RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Piturica -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.2.2013 19:37:18)

bebic, kuzim ja tebe u potpunosti. ja bi isto, da sam na tvom mjestu i da ne dobivam slike, isla na bilo kakav pregled samo da vidim svoju mrvicu. mislila sam da si vec mozda bila na takvom uzv. ja dobijem svaki puta sliku tako da mi nije neka ludnica da opet idem na taj 3/4D gledat ju i davati pare jer nije jeftino. zadnji puta mi je ginic dao sliku profilnu , gdje joj se vidi onako obraz i brada  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image]  jedva cekam ponedjeljak jer idemo opet na pregled. nikako docekati. ova moja lupka cijelo vrijeme i jos kad ju osjetim kad se namjesta... ma... neopisiv osjecaj [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
papalina, znaci sutra je shopping u punom jeku [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  cuba se ne javlja jer ima taj sprovod od prijateljice i vjerujem da je u ulozi tjesiteljice, iako ju vidim da je online pa se valjda samo zakaci da vidi sta ima novog  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley4.gif[/image]
odoh ja dalje surfat po netu... puseeeee [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

sarah_zg -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.2.2013 20:19:17)

Ojla proljetne, došla sam malo virnut kod vas da vidim šta je novoga, a vi se raspisaleee... Sad ne mogu polovit sve. Sretan rođendan slavljenicama s malim zakašnjenjem.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hladna, reci mu kaj te muči i da očekuješ neku debelu ispriku i duplu masažu i svašta nešto. Iskoristi priliku i nek se izvoli iskupiti.
Kako je maminangel? Jel netko zna? Oprostite ako piše, nisam stigla sve čitati!

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.2.2013 8:22:59)

Jutro trudnice moje drage [sm=smiley1.gif]
Jel me netko tražio[sm=smiley36.gif]
Ma joj, jesam li ja ono pisala da mi je trudnoća predivna i da nikakvih tegoba nemam?????
Jer ako jesam sve se to promijenilo[sm=smiley36.gif]
Spavanje - cca 4h noću, ostatak vremena se vrtim, namještam (uz jastuk za dojenje i još par jastuka), gledam tv i brojim ovčice[sm=smiley29.gif]
Glavobolja - jučer me tako rasturala da sam navečer popila Lupocet 500 po preporuci farmacetukinje jer nisam više mogla izdržati bol...
Grčevi - jutros u 5h u desnoj nozi u trajanju od 15min. Nikada me u životu noga nije tako boljela, suze sam izronila i evo još uvijek šepam...uz napomenu da Donat mg pijem već 7mj tj otkako sam ostala trudna a on je pun magnezija pa mi nije jasno odakle sada grčevi..
Beba - ne znam kako vaši al ovaj moj je aktivan doslovno 24/7 i ne prestaje. Ponekad se zapitam jel to dijete ikada spava u trbuhu ili se okreće i dok spava[sm=smiley36.gif] Počeo me pošteno bubati, ponekad me i zaboli ako udari put želudca ili u rebro...

Sljedeći pregled mi je idući petak tj 15.02 kada i ulazim u 8mj trudnoće[sm=smiley1.gif]
Znam da su to sve čari trudnoće ali brate mili, u trenutcima boli i nisu baš čari[sm=smiley36.gif]

Hvala vam na savjetima za sahranu[sm=smiley31.gif] Nisam išla, prvenstveno zbog trudnoće a na kraju se poklopilo da mi nije nitko imao pričuvati Rokića tako da...čula sam se sa kumom, sve ona razumije, već ćemo nas dvije sutra na kavicu da je malo oraspoložim.. koliko je to moguće u ovakvoj situaciji naravno.

Eto cure, nisam sve pročitala što ste tipkale, svima šaljem hugiće i veliki kiss[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Mazite bušice svoje[sm=9nebesa.gif]

Afrodita83 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.2.2013 8:50:59)

Jutro [sm=nosecka.gif] i [sm=duda.gif]!

