aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.12.2012 14:31:17)
|
Dobar dan, da se i mi malo javimo..cuba - obvezno recepte od hladne, ja sam vec bolje, s tim da nisam pila nikakve lijekove jer ih inace ne pijem ako bas, bas ne moram...Caj, limun, med, to je najbolje..Za vaganje, obvezno ujuro..Za Bozic sam dobila digitalnu vagu, pa kad sam se popodne izvagala, imala sam kilogram i pol vise nego jutros, hihih...Uglavnom, mi smo danas bili na pregledu, trebala sam prosli tjedan pa nisam stigla, te posao, blagdani, gosti.Sestra je malo puhala, kao mogla sam i iza Nove , ali je doktor bio raspolozen. Bebica super,narasla od proslog puta vise nego duplo, dira se po glavi, cucla prst,lupala je i mrdala se cijelo vrijeme, nije uopce mogao slikati nista, posteljica se izgleda digla,kaze da nije nisko...Da ja mirna uđem u Novu godinu.I mi ćemo biti kući, ako neko dođe super..Mm pravi lazanje, kolaca sitnih jos ima,brownies se upravo peku u pećnici...I super..Meni nisu vadili šećer, a par jutara se budim žedna, usta mi suha, ne znam da li to ima veze..Možda će mi sljedeći put vaditi nalaze jer me naručio već za 20 dana, ne za mjesec kao inače..Puse bebicama i vama drage moje, odmarajte i uživajte
|
|
|
|