RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Afrodita83 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 8:43:43)

Zumbolina dobrodošla [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Cure moje, ja sam svaki dan sve više izgubljena....malo sam gledala kolica po netu i sad na kraju ne znam ništa [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Trebam pomoć!!!!!!!!!
Kakva su kolica najbolja, kojih proizvođaća? 2u1 ili 3u1? Ima li uopće smisla kupovat 3u1 i koliko je stvarno potrebna ona košara, odnosno da li može sjedalica koja se pričvrsti na kolica kao kod 2u1 zamjenit tu košaru???? Pliz pomagajte!!!!!

Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 9:08:21)

Jutro cure .

Zumbolina dobro nam dosla [sm=bravo.gif]

Cure ja jucer bila u c&a i kupila zadnji paket onih bodica 62 velicine sto je piturica
rekla od 5 komada za 56 kn i bas mi se cine ok samo sto je netko raspakirao paket i maznuo jedan body pa sam dobila jedan 68 a ostali 62, al neka trebat ce i taj , kupila sam i hlacice sa stopalicama tanke 2 komada u paketu 56 velicina 59 kn i pidzamica 62 za 39 kn i onda je tata rekao ajmo u miler bebi po neke dudice sto me bas razveselilo jer do sad on bio flegma a sad kako se beba jako rita sve vise prica o bebi [sm=smiley1.gif] tako da je tata kupio 2 staklene bocice i 2 varalice u paketicu . Ima u mulleru staklenih bocica za 22 kn sto je dosta jeftino a bolje je da djete pije iz staklene nego iz plasticne, ja sam svom sinu od pocetka kuhala caj od komorace pa tako cu i sad ovoj bebi zato sam uzela bocice .
Eto cure ima akcije pa navalite, ja cu sad kad su akcije kupit te bodije, dekice, rucnike a na proljece cu kompletice kratke i tanke [sm=smiley1.gif]
I cure u Mulleru ima grudnjaka za dojilje crni i bijeli po 69,99 kn .

Afrodita ja sam trazila i kupila kolica striktno sa kosarom jer je za bebu za prvih par mj najbolje zbog kicme da je u ravnome a kosara je ravna .

emamma -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 9:43:11)

ja imam komplet 3u1 i uno je bolji nego 2u1 jer za bebu je prvih mjeseci bolje u košari držati jer je ravna,kad sam rodila svoju P. pitala sam i atronažnu i pedijatricu od kada bi mogla ju počet stavljat u autosjedalicu(jaje)i obe su rekle ni slučajno prije trećeg mj.a sad model i proizvođač ovisi o tebi meni je bilo bitno da kad se kolica sklope da nisu glomazna ni teška

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 9:49:15)

Jutro cure[sm=smiley1.gif]
Ovaj smajlić imam samo zato jer je napokon nakon cijelog tjedna oblaka izašlo sunce i jer je moja draga Bumbi danas napokon dočekala svog mališana[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Inače sam toliko iscrpljena nakon ove noći, Rokić mi je od jučer počeo kašljati i cijelu noć se budio, baš se izmorio jadan[sm=smiley13.gif] I jutros sam po prvi puta u trudnoći osjetila niski tlak koji me stalno prati. Toliko mi se vrtilo kad sam se ustala, baš sam se prepala, nikada mi tako nije bilo. Sad mi je malo bolje ali nije to to.

Afrodita što se tiče kolica svak ima neku svoju preporuku. Zavisi naravno i koliko novaca možeš potrošiti. Ima roditelja kojima je košara bila zakon i onih koji žale svaku kunu potrošenu na nju jer je nisu uopće koristili ili jako malo. AS ti se isto može montirati na kolica. Svi kompleti kolica 2u1 ti se mogu spustiti u nulti položaj pa ti onda košara i nije najpotrebnija. A marki imaš svakakvih, Peg perego, Chicco, Brevi, Mutsy, ABC dizajn, Maclaren, Cam, Neonato, Inglesina, Maxi Cosi, Bebe comfort, Bertone....utipkavaj sve po redu, pogledaj cijenu, što ide u kompletu, obrati pozornost i na težinu kolica....

