tenkic -> RE: Ljetne bebe-2012 (10.4.2013 9:41:57)
|
Ja sam dobila Nestle paket, pretpostavljam da je to nagrada s RR (iako nikad se ne zna jer igram puno nagradnih igara i stalno je Nestle pokrovitelj). Još bi trebala dobiti od RR onaj poklon paket eko bebe. nekak si mislim da će to biti neki bodi i nadam se da će me prvo upitati koji broj trebamo a ne da pošalju nekaj što će biti premalo. Bo spava uglavnom na trbuhu već neko vrijeme I dalje je šmrkava, jučer navečer nikako da zaspi, valjda joj smeta puni nosić. Prvo smo špricali fiziološku sa 0,9% NaCl, zatim onaj hipertonični Sterimar sa 1,7%NaCl, u međuvremenu smo malo usisavali i na kraju kako nije htjela zaspati smo joj ušpricali dječji Operil. On djeluje 12 sati i vjerujem da joj je preko noći sanirao nosić. Uspjela sam ju uspavati u kolicima pod kuhinjskom napom, odgurala sam ju u sobu i ona je od 11 do 3 čorila u kolicima, a onda sam ju nakon dojenja prebacila u njen krevetić. Jedino što je u 7 ujutro već bila budna, a 8 sati je puno premalo spavanja za tak malu bebu. Ovak šmrkavu ju se ne usudim vući van kad taj vjetar tak nezgodno puše
|
|
|
|