Ja sam jučer imala Dan ludila! cijeli dan mi je počeo krivo, od jutra sam bila nešto nervozna, onda mi se beba nije htjela javiti dugo vremena i uz sva preporučljiva sredstva javljanja-ništa [sm=smiley19.gif]. bila sam luda od brige i na kraju popodne nazvala ginića i rekla mu da sam u strahu, a on meni: pa sve je ok, jučer si bila na pregledu [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. Ono, da to mi je velika utjeha! Na kraju sam mu rekla da dolazim k njemu na UZV jer mi ga na pregledu nije radio i otišla sam. I da ne duljim, sve je ok hvala Bogu, beba se samo malo smirila, valjda od tog mojeg uzrujavanje i drame od ranog jutra. Pregledao je bebu uzduž i poprijeko, svaki organ, čak je i prstiće prebrojio i rekao mi da se opustim konačno i uživam u trudnoći dok još mogu [sm=smiley36.gif]. Izmjerio je sve mjere, sve odgovara savršeno, mjere su točno po knjizi jedino je malo teži cca150 g od prosjeka [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]. I još me poslao na onu pretragu šećera iako sam cijelu trudnoću do sada dobila 6 kg, kaže da je to pretraga koju on svakoj trudnici prepisuje i nek se ne brinem [sm=zmeden.gif]
Kad sam došla doma, beba je lupala ko luda [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

*Cuba, rekao mi je da imam još cca 1,5 mj uživanja ( sad sam 26 tjedana ) a onda da kreču tegobe, valjda je mislio na ovo šta je tebe snašlo [sm=smiley19.gif] [sm=zmeden.gif]

*Bebić, što se tiče 4d, on ti nikad ne može škoditi, pogotovo ako nemaš slike bebača, a bit češ u svakom slučaju mirnija kad sve detaljno vidiš na uzv!

Piturica -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.2.2013 9:08:00)

jutro zenice!
cuba, wellcome to my world [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i ja isto nisam spavala nocas, a bome ni dan ranije [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley24.gif[/image] isto kao i ti vec spavam sa gomilu jastuka... te jedan ispod trbuha, medju nogama, iza ledja... ajme meni! i isto se nikako namjestiti pa se vrtim ko luda cijelu noc. zaspim mozda kvalitetno negdje pred jutro oko 6 i pol, a onda vec mm se budi za posao i onda je sve gotovo... u 8 sam vec izvan kreveta nakon jos sto pokusaja da zaspim i odmorim se. jbt, ovo sta si napisala da jos malo pa 8 mj. trudnoce... pa ja isto tako jer nam je termin isti dan [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley17.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley2.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley4.gif[/image]  ne mogu vjerovati da jos malo pa dolaze nase bebice i da ce nestati ova moja busa. iskreno, stvarno mislim da ce mi faliti ovo lupkanje i okretanje i ta moja lubenica naprijed...
inace, moram primjetiti da sam tamo dala kao neki komentar za endless, a u biti je bio za hladnu. mislim ono... curke, shvatite da sam u zadnje vrijeme lagano dementna! bila sam mislila nesto napisati endless, ali sam zaboravila pa pocela pisati za hladnu. ludaca!
afrodita, meni je uvijek pomogla nutella ili dobar komad cokolade kad sam bila u panici da mi se bebica ne javlja cesto. nakon toga je bila eksplozija udaraca [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sada isto kao i cubi, nikako da prestane... lupa od 0-24! ne znam uopce da li spava koji minut.

Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.2.2013 11:57:23)