Ja sam odlučila pričekati još mjesec dana sa kupovinom. Ionako od velikih stvari imam apsolutno sve pa mi nije potreba žuriti. Još robicu, koju ću najvjerojatnije u 2-3 dućana pokupovati (H&M, Zara, C&A, Carters) a to pokupujem u jedno jutro[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i higijenske potrepštine za bebicu i mene za u bolnicu, to ću u DM-a. Popis sam već sastavila. Sigurno će sve biti spremno do 15.03 kada ulazim u 9mj trudnoće[sm=smiley1.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 11:42:12)

Koliko me danas rastužila naša Pinki,[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]drži nam se draga...Toliko me razveselilo što je Bumbi rodila i da je sve uredu,Cuba kad nešto više saznaš o njoj javi nam..
Meni je ova košara bila zbilja super,samo što se kratko koristi ali valjda i njih ima većih i manjih,a kad budu veći onda se i kolica mogu spustiti u taj ležeći položaj,a kao što Cuba kaže treba obratiti pozornost na težinu ali i na to kolika su kad se sklapaju,moja frendica kad stavlja kolica u auto mora skinuti točak[sm=zmeden.gif]Joj sva se raznježim kad vas čitam kako kupujete tu robicu,odmah bi otrčala u city a i pred nosom mi je a tamo su mi svi ti dućani koje je i Cuba spomenula u kojima mislim kupovati robicu,zbilja je lijepa i kvalitetna robica a nije skupa pogotovo na sniženjima,jedva čekam..

Afrodita83 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 11:47:12)

Hvala cure! Evo pretražila sam net i definitivno odlučila kupit 3u1. Ima preslatkih kolica, cijena oko 3.500,oo kn šta se i ne razlikuje toliko od cijene 2u1. Našla sam 2-3 modela koja su mi ok, pročitala karakteristike i eto. Obzirom da moramo kupit SVE za bebu jer nam je prva, moram pazit da ostane para i za druge stvari ( krevetić, komodica za prematanje, robica itd ) obzirom da za bebu za sad imam samo maternicu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ugl. hvala Cuba na ovim markama proizvođača, sve sam googlala i vidjela [sm=jezicek.gif]

Dajte mi recite šta da još kupim od odvih "većih" stvari? Toliko toga ima za bebe, a čini mi se da je barem pola od toga totalno nepotrebno.....

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 12:10:29)

Afrodita javi se Piturici u pp ona će ti poslati popis stvari,a od ovih većih stvari mislim da si najbitnije nabrojala za početak,ja bi dodala posteljinu,ogradicu,glazbeni vrtuljak,ja sam na početku koristila jastuk za bebe a kasnije vreću za spavanje,i danas mi dvogodišnjak spava u vreći za spavanje.Za kasnije ćeš vidjeti,babygim,event.ona ljuljačka iliti njihalica je meni bila od velike koristi,a kasnije hranilica ali imaš još do tada.Najmanje sam koristila komodu za presvlačenje,s drugim djetetom je uopće nisam koristila nego u svojstvu ormarića za robu ali zato kadicu jesam za oboje a i za treće ću.Eto nadam se da sam ti malo pomogla..

