ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (29.3.2013 22:21:15)
|
Večer! Mis mo već danima u gostima, i nikako da se javimo [sm=smiley1.gif] L već spava od pol9, izdivljao se danas sa sestričnama, a bome i mm zaspao na kauču. Ja se spremam ić radit kolače, obožavam ih radit navečer kad ej mir i tišina, i kad svi spavaju, samo mi se en sviđa ovo suđe koje moram prvo oprati [sm=smiley11.gif] Andy, čekam te! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ne znam ko je više pitao za igračke, mislim da je keyt,ugl taj glazbeni valjak koji smo dobili meni je odlična stvar! Moj L se u 2 dana dignuo na noge, jurcao za njim i propuzao, jučer je savladao parket, tako da nam se više ne skliže, već i na "skliskom" terenu pužemo [sm=smiley36.gif] Ima ogledalo na tom valjku, neka muzika koja se navine i neki prstenčići koji se pomiču, nešto tipa abakus, ali samo 3-4 prstena. Kupljen je u baby center-u, ali ne znam cijenu. Al velim, fantastičan je. I dobili smo Poohovu sviralicu, isto odlična knjiga! I mi smo sad u potrazi za igračkama, ali ja više volim one didaktičke, mozgalice,velike drvene puzzle, nego ove kaj sviraju il pjevaju. Bar da budu korisne kad su već skupe [sm=smiley36.gif] Jana, ni kod nas knjige još nisu zanimljive za čitanje, već samo za trganje stranica [sm=smiley36.gif] Štetočina mala [sm=smiley36.gif] Uništava sve pred sobom [sm=smiley1.gif] Bella, kod nas je već dugo riba na meniju, počeli smo s oslićem, i to bi kupila u ribarnici 2 veća oslića, očistila , raspakirala, i zamrznula, i vadila komadiće kad mi je trebalo! Ili smrznuti Ledo oslić, ista stvar [sm=smiley1.gif] Sve je u redu sa smrznutom ribom [sm=smiley1.gif] Sad smo počeli i pastrvu, oradu, brancin, kad nam n ije blizu ribarnica, ima konzum dobru ribu [sm=smiley36.gif] Jest iz uzgajališta, al mi ju stalno jedemo, i sasvim nam je dobra, pa tako i L, nije dosad bilo problema [sm=smiley1.gif] Puno ste pisale pa opet ne znam ko je pitao, za zubiće? Mi imamo 8 zubića, i ugl potpisujem Suny, samo što kod nas hranjenje nije dolazilo u obzir, jeo bi ujutro još onako snen i navečer, za spavanje, kasnije kad su bile kašice bilo je lakše bar bi kašicu pojeo kroz dan, al nama su prvi zubići izbili s 3mj i to je bila nemoguća misja,2 tjedna je trajalo odbijanje hrane, pa tako i cice [sm=smiley13.gif] Osim neprospavanih noći, mi smo za svaki zubić imali 2 neprospavane noći, cendravost preko dana, slinjenje, griženje mog ramena kad bi ga nosila, zabijanje glave o rame i mislim da je to to. [sm=smiley36.gif] Mame koji su vam kolači na meniju za uskrs? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|