|
Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.3.2013 12:51:11)
|
jutro cure [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] , ja zamjenila skroz na skroz dana za noć, kroz dan bi mogla spavat ko, a cim se pocne mračit i ja dobivam sve vise energije, ne zaspim do 2 sata u noci jer stalno razmisljam o porodu, kako ce proci, kad ce doći ......koma [sm=smiley36.gif] lanac nam je znaći već prešišala termina, lanac ja sam ti isto svog sina prenjela 2 tjedna i znam kako ti je, ja sam u bolnici kad su me stavili na drip i nije bilo nikakve reakcije sjela sa nogama u križ i plakala ,a doktor meni gospođo pa što plačete, a ja nejemu pa plačem kad moja beba nikad očito neće izać van, on je prasnuo u smjeh a ja još bolje u plač [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], nikad to neću zaboravit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tako da fakat znam kako ti je, još se nadaš možda će dan dva ranije ,a kad ono ništa.. što se tiće toga cepa ja se u to nista ne kuzim kad se to meni nista nije desilo.. Nadam se da će na kontroli sve dobro proći i da ćeš što prije rodit [sm=smiley1.gif] Mmaestral pa neće ti ništa falit ako bude tata spremao sve stvari kad češ ti bit u bolnici samo ja smatram da mi žene bolje do posložimo barem gledajući po svom mužu [sm=smiley36.gif], jedino ako ti majka ili svekrva uskoče , a ko zna još možda i uspiješ sve sama posložit. Vidim da sve osječate te neke kontrakcije ili lažne trudove, a ja iskreno nemam ni pojma kakav je to osječaj, ja osjetim povremeno, jednom, dva puta dnevno ko pritisak skroz dolje u trbuhu ,a par sekundi ali ne znam je li to to [sm=zmeden.gif] zvijezd@ vidim da si napisala za bočice i dude da si sterilizirala pa me zanima kamo si ih i kako pospremila takve sterilizirane??? maminangel imaš emmezeta stranica na internetu i tamo ima dosta artikala i cijena, iako nemaju sve stavljene na internet no možda stave i torbe oko 8-og mjeseca , mislim da sad imaju samo za vrtić torbe pa si poprati tamo jer fakat 1000 kn za godinu dana, max dvije je previše... cuba ti nam sad uživaš sa mužićem, a ja moram priznat da ti se fakat divim, trudnoću si skoro prošla sama bez njega , a i opčenito si više sama nego sa mužem, vjerujem da se navikneš s vremenom, ali sama pomisao da ću u bolnici bit mjesec dana i neće muž biti kraj mene svaki dan već sad me hvata tuga ,a ne mogu se tek onda zamislit u tvojoj situaciji, svaka ti čast . MaTana pošto si več spomenula tu igru hoče nas ikao išta obavjestit?? ja čekam no nitko ništa [sm=zmeden.gif] Afrodita ja sam pokupovala sve stvari koje trebam jos moram samo tu kremu za bradavice i sirup za stolicu pošto je problem malo imat stolicu poslje poroda, ali nemam nista oprano a za mj dana idem u bolnicu, moram sve oprat jer mi svekrva rekla neka si ja to sama sve složim , operem i popeglam- ona se boji da što ne prefarba ili nesto .... Piturice nadam se da ce poslje poroda bit sve ok sa stitnjacom, moguce posto sad kako i kazes beba ima isto utjecaj u tome .. Cure javite se poslije pregleda kako je proslo [sm=smiley1.gif] e cure zanima me kakav to poklončić za bracu il seku od bebe sve spominjete ??? Nisam u toku s tim zapravo nemam pojma o čemu je riječ pa me molim vas prosvjetlite [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]??? Cure jeste li vi koja davale bebama čaj od komorača?? Ja sam ga davala sinu odma od prvog tjedna da nebi dobio grčeve , sad dal je pomoglo il ne ne znam no nije imao grčeve, pa sam i sad kupila isto taj hippov i mislim si isto ga davat i ovoj bebici , sta vi mislite [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|