Afrodita83 -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 12:40:43)

Već jesam, poslala mi je, baš je [sm=smiley27.gif]

Ma mene ubije u pojam kad vidim da ekipa za bebače kupuje milijun stvari a onda to na kraju stoji u kutijama jer beba neće u to ni za živu glavu! Mislim da ću za cca. 1-2 mj. kupit 3 najosnovnije stvari-kolica, komodicu i krevetić, a za ostalo ću vidjeti. A i nadam se da svi oni brižni ljudi koji ti navale u kuću vidjet bebu kad se rodi imaju feeling za postavljanje onog famoznog pitanja-Šta ti treba? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], pa ću i za njih ostaviti poveći izbor stvari koje će trebati kasnije [sm=bravo.gif]. Znam , malo sam[sm=hudicek1.gif], ali ako pitaju, pa zar ću dopustiti da se pate i ne pomoći im u izboru?????? [sm=hudicek.gif]

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 13:32:03)

Svaka buduća majka, pogotovo ona kojoj će ovo biti prva bebica je opsjednuta s pripremom robice i opreme za svog mališana [sm=smiley36.gif] barem prema sebi to tako nekako zaključujem [sm=duda.gif] i zato samo uživajte, kupujte, spremajte.... sto puta tjedno svom malcu preslagujem robu, prije spavanja obavezno zurim u kinderbet (za sada prazni [sm=smiley13.gif] ) koji ga čeka pored našeg kreveta ... Veselim se jako. ALI. Imam noćne more i problema sa spavanjem [sm=zmeden.gif] noćas sam opet sanjala da sam pobacila, krvarilo je na sve strane i bilo je grozno, kaže mm da me čak i čuo da nešto mumljam... I primjetila sam da dosta nemirno spavam, koliko god bila umorna, jednostavno ne izdržim preko dana pa odspavam sat-dva, ali navečer legnem oko 00, sve ovisi. Ali svejedno se budim par puta i nikako zaspati poslije [sm=zmeden.gif] primjetila sam i svoje promjene raspoloženja, osjećam se nekad kao malo dijete, nešto me rastuži pa bi sjela i plakala... Jel imala koja od vas slična iskustva...?
Razmišljala sam da odem u biljnu ljekarnu da mi daju nešto primjereno za trudnice da se malo stabiliziram, inače izbjegavam tablete naveliko, glavobolje koje sam do sada imala su bile nesnosne, u trudnoći ih nemam toliko, ali sam prestala posezati za tabletom protiv bolova. Ali bojim se da ne naštetim bebici sa svojim živciranjem (makar se trudim kontrolirat...al ne ide...)... Tako da ne znam šta bi bilo pametno napravit...? Ajmo mamice, pomagajte [sm=smiley1.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 13:35:07)

Joj Afrodita o tim brižnim ljudima koji ti dođu vidjeti djete na kraju ispadnu sve samo ne brižni,barem kod mene,čast izuzecima,užas kad nahrle u babinje a ti jedva sam o sebi i bebi a još moraš njih dvoriti jer se časna svita pojave drugi dan kad rodiš,,a poklonima si u pravu,masu puta kupe gluposti koje koštaju masno umjesto da kad pitaju lijepo kažeš kaj ti treba,ja sam se drugi put opametila i svi sretni[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 13:59:19)

Endless draga to su ti hormoni i to je normalno,naravno da postoji strah od poroda,od novonastale situacije,od brige kako ćemo to,hoćemo li znati i moći i to je sve normalno,probaj se opustiti uz neki biljni čaj,uz neku knjigu,dobar film,ako spavaš preko dana probaj to izbaciti meni je pomoglo i preko noći puno bolje spavam.U prvoj trudnoći sam bila puna strahova i često imala noćne more,jer sam u toj struci i puno sam čitala o tome i znala,mislim da je u tome isto problem svašta čitamo pogotovo po forumima i pune smo informacija koje su često nepouzdane,jer smo svaka za sebe različite.Razgovaraj sa liječnikom,ginekologom,u trudnoći ti se i pripisuju normabeli od 2mg.i po potrebi nebi trebali biti štetni a malo će te smiriti..Ako te tješi znam kako ti je,ja sam i nakon poroda imala laganiji babyblues ali sve to dođe na svoje nebrini mila..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 16:45:15)

evo mene nikako se javit ova dva dana sam bezveze bas opterecena, jucer i danas mi se bas stomak stvrdne i to traje i traje a kad lezim prestane lakse mi je, ivano se javlja uredno e sad ne znam jesu li to bh kontrakcije i sta a cinim, nista me ne boli ali mi nije bas ugodno nekako ostanem malo bez zraka p.s. prije 4 dana smo bili na kontroli i sve je bilo ok ja sam zatvorena i sve je kako triba bilo... dajte savjet... je li imala koja iskustvo??