jutro cure [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] , evo ja spavam svaki dan do 11, pola 12, ali to je zato sto na vecer ne mogu nikako zaspat, em me zgaravica muci, em bolovi. Kupila sam i donat mg i bademe i jogurt, sve sto sam cula da je dobro protiv zgaravice , a ono mali pomak, al svejedno me muci, a sad su počeli i bolovi vec koja 3 dana, avidim da ste se sve pocele zalit na bolove, međutim cure mene muče bolovi ne u preponama neg gore vise, negdje u predjelu di bi trebali bit jajnici, tu me s obje strane bole ko misšiči, ko da me steže i sve prema stidnoj kosti i to samo kada lezim na jednom ili drugom boku , a drugacije ni ne mogu, stavim ja jastuk onaj med noge al boli svejedno no samo kada napravim koj pokret [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]jel tako jos kojoj [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
no moja beba je isto dosta aktivna, ne mogu rec kao vi neke od 0-24, ali ima vec svoje termine , obavezno se javlja kad oko 23 sata kad pokusavam neuspješno zaspati , pa obavezno oko 5 sati u jutro da mi kaže da moram piškiti i opet oko 9 sati u jutro kad ju ja ignoriram od silnog umora [sm=smiley36.gif] ,a kroz dan svako malo da mi da doznanja da je tu i da je sve u redu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Cure nočas sam sanjala strašan san da sam otišla na wc i vidjela malo krvi na dnevnom ulošku, a onda sam se nagnula da vidim sta je to kad ono beba u nekom duguljastom mjehuru izlazi van i sve krvari i ona u tom mjehuru rita, a ja sva u suzama jer beba prerano izasla i jos sva zapakirana u mjehur i nece prezivjet [sm=smiley13.gif] i tu sam se probudila[sm=smiley13.gif]

E sad da vam kažem kako sam rjesila svoj problem sa mužem koji me je isto tako zapostavljao vec pola godine: ja sam se odlučila ljutit i ne pričat sa njim, nedam mu ni da me pipne jos od nedjelje , rekla sam mu ljepo u cemu je problem da me smeta sto sad ima dvije cure u jednoj i nije nam se sjetio kupit jebenu ruzu, da ja vec 6 mjeseci skoro trudna , a njmu je problem malo mi uskocit, kad ga zamolim da mi usisavac donese iz tavana da ja ne teglim i to mu muka, a kamoli casu vode donjet, dode u 4 iz posla najede se, otusira i vec u 6 zaspe, a ja citave dane sama, kad bi mu rekla stavi ruku na trbuh ili gledaj kako se mice ja njega maltretiram kaze kao sad se mora drugacije okretat da vidi, e pa ja njemu rekla dragi moj meni je dosta, ja sam ovih 6 mj provela sama sa bebom u trbuhu pa mogu tako i dalje, ne trebam te vise, mogu zivjet sa tobom ak bas zelis ali nema vise niceg medu nama, a ako ti je muka tako ja cu se brzo spakirat i rekla sam mu da od tog silnog nepostivanja i ignoriranja stvarno vise ne znam sta osjecam prema njemu i od tada on mene moli i prosi i place , svasta...Moram priznat da mi sad vec jako fali i naravno mislim popustit ali jos par dana ga mislim drzat na ledu da shvati kako se je ponasao, rekao mi prekjucer da mu se vrti i da mu je muka kako mu je tesko e ja sam ljepo njemu odgovorila da je i meni bilo muka i vrtilo mi se prva tri mjeseca kad sam morala strogo mirovat i kad sam bila od 0 do 24 u sobi , a on me ni jednom nije pitao kako sam i jel trebam sta, reko ne zanima ni mene sad tvoja muka ni vrtoglavica, eto cure mozda vam se cini ovo preokrutno, ali mi smo tek 3 godine i to nepune zajedno i ja mu necu dozvolit da se tako ponasa nikad , a kamoli vec sad, popustit cu ali još njemu treba malo da shvati.
Endeless mozda da i ti probas takvu sličnu taktiku da mu svjet preokrenes naopacke malo da vidi kako je tebi kad osjeti na svojoj koži...

bebić ja ti imam 3 slike sad od ginekologa i to zahvaljujuci privatniku koji mi je dao 2 slike i jedna od mog ginica koji je skrt s tim slikama, imam i test za trudnocu koji cu isto stavit u albumić, a sad moje misljenje je to da mi je steta davat 500 kn sad da bi dobila slike, ali ti napravi kako ti osjecaš i to ti je jedino ispravno.

