tenkic -> RE: Ljetne bebe-2012 (2.4.2013 16:05:18)
|
Evo i mene! Sretan Uskrs sa zakašnjenjem! Ja sam imala raspad sistema u subotu. Skuhala sam jajca (niti jedno nije puklo!) i otišla sam ujutro u C&A po bodiće. Kako se nisam dobro osjećala vratila sam se doma, legla u krevet i više se nisam mogla ustati. U glavi mi je tutnjalo ko da imam vlak u mozgu, tresla me zimica, ma raspad sistema. Ni mm nije bio bolje, al on ne doji pa se nakljukao lijekovima. MM je preuzeo Bo, a u jednom trenutku sam pozvala i svoju mamu da dođe pomoći. Uglavnom, ja sam se uspjela tek navečer dignuti iz kreveta da se otuširam, ali sam se u tušu skoro skljjokala jer cijeli dan ništa nisam jela... I tako na Uskrs niti sam imala ofarbana jajca, niti ukrašen stan, a niti sam se sjetila mužu i djetetu dati poklone (moja obitelj se daruje za uskrs, a obitelj od MM ne). Na kraju sam s Bo odspavala jutarnji spavanac i tek nakon spavanca sam bila fit za pohode bakama kod kojih je bilo hrane i uskršnje atmosfere. Ja sam stan ukrasila tek na uskršnji ponedjeljak. Pomak sata sam iskoristila da Bo navećer ne stavljamo u krevet u 8 nego u 9, ali već nam oko 8 kapitulira, ne kužim?!?! Mi imamo neki Tomy babyphone, dobili ga, stalno je ukopčano u struju i čuje se kad Bo zakmeči. Čuje se i kad radio svira više tonove. Dovoljno. Bo sve trpa u usta, odustala sam od mjera dezinfekcije. Inače, ostavim je Bo danas da spava na mom krevetu, njen krevetić je prislonjen do mog i oglasi se šefica na babyphone, ja dojurim u sobu jer imam fobiju da će se otkotrljati s tog velikog kreveta jer stalno nekaom gmiže, a ono šefica se primila za ogradicu kinderbeta i sva važna stoji na nogama i čeka da ju mama poslika! Znači nema zube, vojnički gmiže, ne zna baš čvrsto sjediti ako se ne pridržava za nešto ali diže se na nogice ko velika, ona bi hodala!
|
|
|
|