LorVer -> RE: Ljetne bebe-2012 (9.10.2012 10:37:52)
|
Jutro svima, Evo iza nas je jedna turbulentna noc, mi sa Mar zavrsili na hitnoj. [sm=smiley19.gif]Jucer mi je zakurila pred vecer 38,3 i kad sam joj stavila cepic temperatura umjesto da padne porasla je. I tak da smo otisli u 22,3 na hitnu i vratili se u 2,30 u jutro. Ovdje kod nas je pravilo da te sto duze zadrze na hitnoj tak da si drugi put razmislis jel bus doso. [sm=smiley7.gif] Uglavnom, Mar jos uvijek vuce onu prehladu i od toga temperatura. Temperatura je malo pala ali ne skroz, i sad stalno pratim kako raste ili pada jer ako poraste iznad 38,5 opet moram kod doktora. Andy vazi za kremsnite [sm=bravo.gif], da znas da sam ih jednom cak do ovdje dovezla da ljudi vide sto su kremsnite, a ne ove njihove tu. Jako reklamiram nasu zemlju i more [sm=smiley1.gif] Cure vidim da se sve mucite sa grcevima, nas je to ovaj puta zaobislo ali prve dvije su mi imale i mogu vam reci da nam nis nije pomoglo. vazno je samo strpljenje, jer sa tri mjeseca starosti sve ce proci, a onda na zalost dolaze oni zubici na red koji traju malo duze. [sm=smiley19.gif] Bit ce bolje [sm=bravo.gif]
|
|
|
|