Afrodita sve mi brinemo bas kao i ti, ja ti isto tak slusam svaku promjenu i najradije bi odma nazvala ginekologa no nekako se skontroliram jer ovaj moj bi me pito jesam s marsa pala pa radije tu procitam i smirim se kad vidim da koja ima sta slicno [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Evo cure ja se raspisala punom paraom, a sta cu kad se ne javljam cesto pa moram sve to nadoknadit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.2.2013 14:29:17)

bebićako ti je želja imati uspomenu, imas mogucnosti, pa idi, ispuni si želju, imat ces lijepe slicice, doduse parcijalno glava, rucice, nogice, ali ce biti divne, pa lice koje ce jako nalikovati bebi kad se rodi. na kutiji od cd-a ima tako 3d slika iz 32.ili 34. tjedna i slika rodjene bebe, gotovo isto :)
hladnanajprije svaka cast za muza, i ja sam takva, ili hoces ili neces, treba pokazati sto gubi, i izdrzati, iako bi mu najradije odmah oprostila treba izdrzati i radi sebe i radi njega.
sto se snova tice, ja sam sanjala da pokusavam dojiti, a svi oko mene me kao savjetuju ovako trebas-onako, a beba ( i to musko, a ne curica ) okrece glavu prema njima, slusa ih, gleda i nikako da krene...pa ustanem da se izdojim, mlijeko prsce koliko ga ima, pa sam im svima rekla da odlaze i s bebom otisla u sobu da pokusam to mlijeko iz bocice dati...uff...podsvjesno se bojim da necu moci dojiti, ne znam zasto, bas bih htjela, a valjda me unaprijed strah svih silnih savjeta, i kako ih ljubazno poslusati, a opet po svom uraditi...
cuba i piturica, nedavno sam citala da je ovaj mjesec inace najgori za spavanje, da treba duze vremena da se zaspe i svasta nesto.. ja srecom jos uvijek brzo zaspem, ali kad me probudi za toalet nekad oko 3.30,4 poslije ne mogu zaspati i zijevam citav dan jer mi nedostaje tih par sati.pa onda zaspem ranije, neku vecer u 21.30..tko zna do kad cu imat mir, bolje da uzivam i ovo sto spavam, da budem zadovoljna..Morat cu i ja taj magnezij dodati...jer jos uvijek osjetim prepone, iako ne bole jako, osjetim...

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.2.2013 16:53:23)

@Cuba - kažu da od 7og mj treba puno više magnezija za bebu jer se mozak intenzivno razvija, pa možda zato imaš grčeve jer ti je uzela sve. Nije sve sigurno, imaš još, ali kad se smanji razina onda imamo grčeve.
Ja sam baš sestri pričala kako nemam nikakvih tih trudničkih problema, pa me zato jučer i prekjučer žgaravica mučila cijele dane najviše u cijelom životu. Ali preživjet ću, do sada me je možda 2 puta samo.
A spavam normalno, bez dizanja na wc, samo što uvijek idem poslije 12 spavati tek jer gledam serije.
I grudnjaci su mi mali, stišću me jako ispod sisa pa ih ponekad otkopčam, a ne paše mi bez njih jer su ogromne. Kažu mi žene koje su imale bebe da se poslije dojenja samo ispušu k'o baloni pa da uživam dok ih imam. [sm=jezicek.gif]
Mi radimo kupaonu pa imam majstore i moram kuhati doručak i ručak i nositi soka i kavu pa sam totalno umorna. Ali jedva čekam da bude gotova da imam savršenu kupaonu 2 metra od sobe.

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.2.2013 22:52:05)

cure moje ja kupila haljinu...plavu :) još nemogu vjerovati...od 9 i pol ujutro sam u šopingu do jedno 16h...mislim da mi ga je dosta za par godina... isprobala sam na tone haljina i odabrala ovu jer pola njih nisam stigla zakopčat...ja bi vam stavila i sliku ali neznam kako... :D
uglavnom, beba je super i ja sam i javim vam se sutra...sad odoh leć..jer sam krepana ..pusa svima i bebama također :D

Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 7:46:53)

Jutro cure, ja koja inace spavam do 11, pola 12 , evo danas se probudila u 5 i od onda vise ne spavam... Svaku noc se budim oko 5 za pisanje no danas vise nisam mogla zaspat pa sam ustala sa dragim u pola 7.
Dragi i ja smo se izmirili konačno, jučer su bile krokodilske suze kod njega i bilo mi ga toliko zao da sam prijevremeno popustila, no 4 dana tisine mi se cini dosta, obecao je da nas vise nikad nece zapostavljat i jako mu je zao sto ga nije bas bilo tu svo ovo vrijeme, nadam se da ce sad biti u redu [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Cure evo ja koja sam neki dan pisala da sam cula da sumece tablete magnezija bas i nisu zdrave -bas ja sam ih jucer i kupila jer su u mulleru na akciji magnezij od 375 mg po samo 3,50kn i povlacim sto sam rekla za njih jer ja sam ovu noc odspavala bez ijedne boli u misicima, preponama, trbuhu, svemu... Sad ne znam jesu li mi one stvarno pomogle ili je samo takav dan bio bez boli [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Jel moguce da sam na vecer popila jednu sumecu tu tabletu i da odma nisam po noci imala bolove ??[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

