smo i tu. ;) MAMINANGEL mila, moja curka i ja kupujemo gdje stignemo i gdje nam se svidi nesto. Naravno da ne kupujem najskuplje stvari i nisam jedna od onih da mora biti sve markirano pa tako i malenu ucim. Uffff, te su torbe poprilicno skupe, a kad gledas da das ogromane novce, a mogu se raspast za godinu dana. Pratim malo sta curke pisu pa i ja mislim da je tako da je pred skolsku godinu jeftinije. Mislile smo ovaj vikend malo u shoping do Italije u shoping, ali je vrijeme nikakvo pa cemo odggoditi za koji drugi dan i tamo sve kupiti. Trst je jos uvijek povoljniji za shoping nego mi... MATANA, super zbog radova, ali zao mi je zbog tih bestija. Nadam se da ce sve biti u redu. Drzi se i glavu gore... LANAC, puno puno pusa od Tare i mene i sretno. Javljaj se sa novostima. Drage moje, pusa sbima u buse, a sad brisem na rucak. Ljuuuuubiiiiiimmmmm
|
|
|
|