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 16:55:18)

afrodita , evo ti moj primjer... tu kod nas ima par dućana sa dječjom opremom... i to u svakoj su cijene ogromne, bar za mene je cijena kolica od 3500kn veeelika...[sm=zmeden.gif]
ja sam isto prije kupovine čačkala po netu za tim kolicima te brevi, te pegperego i bla bla... na kraju otišli u westgate iako i tamo ima 4-5 dućana... naletili na adax trgovinu... gledali kolica i nakraju spazili 3u1 kolica na akciji... marka je neka njihova ( kalu trio ) a cijena nevjerojatna...1500 kn [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mi smo ostali u šoku...i odmah smo je uzeli...lagana je za vozit i stane nam u bunker bez problema... košara je dosta dugačka i široka ( predviđena za do 6mj ) a i u njoj ćemo izać iz rodilišta...još je autosjedalica...dobili smo i navlaku za kišu, i torbu i podlogu za previjanje...iskreno, nije mi sad nešto ekstra lijepa ali cijena je ekstra[sm=smiley36.gif]
još smo kupili od većih stvari krevetić i komodu i to isto u adaxu... uz popust od 30% sve to s kolicima nas je doslo 4500kn...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] koliko otprilike dođu jedna modernija kolica na glasu... tako da sam ja ekstra zadovoljna...i mislim da se može naći nešto lijepo a jeftino samo treba tražit...a i ko ti može garantirat da će ti kolica od 4500-5000kn biti bolja i izdržljivija od ovih naših za 1500 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

endless žao mi te zbog tih tvojih ludih hormona... neznam šta da ti kažem... i ja imam problema sa živcima[sm=smiley36.gif] na takve gluposti se znam raspalit[sm=smiley36.gif] meni je nona bila rekla da neka se skuliram jer da će mi i beba bit nervozna pa svaki put kad se nanerviram onda se sjetim none pa se smirim... i da, moj dragi ima za mene recept...mi smo prije imali vodu iz kišnice, sve je bilo u redu-nikad nisam bila nervozna...sad otkad živimo kod njega pijem vodu punu klora...pa me vozi do mojih da popijem vode i onda je ok[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kaže da očito nisam navikla na klor [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

piturice jesu sad u zc popusti u h&m, c&a na dječju robicu? jer bi se i ja uputila tamo...

i da, sinoć sam uspjela odspavati 6 sati u komadu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] malo sam povikala na nju i umirila se[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] ili stavim jastučić pod rebra jer u zadnje vrijeme kao da me udara u rebra i onda ju neosjetim kad stavim taj jastuk...[sm=smiley36.gif] pa mm viče da sam zločesta i da ću ju ugušit[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

i znate kako mi se mm uprasio[sm=jezicek.gif] rekla sam mu da ode u afriku kod one jadne izgladnjele djece da bi bio atrakcija[sm=smiley36.gif] pa je odlučio na djetu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
i tako....

pusaaaaaaaaaaaaaaaa cure[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 17:01:40)

IZVORNA PORUKA: zvijezd@

evo mene nikako se javit ova dva dana sam bezveze bas opterecena, jucer i danas mi se bas stomak stvrdne i to traje i traje a kad lezim prestane lakse mi je, ivano se javlja uredno e sad ne znam jesu li to bh kontrakcije i sta a cinim, nista me ne boli ali mi nije bas ugodno nekako ostanem malo bez zraka p.s. prije 4 dana smo bili na kontroli i sve je bilo ok ja sam zatvorena i sve je kako triba bilo... dajte savjet... je li imala koja iskustvo??