aries meni ce ovo biti drugo djete pa se i ja svejedno brinem kako cu proci s dojenjem, sjecam se da sam sa sinom imala rade na bradavicama koje su krvarile, on se budio gladan svakih pola sata sve dok sestra nije dosla i pokazal mi kako treba tako da sam ja vecinom stiskala mlijeko iz dojke bebi u usta jer nije sam uspio toliko navuc nego se prije umorio i zaspao no posto je bio gladan zacas se probudio, no sad znam malo vise no davno je to bilo, nisam sigurna da cu odmah pohvatati to [sm=smiley1.gif]

Mmaestral ja sam imala jake zgaravice sad par dana i otisla sam u trgovinu i kupila si bademe i jogurt jer sam negdje citala da to pomaze tako da kroz dan svako malo gricnem koji badem i pod vecer popijem casu jogurta i moram priznat da su me od tad zgaravice napustile pa probaj [sm=smiley1.gif]

Papalina
super za haljinu, a sto si rekla kad je taj dan???

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 8:12:10)

Jutro cure[sm=smiley1.gif]
Evo napokon prospavana noć kod mene, pravi beauty sleep od 8h u komadu[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Preporodila sam se, od 7h sam ko na baterije[sm=smiley36.gif]

Hladna, ja sam jučer isto kupila pastile magnezija, dvije sam uzela (to je dnevna doza) i nisam imala grčeva noćas. Uz to sam naravno i Donata pila kao i inače. Još ću u idući petak na pregledu pitati ginića da mi preporuči još koji magnezij zlu ne trebalo[sm=smiley36.gif]

I naravno, drago mi je da si riješila sve sa svojim mužićem, sada lijepo uživajte u ostatku trudnoće, nadam se da će vas maziti i paziti kako i zaslužujete[sm=smiley1.gif]
Papalina super za haljinu, znam da shoping izmori al vjerujem da se isplatilo[sm=smiley1.gif]

Mene je jučer mm iznenadio, rekao je da stiže kući sa broda tjedan dana ranije[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ajme što me razveselio[sm=smiley27.gif]
Idem sada cure odvesti R u vrtić pa na soak off obnovu laka[sm=smiley4.gif]
Puse vama i bušicama [sm=9nebesa.gif]

Afrodita83 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 9:58:47)

Danas sam budna od 4, a na nogama od 6:30. Prpudila sam se na wc, a kad sam ponovno legla, dečkić se probudio pa smo si 2 sata lupali [sm=jezicek.gif]. Onda sam se spremila jer sam išla na ogtt danas i uopće nije strašno! Čitala sam po forumima da cure povraćaju, ne mogu nikud od mučnine, da ta voda ima odvratan okus itd., uglavnom zaključila sam da pretjeruju, definitivno! Ja sam lijepo došla u naš laboratorij, odmah su mi izvadili krv, dali mi tu navodno griznu otopinu koje ukupno nema niti 2 dcl, stisnula sam nos tako da ne osjetim okus, eksnula tu vodicu i odmah zagrizla krišku limuna...i nemam pojima kakv okus ima, osjetila sam samo limun [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Nakon toga sam stavila žvakaču i čekala još 2 vađenja. Eto, raspisala sam se, ali čisto zato jer sam vidjela da su i neke od vas upućene na ogtt i ne znam dal ste bile, pa ono samo da vam kažem da nije ništa strašno [sm=smiley36.gif].

