Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe-2012 (20.10.2012 14:58:38)
|
ja nisam dobila mengu, ali jos uvijek malo curkam od poroda...nisam ocekivala da ce toliko dugo....idem uskoro na pregled u bolnicu pa budem pitala i sta se s tim događa... vidim dosta je vas sa bebicama u bracnom krevetu...kod nas je to jako jako rijetko, samo kada Em ima jake grceve nocu....mama mi je savjetovala da to ne prakticiram da mi ne bi beba odbijala sama spavati u kreveticu i ja sam ju poslusala...ona spava svaku noc u koljevki, a preko dana ili u kosari ili na trosjedu/dvosjedu na podlogi za presvacenje... jer vam hoce bebice spavati u svojim kreveticima sada? sto se tice druge bebice, meni su rekli da ne bi smijela minimalno 3 godine, a i kasnije da bi prvo trebala prvo na pregled...veci mi je rez nego inace pa su spominjali neke rizike...strah me obzirom da je zena koja je bila na rasporedu za planirani carski ispred mene skoro umrla na stol, imala je treci carski iako su joj rekli da ne smije vise ostati trudna, jedva su ju spasili, ali sve su joj iznutra povadili...uzas...a i jos uvijek imam paranoicni strah od anaestezije....a za mene nema izbora, svaka sljedeca bebica mora na carski... zao mi je, dok sam bila trudna planirali smo pricekati da Em napuni godinu dana pa krenuti odmah na drugo, da stignemo mozda i troje imati prije nego mm napuni 40...ali eto, sada smo u situaciju da ce nam Em mozda biti jedinica...nema veze, ja sam bogu zahvalna sto barem nju imam, prije nego sam zatrudnila vec smo mislili da nikada necemo imati bebicu... tenkic i nama su rekli sada po zimi kupanje svaki 2-3 dan, to sada i prakticiramo i prmjecujem da joj je nosic puno manje zacepljen...
|
|
|
|