zvijezda, sorry nisam vidjela tvoju poruku odmah... ovaj, neznam šta da ti kažem, mislim da je cuba spominjala da ima te bh kontrakcije... ja neznam što je to, valjda to nemam[sm=smiley36.gif] a to da ostaješ bez zraka... meni to traje već tjedan dana, imam uzdahe kao da umirem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa me znaju blijedo gledat po dućanima[sm=smiley36.gif] iako meni je frendica rekla da je ona ostajala bez zraka jer je pritisak na pluća bio prevelik, a dotok kisika premali...i to se zna dešavat...ja sam tek u čet na pregledu pa ću ga pitat...ako ne zaboravim... ne opterećuj se dragička... sve su to naše čari[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mora mali ivano malo zezati, zašto bi mama bila na miru [sm=smiley36.gif] pusa draga[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 18:04:58)

BH kontrakcije su normalna pojava draga,ali ako budu učestale znaju uzrokovati otvaranje,njih često znaju nazivati i lažnim trudovima jer služe kao priprema za one prave, maternica se stisne,stegne,ili stvrdne,traje neko vrijeme pa opusti i na dodir je tvrdo...nije bolno,malo neobičan osjećaj,za terapiju ginekolozi sugeriraju magnezij i kod učestalih kontrakcija koje su već prouzrokovale otvaranje propišu i normabel.Eto toliko o BH kontrakcijama..

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 21:10:33)

nisu izgleda kontrakcije ivano je tako zaspa nezgodno jer cim je poludija sa nogama i rukama meni je lakse bilo oooo svasta

Piturica -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.1.2013 23:32:55)