Hladna, moj ginić je 2u1, on je i socijalni i privatni u KC i super je, zna da paničarim na sve i kad sam ga nazvala rekao je da nije ništa, ali kad je skužio da divljam, rekao mi je da dođem i kad sam došla rekao mi je da bi bilo najbolje da on meni još ova 3 mj. iznajmi jednu sobu kod sebe doma [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A kaj češ, vidi čovjek da mi nema pomoći pa se jadan prilagodio situaciji [sm=bravo.gif]
I da, drago mi je da je mm opet u sedlu [sm=smiley36.gif]

Ja vam cure pijem magnezij već mjesec dana i to onaj najobićniji, šumeći i stvarno mi pomaže jer grčeva nemam uopće, a BH kontrakcije sam do sada osjetila svega 5-6 puta, tako da preporučam, štetit ne može nikako!

Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 12:29:57)

Afrodita ja bi htjela znati koj je to ginekolog ??? Bas nista ga ne placas ??? Jel prima pacjentice da se upisu k njemu ???

Afrodita83 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 12:44:52)

Hladna, poslala sam ti sve na PP [sm=smiley1.gif]

Inače, došli mi nalazi, sve super, ogtt odličan, jedino mi malo fali željeza pa moram pit sirup.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 15:00:11)

IZVORNA PORUKA: Afrodita83

Danas sam budna od 4, a na nogama od 6:30. Prpudila sam se na wc, a kad sam ponovno legla, dečkić se probudio pa smo si 2 sata lupali [sm=jezicek.gif]. Onda sam se spremila jer sam išla na ogtt danas i uopće nije strašno! Čitala sam po forumima da cure povraćaju, ne mogu nikud od mučnine, da ta voda ima odvratan okus itd., uglavnom zaključila sam da pretjeruju, definitivno! Ja sam lijepo došla u naš laboratorij, odmah su mi izvadili krv, dali mi tu navodno griznu otopinu koje ukupno nema niti 2 dcl, stisnula sam nos tako da ne osjetim okus, eksnula tu vodicu i odmah zagrizla krišku limuna...i nemam pojima kakv okus ima, osjetila sam samo limun [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Nakon toga sam stavila žvakaču i čekala još 2 vađenja. Eto, raspisala sam se, ali čisto zato jer sam vidjela da su i neke od vas upućene na ogtt i ne znam dal ste bile, pa ono samo da vam kažem da nije ništa strašno [sm=smiley36.gif].

Hladna, moj ginić je 2u1, on je i socijalni i privatni u KC i super je, zna da paničarim na sve i kad sam ga nazvala rekao je da nije ništa, ali kad je skužio da divljam, rekao mi je da dođem i kad sam došla rekao mi je da bi bilo najbolje da on meni još ova 3 mj. iznajmi jednu sobu kod sebe doma [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A kaj češ, vidi čovjek da mi nema pomoći pa se jadan prilagodio situaciji [sm=bravo.gif]
I da, drago mi je da je mm opet u sedlu [sm=smiley36.gif]

Ja vam cure pijem magnezij već mjesec dana i to onaj najobićniji, šumeći i stvarno mi pomaže jer grčeva nemam uopće, a BH kontrakcije sam do sada osjetila svega 5-6 puta, tako da preporučam, štetit ne može nikako!

kriške limuna??? mi nismo to imali...samo otopinu-šećerni sirup... i nije bio toliko fuj... [sm=smiley36.gif] ali nismo smjeli nikakve žvakaće ni niš uzimat...čak se ni ustat sa stolice tih 2 sata....
niti ić na wc...baš ništa... eto to je najgore šta se tiče tog ogtta...

Afrodita83 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 15:43:04)

Krišku limuna samo zagrizeš, ne pojedeš ju, samo toliko da ti kiselina uđe u usta. Nisam ni ja smjela mrdnut ja sam čak ležala na onom stolu u polusjedećem položaju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Ma opisala sam to samo zato jer sam vidjela po forumima da ekipa piše svašta ( jedna cura je napisala da joj je to bilo gore od poroda?!!!! Ono, wff???????......[sm=zmeden.gif] ) a meni su takva preuveličavanja ono, bljak [sm=smiley35.gif]pa reko u slučaju da netko od vas naleti na te "bisere" da zna kakvo je stanje stvari [sm=smiley1.gif].

