Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.2.2013 14:08:28)
|
Hladna, Zvijezd@ - želim vam sretan rođendan, godinu života ispunjenu samo lijepim novim iskustvima! Stvarno je lijepo imati rođendan s novim životom u sebi. Evo sto [sm=rozica.gif] za najljepše sjećanje. Baš sam htjela jučer doći na forum da vam čestitam, ali me je zeznulo vrijeme. Dragi mi je nešto rano zauzezo komp :( pa kasnim... Hladna, sigurno će se dragi danas potruditi i nadoknaditi što jučer nije bio toliko dobar u čitanju ženskih, pa još i trudničkih želja. Mi smo njima užasno komplicirane i inače, a ne još i sa podivljalim hormonima. Mene je i moj znao tako raspi**ti prije, ali nekako sam se navikla da ne uzimam to k srcu više jer znam da ne razmišlja kao ja. Isto mi se nikada ne dogodi da ja njemu ne napravim neko iznenađenje za rođendan, a on meni nikada. Znao me prije voditi na izlete, ali više ne. Pita me što želim, a ne želim ništa takvo. Za moj rođendan mi je rekao da ćemo onda ići na večeru, ali je na kraju bio umoran navečer već pa je odgodio za drugi dan. Isto sam bila trudna i nije mi bilo svejedno, ali sam skužila da oni misle da NAMA to nije bitno. Čak mu je njegova mama kupila cvijet da mi da jer je očito i ona skužila da se on ne sjeti. Tako da ne misliš da si jedina, jer nisi, svi su takvi, moramo se naviknuti na takvo razmišljanje... To ne znači da nas manje vole nego mi njih. Afrodita83 - Meni je ljepše ime Damjan. Volim neobična imena pa zato, a i znam par Damjana koji su svi super lijepi i tajnoviti. A još i radim u školi pa upoznam tisuće djece i ima jako puno Davida pa mi ima i onih koji nisu baš bistri i dobri pa ti se tako i napravi neka poveznica u glavi. Svakom čovjeku neko ime donosi drugačije asocijacije. Ja ne bi htjela samo da moje dijete ima ime kao njih tisuću drugih jer sam i ja imala takvo da nas je u razredu bilo 5 s istim imenom i onda te nitko ne zove tako nego uvijek po prezimenu. Ali opet, svakome nešto paše. E, cure, moja mala često štuca. Već sam pitala to već jednom ali stalno se brinem da ne štuca zbog nečeg što joj smeta. Ne znam da li znate zašto se to događa?
|
|
|
|