evo i mene...
zeneske moje, ja sam totalno krepana. jucer sam isla u 2 u jutro spavati jer sam citala neku knjigu tako da sam se probudila u 10:00. onda me mm nagovorio da idemo do jednih frendova na kofi, ali ta kofi se pretvorila u rostilj i 10 satno trabunjanje i njihovo ispijanje piva i tko zna cega. oni imaju dvoje djecice pa sam se malo sa njima bavila, koliko sam mogla od svoje buse. ali brate mili... ja sam sad koma. dosli smo doma u 22:30 i krepana sam, ali stvarno... vise sam mm-u rekla da se digne vise da idemo jer sam u jednom momentu htjela baciti noge u zrak ali opet mi bed jer nisi doma [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ono.. koma sam od umora! ne mogu vjerovati, kao da sam kopala!
afrodita, kad citam tebe ovo za kolica kao da gledam sebe! hahahaha.. ja sam isto bila koma kod tog odabira, ali sad sam cvrsto odlucila da cemo uzeti Brevi ovo car i to je to. vise nista ne gledam..samo se trebam uputiti po njih i to idemo preko, u Trst jer su jeftinija nego kod nas [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Isto, od tih vecih stvari...ja necu sigurno kupovati razno razne gluposti nepotrebne sta ce mi stajati samo ili koje cu koristiti samo dva puta. dakle, ja kupujem kolica 3u1, krevetic koji imamo, podlogu za prematanje koju cu staviti na jednu svoju komodu u sobi, klokanicu imam od sogorice jer ona nju nije koristitla. i naravno, kupit cu posteljinu, ogradicu, onaj mobil za krevetic... ovo ostalo od opreme kupim u jednom danu (tipa rucnici, kozmetika, jos nesto robice i ostalo..) dakle, samo polako...
ja sam isto napravila popis sta mi sve treba za bolnicu meni i bebi i to isto cu u dm-u u jednom danu sve pokupovati kako kaze cuba [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  ima neki dobar popis tamo, na webu ebeba pa pogledajete i usporedite. meni se cini dobar pa ako koja misli da je sta previse ili premalo, neka javi! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
endless, vezano za tvoj problem... ja mislim isto da trebas razgovarati sa nekim da te malo smiri. ja sam isto jednom na pocetku trudnoce sanjala da sam izgubila bebicu... probudila sam se sva u komi pogotovo jos kad mi nije bio onako busa vidljiva pa sam bila sva u ocaju jer ne vidim i ne osjecam bebu. bila sam to sve rekla mm pa me on smirio sa svojim rijecima, razgovorom opcenito, a i nekako je postao poslije toga pazljiviji i osjecajniji jer sam mu rekla da se full brinem i tako.. razgovor i podjela svojh strahova sa partnerom ili nekom drugom vaznom osobom cine cuda. ako to ne pomogne, onda taj normabel sta kaze maminangel. uglavnom, samo polako, opusetno i smireno.....
zvijezda, ja ostanem bez zraka zadnjih tjedan dana. i mislim da je to zato sto beba vec pritisce pluca. meni zna faliti zraka i dok spavam tako da se probudim i otvorim prozor od sobe. jbt, ovaj moj bi mogao u katakombi spavati, a meni fali kisika za popizdit. ali mm zatvara li ga zatvara, a ja bome otvaram sve zivo u zadnje vrijeme. hahaahaha..
za ove bh kontrakcije, ja to isto nisam skuzila odmah da imam jer mene nista ne boli. a ja mislila da cu osjetiti da to boli. ugl, meni se onako trbuh zna stvrdnut na sec ili dvije i onda se opusti pa onda nakon nekog vremena opet.. ali to nije da ja to osjetim nesto. to sam skuzila dok sam jednom sjedila na trosjedu i pricala sa sestrom pa me ona pitala da li imam te lazne trudnove i tako..ja ono gledam i kazem da ja nemam pojima sta je to pa mi objasnila da to ne boli i da se tako busa stvrdne na kratko pa opusti. ja sam do tad mislila da to beba nesto se namjesta [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley4.gif[/image]
papalina, u zc su snizenja vec duze...i ti neki brojevi su vec probrani, ali ima toga jos.... ljudi valjda nemaju para pa jos ne kupuju tako ko ludjaci. danas mi ova frendica kaze da ima u tower-u u nekom jeftilen ducanu, kik se zove mislim, tamo neki preko puta Profila, da ima tamo jeftinih stvari za bebu peri-deri i da su njoj isto bili okej. mozda treba i tamo vidjeti samo meni ovaj zc preko puta pa mi blizi [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
eto.... ne znam da li sam sta zaboravila.... idem sad u krpe!
laku noce zemskinje moje i cuvajte i mazite busice. puse svima

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.1.2013 7:19:16)

Dobro vam jutro drage moje,ja jučer pričala endless o spavanju a ja noćas koma,još sam i kasno sinoć išla spavati,bili su mi super filmovi na telki,onaj P.S.volim te,ajme plakala sam ko kišna godina i Davinciev kod taj mi je film super ali možda pretežak za trudnicu prije spavanja.I tako uglavnom moji pilići spavaju a ja kafenišem [sm=kava.gif] i lupam po kompu,milina..Piturice a baš sam se pitala di si jučer a ti u laufanju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Taj Kik čula sam od puno ljudi za njega,to je njemačka roba i zbilja peri deri a jeftina da ne povjeruješ,imala sam namjeru otići pogledati kaj imaju,navodno najviše robe i imaju za tako male bebe..Čujemo se kasnije,pusa.

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.1.2013 10:28:36)

Dobro jutro cure,
evo još jedna neprospavana i teška noć je iza nas[sm=smiley13.gif] Rokić mi je od jučer poslijepodne u temperaturi, kašlje baš jako, nosić se lagano začepio[sm=smiley13.gif] Sutra ćemo kod pedice svakako ali baš smo umorni oboje...nema gore stvari nego kad je dijete bolesno...

Što se tiče tog Kik dućana, ja sam ga otkrila prošlu zimu i kupila nekoliko komada robe za R i pokazala se zbilja kvalitetnom a cijene su smiješne u odnosu na druge dućane. I sebi sam dvije - tri ljetne majice prošlu godinu kupila, ma super su, jednako dobre kao i iz Zare npr.