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 18:16:19)

Magnezij u prahu djeluje instantno. Mene kad je boljelo na početku non stop, odmah kad sam uzela taj magnezij direkt me je prestalo. U 5 min. A šumećima treba malo duže, a tabletama najduže. Ali najviše za sat vremena već ulaze u sistem.
Više me ne zeza žgaravica. Sve u svemu, super. Jedino što ja još nisam otišla vaditi krv, stalno odgađam od straha. Ne znam kad ću... [sm=smiley13.gif]
Sad mene moj dragi živcira. Radimo tu kupaonicu i sve smo se dogovorili prije, ali on stalno sad mijenja stvari bez da se uopće sa mnom posavjetuje i ja ludim. On samo kaže da zna da će se meni tako svidjet isto. Arrrrrghhhh!

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.2.2013 21:19:12)

ko prvo da ne zaboravim da vam kažem...zvijezda je kod mamae u st pa vas svih pozdravlja a sa sobom nema laptop pa se nemože javit...

mmaestral. ako moraš ić na taj ogtt i ako zbog toga odgađaš nemoraš jer nije ništa strašno al stvarno[sm=smiley2.gif]

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (9.2.2013 16:06:10)

Ne znam kakva je pretraga, ali nije da me strah vode slatke nego me svaki put izbuše po objema rukama maksimalno za jedno vađenje krvi. Bar me 10 puta bodu i to najmanje njih dvoje pa stvarno ne znam kako će mi dva puta vaditi ili čak 3! Uopće ne preuveličavam, prošli put kad sam došla sam ih upozorila i oni se meni smiju, a kad su počeli bilo je i bacanja igli i svega. Ljudi poživčane, pa odustaju, skidaju rukavice...a pored mene prođe normalno još 20 ljudi i budu gotovi prije. Katastrofa.

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.2.2013 18:13:09)

cure drage moje evo mene dugo me nije bilo tj cilih tjedan dana, hvala na cestitkama za rodjendan bilo je lipo nas par se okupilo, lipo sam se provela... uglavnom bila sam u mame 7 dana, kupila sam sve doslovno za njega i sebe od robice, kozmetike ma sve i kolica su stigla kuci... sve sta mi je ostalo je za mene spavacica za bolnicu i koji paket pelena za njega drugo je sve spremno, mami sam ostavila robicu da pere i pegla, jedva je docekala [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] a sad o meni: sve me boli, donji dio ledja me ubija, vataju me grcevi u livoj nozi, sepam od boli u livoj nozi i tako, budim se svako par sati, ivano lupa od rebara do mjehura[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ... bilo smo na pregledu neki dan evo ulazimo u 31 tjedan ivano je dobija pola kila od zadnji put za sada je na zadak nadamo se da ce se okrenit u protivnom me ceka carski... cuba hvala na popisu spasija je stvar, papalina hvala sta si prinila pozdrave, jubim vas sve pišite, bas ste mi falile...

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.2.2013 19:08:26)

Stvarno, gdje ste cure? Dosadno mi je bez vas... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
@ zvijezd@ - ni moja se nije okrenula...nadam se da budu...

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.2.2013 19:11:43)

zvijezd@ dobro došla natrag, i ti si nama falila [sm=smiley1.gif] za grčeve , bolove smo pisale neki dan, magnezij obvezno, mnogimama je pomoglo, netko sumeci, netko donat, netko kapsule, uglavnom, definitivno olaksa..i mi smo manje-vise gotovi s kupovinom, cak sam i pelene uzela...uskoro slijedi pranje i peglanje ...moja bebica je također aktivna cijeli dan, nekad i po noci...pregled tek za 2.tj. tko ce docekati...
nego da vam ispricam nesto.imala sam prsten koji ne nosim i narukvicu koja mi je cesto pucala i isli smo se raspitati koliko bi to vrijedilo, jer vec duze vrijeme zelim ogrlicu, a inace ne mijenjam nakit stalno, imam nausnice koje sam dobila od bake i djeda za diplomu, vjerenicki i burmu i to je to, ne skidam ih gotovo nikad..i nasli smo prelijepu ogrlicu, morali smo doplatiti nesto, i mm je rekao eto za valentinovo, rodjendan koji je u 4 .mjesecu, a i godisnjicu koja je nesto kasnije, to moze od njega biti, usao u minus...ja presretna, stvarno mi se svidja, a i njemu se na meni svidja...jedino su moji komentirali, pa sto ti sve unaprijed,bolje da sma cuvala te novce, pa eto, nije po njihovom ukusu, a jednostavna je, ne predebela, ne pretanka da se ne vidi jer sam i visoka a i gustu kosu imam...Pa necu kupovati kad beba dodje, ovo sad je bila jedinstvena prilika, a i ovo moze u nasljedstvo, da mi sutra zatrebaju novci , opet mogu dobiti za nju ...Pa su mi malo gust pokvarili...Samo da se pozalim, morala sam nekom[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (10.2.2013 19:30:48)

