endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.2.2013 13:32:02)
|
Hvala vam od srca trudilice moje... Idući tjedan (za točno tjedan dana) imam idući pregled pa ću pitati ginekologa šta predlaže. Usput, šta bi napravile u situaciji da primjetite da vas vaš partner (znam da vas dio ima dečke, dio zaručnike, dio muževe...) zapostavlja...? Ne znam da li sam možda ja takva zahtjevna trudnica, ali da npr.do gluho doba noći visi na fejsu i skajpu sa svojim frendovima (koji su vidno balavi, nezreli i žive slobodnim životom makar imaju djevojke, ali ih lažu i muljaju gdje i kada stignu), igra igrice, dok vi u toj istoj sobi trebate odmoriti i sebe i bebicu...? Dok mu kažete da to ne radi, da dođe leći s vama, posvetiti se makar jednu noć vama, a on drugu noć iz inata jer ste mu prigovorile opet to napravi, opet surfa do neko doba noći...? Dok vam se tokom cijelog dana obrati samo dok vas nešto treba...? Dok vas odvede na pregled kod ginekologa pa radije ode u lokalnu birtiju nego da pričeka tih pola sata na vas (ukoliko mu je već neugodno u čekaoni, bez obzira koliko drugih muškaraca bilo tamo)...? U principu, ja znam što me čini toliko depresivnom, a to je upravo ta situacija s njim. Ne znam kako se ponjeti, ne znam šta napraviti, ali osjećam se jako loše, i postala sam očajna a najviše mi je žao što mi bebica ispašta, znam da je i on tužan dok sam i ja, mališa moj. Dok nismo živjeli zajedno uvijek je ljubomorio na svaku sitnicu, svaki moj odlazak na kavu s kolegicama, nikad mu to nije bilo pravo... Jel moguće da sam mu postala nezanimljiva sada otkako živimo zajedno...? :/ ne znam, možda sam već počela izmišljati razloge da bih razumjela njegovo ponašanje, ali vidim i očigledno je da me totalno zapušta i ne mari za mene... Nebi se sjetio sam da odemo nekuda malo u prirodu, prošetati ili nešto, što bi mi sada jaaako dobro došlo,a dok ga pitam da li je za da odemo malo, on i ja, onda smisli sto i jedan razlog da ne odemo. Primjećujem da bi za frendove napravio sve, makar bilo i u pola noći a ja sam ispala crna ovca, a nema mi goreg osjećaja nego nekome biti smetalo....... A on se samo inati i pakosti... Sad je odjednom postao željan izlazaka i pijančevanja, makar mu je do sada bio nezamisliv izlazak bez mene, glup i dosadan prema njegovim riječima...? Ona kao da ne vidi da nam je bebica tu za dva mjeseca ... Da ne duljim, kako dalje...?!
|
|
|
|