Joj, iskreno jedva čekam pregled u utorak da vidim svog mališana i da mi ginić kaže da je sve u redu. Jeste da mi on sa svojim udarcima to svakodnevno daje do znanja ali svejedno[sm=smiley36.gif] Ja vam inače imam običaj svako jutro se izvagati i izgleda da se u ovih mjesec dana nisam ništa udebljala[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sad ćemo vidjeti što kaže ginićeva vaga[sm=smiley36.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.1.2013 11:26:51)

jojjj da se pohvalim narucila sam sebi tuniku sa slikom bebice na trbuhu i ivanu dudicu sa njegovim imenom [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jedva cekam da dodje

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.1.2013 13:57:59)

Cuba zbilja me deprimiraš s ovom kilažom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ja imam osjećaj kao da sam buknula ko germa preko noći[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]strah me uopće ići na vagu,i svjesna sam da će kilice otići kad rodim jer im nisam sklona ali svejedno nemogu si pomoći,pogotovo jer sam zadnju godinu dana otkako sam prestala pušiti, vježbala i baš bila zadovoljna a sad bez milke nemogu živjeti,smažem ju od dućana do doma a to je 50 metara,a celulitaaa,,no dobro tako mora biti..Cuba meni je mali već skoro 10 dana u temperaturi i sve mislim jedan dan bolje mu je kad drugi dan opet 39,mislila sam da je viroza jer je sad dosta ima ali sad mi to već predugo traje, u pon.idemo vaditi krv,bojim se da nije kakva bakterija,mišići mali,zbilja ih je teško gledati bubane.
zvjezda dali to možda naručuješ preko facea od Trudničke odjeće?ako da baš me zanima kakve su i koje su dužine te majce jer sam si mislila isto jednu naručiti,pa mi javi kad ti dođe..

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.1.2013 14:29:38)

maminangel ja sam se u trudnoći sa Rokom udebljala 21kg i iako je to više-manje sve bila voda jer sam jako natekla i sve sam izgubila jako brzo nakon poroda, ovaj put sam samoj sebi rekla da nema šanse da pređem 10kg do kraja trudnoće.
I pazim što jedem, eventualno od slatkoga maznem Roku kinder čokoladicu[sm=smiley36.gif] I jedina dobra stvar kod odlaska mm na brod sada je ta da sigurno ne jedem koliko i kad je on kući[sm=smiley36.gif] A i frižider mi je polu-prazan i ne namjeravam ga napuniti dok ne rodim[sm=smiley36.gif]
Al si me nasmijala sa Milkom[sm=smiley36.gif]
Rokić mi sada spava, napokon da malo odmori i ne kašlje. Taj kašalj ga baš iscrpi[sm=smiley13.gif]
Imaš na fb stranicu, Mama nova se zove, to je dućan iz Zg zapravo i oni ti imaju tih majica sa nacrtanim bebicama[sm=smiley1.gif]
Nego zvijezd@ di si dudicu naručila? Doduše mi još nemamo ime za mališana al svejedno da znam[sm=smiley36.gif]

maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.1.2013 15:15:11)

Znam za Mama novu,ali ima baš i stranica na fb zove se Trudnička odjeća tako nešto i ženska pravi te majice i dude oslikava,pa si mislim da je ona.Majice su joj 150 kn.Joj a to s imenom,mi nikako da se dogovorimo[sm=zmeden.gif].

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.1.2013 15:52:28)

je preko fejsa sam narucila "trudnička odjeca" u sridu mi salje pa vam javim [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.1.2013 17:24:20)

cure...evo dragi i ja sutra krećemo na taj tečaj zaručnički[sm=zmeden.gif] nije da mi se da, još kad je to u 8 navečer.... ali šta se mora nije teško...hehe...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>