endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (1.1.2013 22:18:09)
|
Hvaaala vam od srca na lijepim željama i čestitkama, također, pridružujem se željama i svim RR majkama i trudnicama želim sve najljepše željice koje same poželite u 2013.godini, eto, ovo je jedna velika i važna godina za nas, pogotovo za nas koje po prvi puta postajemo majke, ali zasigurno i onima čiji klinci i klinceze očekuju bracu ili seku [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] budite mi sretne i vesele, a i hrabre [sm=duda.gif][sm=bravo.gif] I htjela bih vas pitati nešto, kao po običaju, nikuda bez mojih pitanja [sm=smiley1.gif] dakle... Danas sam ustala i osjetila sam jaaaku bol u nogama, možda intenzivnije u lijevoj nozi nego desnoj. Bol se nalazi u dijelu ispod stražnjice, znači iza, onaj dio iznad koljena [sm=zmeden.gif] nisu prepone, pa ne znam kako da nazovem taj dio tijela [sm=zmeden.gif] bol se javi čim stanem na noge, znači jedino dok ležim ne boli [sm=zmeden.gif] grozno je, neka tupa bol, čak na momente i zapeče koliko zaboli! Čudno. Čitala sam po netu, i piše svugdje da je normalna recimo bol u preponama ili bolovi u zdjelici što bih razumjela i znala prepoznati, ali nigdje konkretno za ovo moje bolno područje. Da li ste se susretale s time i da li bi bilo pametno potražiti liječničku pomoć? [sm=zmeden.gif] Puno pusa šaljem u trbuheke [sm=bravo.gif]
|
|
|
|