Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.2.2013 11:57:23)
|
jutro cure [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] , evo ja spavam svaki dan do 11, pola 12, ali to je zato sto na vecer ne mogu nikako zaspat, em me zgaravica muci, em bolovi. Kupila sam i donat mg i bademe i jogurt, sve sto sam cula da je dobro protiv zgaravice , a ono mali pomak, al svejedno me muci, a sad su počeli i bolovi vec koja 3 dana, avidim da ste se sve pocele zalit na bolove, međutim cure mene muče bolovi ne u preponama neg gore vise, negdje u predjelu di bi trebali bit jajnici, tu me s obje strane bole ko misšiči, ko da me steže i sve prema stidnoj kosti i to samo kada lezim na jednom ili drugom boku , a drugacije ni ne mogu, stavim ja jastuk onaj med noge al boli svejedno no samo kada napravim koj pokret [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]jel tako jos kojoj [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] no moja beba je isto dosta aktivna, ne mogu rec kao vi neke od 0-24, ali ima vec svoje termine , obavezno se javlja kad oko 23 sata kad pokusavam neuspješno zaspati , pa obavezno oko 5 sati u jutro da mi kaže da moram piškiti i opet oko 9 sati u jutro kad ju ja ignoriram od silnog umora [sm=smiley36.gif] ,a kroz dan svako malo da mi da doznanja da je tu i da je sve u redu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Cure nočas sam sanjala strašan san da sam otišla na wc i vidjela malo krvi na dnevnom ulošku, a onda sam se nagnula da vidim sta je to kad ono beba u nekom duguljastom mjehuru izlazi van i sve krvari i ona u tom mjehuru rita, a ja sva u suzama jer beba prerano izasla i jos sva zapakirana u mjehur i nece prezivjet [sm=smiley13.gif] i tu sam se probudila[sm=smiley13.gif] E sad da vam kažem kako sam rjesila svoj problem sa mužem koji me je isto tako zapostavljao vec pola godine: ja sam se odlučila ljutit i ne pričat sa njim, nedam mu ni da me pipne jos od nedjelje , rekla sam mu ljepo u cemu je problem da me smeta sto sad ima dvije cure u jednoj i nije nam se sjetio kupit jebenu ruzu, da ja vec 6 mjeseci skoro trudna , a njmu je problem malo mi uskocit, kad ga zamolim da mi usisavac donese iz tavana da ja ne teglim i to mu muka, a kamoli casu vode donjet, dode u 4 iz posla najede se, otusira i vec u 6 zaspe, a ja citave dane sama, kad bi mu rekla stavi ruku na trbuh ili gledaj kako se mice ja njega maltretiram kaze kao sad se mora drugacije okretat da vidi, e pa ja njemu rekla dragi moj meni je dosta, ja sam ovih 6 mj provela sama sa bebom u trbuhu pa mogu tako i dalje, ne trebam te vise, mogu zivjet sa tobom ak bas zelis ali nema vise niceg medu nama, a ako ti je muka tako ja cu se brzo spakirat i rekla sam mu da od tog silnog nepostivanja i ignoriranja stvarno vise ne znam sta osjecam prema njemu i od tada on mene moli i prosi i place , svasta...Moram priznat da mi sad vec jako fali i naravno mislim popustit ali jos par dana ga mislim drzat na ledu da shvati kako se je ponasao, rekao mi prekjucer da mu se vrti i da mu je muka kako mu je tesko e ja sam ljepo njemu odgovorila da je i meni bilo muka i vrtilo mi se prva tri mjeseca kad sam morala strogo mirovat i kad sam bila od 0 do 24 u sobi , a on me ni jednom nije pitao kako sam i jel trebam sta, reko ne zanima ni mene sad tvoja muka ni vrtoglavica, eto cure mozda vam se cini ovo preokrutno, ali mi smo tek 3 godine i to nepune zajedno i ja mu necu dozvolit da se tako ponasa nikad , a kamoli vec sad, popustit cu ali još njemu treba malo da shvati. Endeless mozda da i ti probas takvu sličnu taktiku da mu svjet preokrenes naopacke malo da vidi kako je tebi kad osjeti na svojoj koži... bebić ja ti imam 3 slike sad od ginekologa i to zahvaljujuci privatniku koji mi je dao 2 slike i jedna od mog ginica koji je skrt s tim slikama, imam i test za trudnocu koji cu isto stavit u albumić, a sad moje misljenje je to da mi je steta davat 500 kn sad da bi dobila slike, ali ti napravi kako ti osjecaš i to ti je jedino ispravno. Afrodita sve mi brinemo bas kao i ti, ja ti isto tak slusam svaku promjenu i najradije bi odma nazvala ginekologa no nekako se skontroliram jer ovaj moj bi me pito jesam s marsa pala pa radije tu procitam i smirim se kad vidim da koja ima sta slicno [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Evo cure ja se raspisala punom paraom, a sta cu kad se ne javljam cesto pa moram sve to nadoknadit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|