keyt -> RE: Ljetne bebe-2012 (3.4.2013 15:12:16)
|
Sunny, mi koristimo Mustellu protiv tjemenice od rođenja, ništa ne iščešljavam, najnormalnije je istrljam ručnikom nakon kupanja. Odličan je šampon, nakon 2-3 pranja će tjemenica proći, a mi ga koristimo i dalje jer je sasvim ok i ne da mi se kupovati novi. I nikakvih problema nema ako dođe u dodir s kožom tijela. Pred kraj kupanja joj na mokru kosicu utrljam jedan špric šampona, ostavim minuticu, dvije i onda cijela ide pod tuš. Voli, ne boji se, a mm je drži dok je ja nabrzinu ispirem. To smo počeli prakticirati prije cca 2 mjeseca, a prije sam joj kosu ispirala u kadici, u vodi u kojoj se kupala. Bez kapi, dvije bademova ulja jer smo skontali da joj je kosa od ulja masnjikava, a ja je i danas perem Mustellinim sapunom. Jana, probaj bebici bradu namazati neposredno nakon što navečer zaspe, osušit će se dok se ne probudi. Dobra ideja s Purelanom jer je jestiv, a ako ne prođe ja bih probala s Bepanthen masti za bebe koja, barem mojoj, preko noći sve rješava. Mislim da se ponavljam već više puta s tim Bepanthenom, ali kad je odličan, a valjda trenutačno nije u modi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|