maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (17.12.2012 13:45:53)
|
Pozdrav drage moje[sm=nosecka.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Evo mene s komisije,pa popizd... sam kako je to sve skupa odvratno,čekaona 3 sa 3 milion ljudi,šaltera za trudnice nema,čekaš sa onim penzićima koji su stvarno zločesti da ne kažem sebični,samo na svoje dupe misle,uopće neznam kakvu oni komisiju tamo čekaju,ma..sat i pol sam čekala ovakva virozna sa hrpom drugih viroznih za 2 min.šta sam bila unutra,i najgore kaj produžuju za najviše 2 mj.pa u 2 mj.opet hebena komisija..No dobro prošlo je,dobra vjest je da sam se naručila privatno ginekologu za pregled i uzv u četvrtak pa sam jakooooo sretna kaj ću nakon 5 tj.vidjeti mrvicu,i povesti ću malenu sa sobom,joooj jedva čekam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],a taj dan nam i tata slavi B-day pa svoje cure vodi na ručak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]A kad budem išla na 4D povest ću i malca.Hladna draga moja sad si već trebala biti gotova,baš sam si mislila na tebe,naadam se da je sve dobro prošlo,joj grozno je kad moraš ovisiti o nečijem raspoloženju i skroz te kužim zato sam se i naručila privat jer me moj ginić zadnji put odlifro za 1 min.Nela meni se često dogodi nesvjestica,evo prošlu nedjelju u crkvi,imam niski tlak pa i od toga,uvjek nosim bocu vode sa sobom i nešto za prigristi,inače me panika lovi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]A to spavanje meni baš fali spavanje na trbuhu i jedino polu bok polu trbuh mogu zaspati,ali imam nekakve lude snove,općenito sam sva nekakva zdrmana[sm=smiley13.gif]Aries u pravu si kad kažeš da nas to beboline privikavaju. Idem sad javljajte se kako je bilo na pregledima,puno ih ima ovaj tjedan.Ljubim vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|