tenkic -> RE: Ljetne bebe-2012 (17.10.2012 21:37:14)
|
joj snijeg! već dvije zime pauziram skijanje zbog trudnoće. al evo, ipak se na kraju isplatilo! ova moja mala je velika, nitko ne vjeruje da ima samo 2 mjeseca, pa pretpostavljam da bu joj skafander 68 taman za prosinac i siječanj, a do onda bum joj nabavila br 62-68 ovčica odjelce iz kik-a, puno su bolja od onih u mani ako se mene pita sunny, ma ne bih kritizirala, ali zašto sapunaš Em? zar nije najbolje bebe kupati samo u vodi bez kemikalija. eventualno dodati par kapi bademovog ulja...inače bu joj se koža isušila sa sapunima...nama su tupili i tupili da se prvo pere lice i glava, pa ruke, trbuh, leđa, noge i onda tek na kraju spolni dio i guza e,da, na kraju sam se izdojila (60 ml) i ona je to odmah pocugala na flašicu (očito ju je nešt smetalo kod cicanja), pa se onesvijestila taman za jednu malo dužu šetnjicu po suncu [sm=bravo.gif], dalje je dojenje išlo po rasporedu i za sad nemam grudanja u cicama, bumo vidli kako bu noćas. kako se s bebama treba puno pričati, a meni se ne da pričati gluposti, ja sam njoj lijepo na glas čitala onu "bibliju" od dr Jovančevića: "godine prve zašto su važne" i taman naletim na taj dio s dojenjem, grčevima i kako to riješiti- to sam povezala s mojim grudanjem u cicama i zaključila da je izdajanje ipak najbolje rješenje kad mala štrajka s cicanjem i kad je višak ponude nad potražnjom. oprezno sa sudocremom- kaže pedijatrica da je to za gljivice liječiti, ima nutra nekih sastojaka koji baš i nisu za čestu primjenu kod beba (možda kortikosteroidi?) i mene je već par osoba upozorilo da to koristim samo ako je nužno
|
|
|
|