Večer cure[sm=smiley1.gif]
Nešto smo se "ulijenile" zadnjih dana sa tipkanjem[sm=zmeden2.gif] Šta će tek biti kad nam stignu bebice[sm=smiley36.gif]

Moram se pohvaliti da sam sinoć bila vani[sm=smiley4.gif] Da, skoro 8mj trudna sam se toliko nauživala i isplesala sa ekipom iz srednje škole[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A i mališan je bio u ritmu skupa sa mamom, očito mu odgovara noćni život[sm=smiley36.gif] To smo se okupili na večeri, čisto da se malo družimo jer nam je razred zbilja bio odličan i svi smo ostali u jako dobrim odnosima[sm=smiley1.gif] Došla sam doma iza 2h, otkad nisam bila vani i u te kasne sate budna[sm=smiley36.gif]

Rokić je bio u bake servis a eto danas mi je cijeli dan u temperaturi, doduše nije velika i nema nikakvih drugih simptoma ali najgore mi je kad je bolestan[sm=smiley13.gif] Nadam se da neće biti ništa...[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

aries, super za kupovinu, ma najbitnije da si ti zadovoljna sa kupljenim nakitom i svakako lijepo od tm što se potrudio i mislio na tebe[sm=smiley1.gif]
Mmaestral kako napreduju radovi u kupatilu? Mi smo naše renovirali prije točno godinu dana i uf, baš je bilo dosta posla jer smo mijenjali sve cijevi, rušili zid da dobijemo veću kvadraturu i mijenjali apsolutno sve. Ali isplati se izdržati svu prašinu i radove, rezultat je odličan i držim fige da i ti budeš zadovoljna kad bude sve gotovo[sm=smiley1.gif]

Zvijezd@ nema na čemu, drago mi je da ti je popis pomogao i da si uspješno obavila shoping za Ivana[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I naravno bravo za pregled i što je sve u najboljem redu[sm=smiley1.gif] A kao što vidiš sve smo u ovim zadnjim mjesecima u istim trudničkim tegobama.
Meni je jastuk za dojenje postao najbolji prijatelj i zamjena za muža[sm=smiley36.gif] Grlim ga više nego mm[sm=smiley36.gif]
Idem se sada otuširati i uvući u piđamu prije nego Sulejman počne[sm=smiley36.gif] U mojih spavamo...

Mmaestral -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (11.2.2013 9:56:58)

Uh, stvarno ima jako puno posla s kupaonicom. I mi radimo sve ispočetka tako da su sad gotovi s cijevima za vodu, kotlićem i takvim stvarima. Sad moram otići po pločice u Zg, bio mi je majstor da mi kaže koliko kvadrata kojih jer će biti na zidu 2 različite, pa sutra idem jer danas registriram auto. A i vrata i zid od kupaone čak radimo, sve će biti u staklu, pa i to moramo čekati jer ide na kraju. Previše mi je to zezancije sad baš.
Aries, ti najbolje znaš što možeš i želiš. Ja ne bi dala da mi itko kvari veselje.[sm=smiley2.gif]
E, ja već dvije noći za redom povraćam najviše u životu. Ne kužim jel to zbog previše hrane ili što?

aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.2.2013 7:47:58)

a jooj, pa da ti nije nesto lose sjelo ili si kasno jela, ali bas da samo nocu i to vec dvije zaredom, stvarno ne znam.nadam se da ti je barem prethodna noc prosla mirno..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>