Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe-2012 (15.10.2012 11:51:54)
|
Ines neka si ti rjesila te krstitke...mi planiramo na proljece, ako budemo uopce mogli...mm i ja se nismo vjencali u crkvi, on i njegova obitelj su ateisti, a ja nisam htjela forsirati i ucjenivati ga sa onim "ako me volis pristat ces na crkvu zbog mene..." imam dvije prijateljice koje su to napravile i to mi je bilo ruzno...Imali smo prekrasno vjencanje u sjenici na otvorenom uz rijeku, sa matičarom i nije mi krivo...samo sada ne znam sta cu sa tim krstenjem...mm nema nista protiv da ju krstimo, kaze on nema vjeru, ali ako ja svoju zelim preneti na dijete da on nema nista protiv i da ce me podrzati...glupo je za reci, ali izgleda da cemo i zato morat povuci neka poznanstva, sta ces, takvo nam je drustvo... plava dobro dosla, stvarno ne mogu vjerovati - jos jedna beba rodjena 12.![sm=smiley1.gif] nam je 3u1 dar sa neba, isto kao tenkic i Bo, nasa je Em preko dana na spavanju u kosari u prizemlju (navecer spava s nama u spavacoj u koljevci), kosara mi je preko dana dolje na okviru kolica pa ju vozikam po kuci kada ima grceve ili kenjka a ja ju vise ne mogu nositi. Za setnju kosara idealna, pogotovo sada kada je zahladilo, tako ju ljpo zabundam unutra, ako piri vjetar digem kupolicu i odlicno!...jaje koristimo kao AS, ali kada idemo u kupovinu namirnica montiramo ga na okvir kolica jer je manje od kosare i lakse mi je s njime furati između polica. Odlicne je konstrukcije i bas vidim da joj je udobno! ...Em je mala i moci ce biti kosari cijelu zimu sigurno, a na proljece prelazimo na sportski dio....Dakle jos jednom Cam Combi Family 3u1 [sm=smiley20.gif] za kupanje sam vec rekla, stalak+obicna velika plasticna kada=dobitna kombinacija. Ja to namontiram pokraj stola na kojemu mi je podloga za presvlacenje i ne bole leđa...budem uslikala o cemu pricam pa vam pokazem.... nama je upravo izaslo sunce, samo da nam tata jos dode kuci i da nam pomogne sa kolicima pa idemo u setnju...dobila mi je Em bubuljice po obrazima, kazu mi da je to zato sto ju ne vodimo puno na zrak, ne znam koliko vjerujem u to, ali imam griznju savjesti pa cu od danas pokusati svaki dan koliko mogu.... i za kraj ja moram promijetiti da su svi izgleda tobili tu tortu osim mene! [sm=smiley1.gif] ma bas me briga, sama cu si ju napraviti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bas mi je drago da jos nekome pampers odgovara, vec sam mislila da sam luda jer mi svi oko mene govore da su im lose [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|