aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (27.12.2012 8:45:38)
|
Hladna, najprije hvala na receptu za kruh, smazan je za cas :) Što se robice tice, čut ćeš i ovakva i onakva mišljenja..Po meni, tebi ako se kupuje, naiđeš na lijepe stvari, još uz to ako je neka akcija ili slično, zašto da ne..Pa rekla sam i svojoj baki kad me opomenula da je još rano, da ne mislim s trbuhom do zuba obilaziti dućane..Mi nismo nešto previše, par bodija,čarapica i to, ali smo kupili kolica kad smo naišli na priliku...Većinu toga ću sad u prvom mjesecu.Odabrali smo krevetić i komodicu iako sam sad vidjela jos par simpatičnih pa ću morati razmisliti Inace volim planirati, pripremiti sve, a i prva je bebica, pa neka bude spremno.. I ja ssvoju bebicu osjetim nisko, ovih dana bih trebala na pregled pa cu vidjeti sto ce mi reci. Ja sam sebi odjednom otežala. OD zadnjeg pregleda sam dobila 2 kg, nije previše, ali mi je vec nezgodnije i spavati, dodije na jednoj strani, puna mi je kapa čizama i saginjanja, na Badnjak su mi otekle noge, jedva sam zakopčala čizme.. Vise ne preskačem po 2 stepenice kao donedavno,malo sam usporila korak :)
|
|
|
|