endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (28.12.2012 22:50:50)
|
Lijepe moje najdraže forumašice, nije da previše tipkam ali eto redovito vas svaki dan čitam i pratim da nebi nešto promaklo [sm=smiley1.gif] nisam vas zaboravila [sm=smiley1.gif] vidim da se mučite s vrlo vjerojatnim povećanjem kilica tokom ovom blagdana, e pa i ja sam jedna od vas, a lijepo mi je sestra na zadnjem pregledu rekla da se pripazim tijekom ovih blagdana [sm=jezicek.gif] za božić sam se prejela stvarno svega i svačega, onda dođu gosti iz Njemačke pa donesu svojoj trudnici veeeeliku Milku, i to Milku koje kod nas u RH naravno nema u prodaji nit će vjerojatno bit narednih 10 godina, iii kako se onda nebih prejela [sm=smiley36.gif] da budem iskrena, čak sam i čokoladu za kuhanje neki dan pojela (jer sam pojela svaku vrstu i oblik čokolade u kući [sm=smiley19.gif] nemoguće je da IJEDNA ostane za takve, krizne dane [sm=smiley36.gif] )... Što se tiče kolača, dragi mi taman 31.12. ima rođendan pa je naručio slavne Bečke kocke da mu napravim, ja ih volim zvati i čokoladne kocke jer su čokoladne do bola [sm=smiley36.gif] i još onaj rum što se stavi unutra...ma!, i onda ti nekog poslušaj i ne jedi kolače [sm=jezicek.gif]... III da, kao i vi, i ja imam muke i probleme sa spavanjem: em što se ne mogu namjestiti em što se obično najedem tamo prije odlaska u krevet (znaam da ne valja to tako, al šta da radim [sm=zmeden.gif]) Imam abnormalan apetit iii ne znam kako da ga se riješim [sm=smiley36.gif] Bebač veselo lupka, sad se već frajerski rasteže po trbuhu. I još nešto - kupila sam mu par bodića, benkica, bodybenkica, gegica i čak sam našla jedne frajerske papučice što će mu odgovarati uz bodić (mornarski stil [sm=duda.gif]) ali sam uzela veličinu 62, i sad mi svekrva kaže da mu nisam trebala tako veliko uzimati [sm=zmeden.gif] mislim da nije to ništa veliko, makar s obzirom na moju težinu/visinu beba neće biti prevelika (barem mislim?), tako da sad ne znam više šta da radim, da mu kupim još i tih manjih brojeva, od 5o, 56...? Ljubim vas, uživajte samo u ovim fiiinim danima dok se svašta papa i mislim da nećemo previše lošeg učiniti ako svojim bebama "damo" tu i tamo koji kolač više da probaju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|