Jana1208 -> RE: Ljetne bebe-2012 (5.4.2013 15:01:07)
|
Cure [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za kilice...ja sam neki dan stala na vagu iiii....dobila sam 3 kg, znači sad sam +2 u odnosu na prije trudnoće...ali nekako mi se čini da je to sve u trbuhu...užas....ova zima me dotukla i moram se podhitno trgnuti...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Suny -20, svaka čast... a [sm=bravo.gif] i za minić... Ja sam kupila haljinicu za svadbu i probala je u trgovini, ali pošto je bilo zima, pa neću se sad skidat skroz, isprobala ja nju na traperice i sve super, a sad probala doma na štikle i čini mi se dosta kratka, mm tvrdi da nije, ali ja se nekako osjećam golo...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...možda zato jer već duže nisam obukla tako nešto...čovjek se zaboravi...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Keyt, je, bolje je sad od kad mažem s bepantenom, još nije skroz prošlo (jer je skroz kroz dan slinavo), ali nije više tako crveno...hvala što si me podsjetila na tu mast, skroz zaboravila na nju, a mazali smo njome suhu kožu kad smo došli iz rodilišta...[sm=bravo.gif] Mojoj L više ne smetaju komadići, sve više joj u zadnje vrijeme drobim vilicom, čak i meso neki dan, i ona to lijepo mljacka onda polako, čini mi se da joj to nekad i više odgovara, nego ovo skroz pjenasto...[sm=smiley36.gif] I da,kupili smo joj one hipp rižine keksiće, pa joj dam u ruku i ona to lijepo trlja po desnima, malo namoći i pojede...usput se igra i važna si je...[sm=bravo.gif] Svaka čast cure za dnevnike, mi jedino upisujemo podatke u radosnicu, baš smo jednu lijepu dobili na poklon, a ostalo nam baš i nejde...ali slažem se, to je prekrasna uspomena...i za mamu i za bebu...[sm=bravo.gif]
|
|
|
|