Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (29.1.2013 17:38:02)
|
hej haj... prije da kažem nešto u vezi porodiljnog ... i ja sam zaposlena i na kkomplikacijama..i dobivam tih 830kn... porodiljni se otvara najranije 45 dana prije termina...i to kao šta PITURICA kaže otvara doktor opće prakse... naime, znam da je porodiljni za nezaposlene 1600kn...pa bi po toj logici bilo da mi zaposlenne primamo više od 1600...a to neznam...i nisam pitala... sad da kažem, vezano uz seks... HLADNA vjeruj mi to vlaženje i neugoda nije zbog njega, nit zbog srama..u naše 3 i pol godine veze (za nekog malo a za mene dosta ) nikad nisam bila takva, nego onakva kakva jesam, bez srama bez neugode... i uvijek sam se vlažila [sm=smiley36.gif] u biti nikad dosad ni nisam bila suha-pošto imam i problema sa mjehuromm, ostati suha u svakom smislu i pogledu je noguće... pa su valjda ovo hormoni trudnički... jer se ne prepoznajem...niakko... valjda ta ograničenja i to me napravila sveticom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] iako doduše, nisam bila ko ti- da bi sad baš po snijegu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ali nisam ni protiv toga[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni je najljepše bilo dok smo pokušavali... iskreno, nakon 7 mj pokušavanja, prestali smo pokušavat, i bio mi je užitak bez pažnje bez straha da će se desit išta...hehe A sad ta PATRONAŽNA Ma meni je simpa ta žena...ima preko 60god..usporena haha..., i odmah u startu mi je rekla da mi neće niš jako naglašavat jer da znam otprilike o čemu se radi-po iskustvu sestre, moje šogi..bla bla... dala sam joj trudničku, ona je zapisala termin, izmjerila mi tlak... rekla da sad će početkom drugog počet tečaji pa da ako bi išla pa da mi javi...rekla mi je da se vidimo krajem trećeg ako ne rodim prije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i tako...niš pametno... neznam šta da vam kažem...bila je tu skoro uru vremena, ali ne zbog mene, nego ju je najprije moja mama utlačila s nekim svojim zdrastvenim tegobama, pa je došla baka od mm da ako može izmjerit tlak... u biti..nisam ni morala čistit, nije pogledala ni krevetić ni komodu ali je morala jer sam ju zvala da vidi [sm=smiley36.gif] i kolica sam stavila u dnevni pa je morala ih vidjet [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] čak mi je rekla zaštop mi se plijesan pojavljuje u stanu i šta je ona probala protiv toga...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] eeeee da, dala mi je spis...stvari koje meni trebaju za rodilište, stvari za bebu i naputak kako kupati bebu, koja temp.vode mora bit i bla bla... na taj tečaj bi skoro mogla i ić... još ću vidjet...besplatan je a odmoć mi ne može...ovisi dal budem lijena i tako to...[sm=smiley36.gif] uglavnom curke, ništa se ne zamarajte s tim patronažnim...[sm=smiley1.gif] ponudite kavom, čajem, sokom i keksima...iako moja nije htjela niš, neznači da vaša nije gladna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja bila kod bake najela se lešo krumpira i mesa toliko da sam ostala bez zraka[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i da, pitala sam ju šta da napravim kad ostanem bez zraka...pa je rekla da sjednem, stavim jastuk na kraj leđa, pritisnem i ispružim se čvrsto..i da udahnem... rekla mi je da će mi to trajat još i da pri kraju sve češće.. a kako zna da imam problema s mjehurom mi je rekla da nebrinem, da ću znat razlikovat pišaku od plodne vode [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i rekla je da 10kg šta sam dobila nije ništa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] eto toliko od mene...ako se sjetim nečeg još vam kažem[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|